Σεξουαλική Υγεία

Διαβήτης τύπου 1 : Συμβουλές για καλή σεξουαλική αγωγή

Διαβήτης τύπου 1 : Συμβουλές για καλή σεξουαλική αγωγή

Διαβήτης τύπου 1 : Το αλκοόλ μπορεί αρχικά να ωθήσει ένα άτομο να αισθάνεται πιο χαλαρό, αλλά η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει χαμηλά επίπεδα σακχάρου.

Το σεξ, αν το κάνετε σωστά, είναι άσκηση και η άσκηση μπορεί συχνά να προκαλέσει πτώση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Είναι μερικές φορές απρόβλεπτο είδος άσκησης , που μπορεί να κυμαίνεται ευρέως σε ένταση και διάρκεια. Αυτή είναι μόνο η αρχή των μεταβλητών που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Συχνά μπορεί να ποικίλλει από μέρα σε μέρα ανάλογα με το τι τρώγατε, πόσο ασκήσατε στο παρελθόν, πόσο άγχος είστε, όπου στον εμμηνορροϊκό κύκλο μιας γυναίκας, πόσο ενεργοποιημένοι είστε, και περίπου εκατό άλλους παράγοντες.

Ρόλος αλκοόλ

  • Το αλκοόλ μπορεί αρχικά να ωθήσει ένα άτομο να αισθάνεται πιο χαλαρό, αλλά η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει χαμηλά επίπεδα σακχάρου.
  • Δεν είναι μόνο χαμηλά που πρέπει να λάβουν υπόψη τα άτομα με διαβήτη τύπου 1. Οι αναταραχές και ο ενθουσιασμός ενός νέου συντρόφου ή εμπειρίας θα μπορούσαν να προκαλέσουν αύξηση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, Επίσης, ορισμένες συναντήσεις σεξουαλικού ρόλου που έχουν σχεδιαστεί σκόπιμα για να προκαλέσουν φόβο ή αδρεναλίνη θεωρητικά θα μπορούσαν να προκαλέσουν αύξηση του σακχάρου στο αίμα λόγω της απόκρισης στο άγχος του σώματος.
  • Η υπεργλυκαιμία (υψηλό σάκχαρο στο αίμα) μπορεί να αποδυναμώσει την ενέργειά σας, να σας αφυδατώσει και να αυξήσει την επιθυμία για ούρηση, η οποία μπορεί ενδεχομένως να εκτροχιάσει σεξουαλική επαφή.

  • Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε την υπογλυκαιμία το συντομότερο δυνατό, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει διακοπή του σεξ. Έχετε χαμηλά σνακ κοντά και μιλήστε εάν αισθανθείτε τα συμπτώματα και / ή εάν ένας συναγερμός υποδηλώνει ότι το σάκχαρο στο αίμα σας μειώνεται.
  • Πολύ μειωμένο σακχάρο στο αίμα θα μπορούσε να οδηγήσει σε μειωμένη σεξουαλική ικανότητα και πιθανώς μια πολύ μειωμένη πιθανότητα σεξουαλικής ικανοποιήσης.
  • Για να εξαλειφθούν τυχόν πιθανά συναισθήματα αμηχανίας εάν ένα χαμηλό πρέπει να αντιμετωπιστεί, η επικοινωνία είναι το κλειδί. Ένα χαμηλό δεν πρέπει απαραίτητα να θεωρείται ως τελεία, αλλά στην πραγματικότητα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως «κομπλιμέντο .

Ακολουθεί βίντεο για καλή σεξουαλική υγεία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Κυκλοπία : Αυτό είναι το προσδόκιμο ζωής των ασθενών της

Διαγωνισμός οδικής ασφάλειας : "Οδική ασφάλεια Κοινή Ευθύνη"

ΠΟΥ μετάλλαξη δέλτα :" Έχει εξαπλωθεί σε 80 χώρες"

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μπορώ να κάνω σεξ με ταμπόν;

Σεξ περίοδος: Μπορείτε σίγουρα να κάνετε σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου σας. Μερικές γυναίκες διαπιστώνουν ότι το αίμα της εμμήνου ρύσεως λειτουργεί καλά ως φυσικό λιπαντικό, ενώ οι ίδιες νιώθουν μεγαλύτερη διέγερση κατά τη διάρκεια της περιόδου τους. Ωστόσο, το σεξ με ταμπόν δεν συνιστάται.

Πώς να αριστεύσετε στην τέχνη του φιλιού

Σεξ φιλί: Το σωστό φιλί μπορεί να απογειώσει εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο, ταξιδεύοντάς σας σε κόσμους μαγικούς και ξυπνώντας όλες σας τις αισθήσεις. Πώς να το καταφέρετε λοιπόν, με αφετηρία τα δυο σας χείλη;

Πόσο σεξ είναι αρκετό σε μία σχέση;

Αρκετό σεξ: Κάθε σχέση είναι μοναδική και κάθε άνθρωπος ικανοποιείται διαφορετικά. Τι θα πρέπει να μας ενδιαφέρει ως προς την συχνότητα της σεξουαλικής επαφής;