Σεξουαλική Υγεία

Αποχή από σεξ: Με ποιους τρόπους θα αναστήσεις την “κρεβατοκάμαρα” σας

Αποχή από σεξ: Με ποιους τρόπους θα αναστήσεις την “κρεβατοκάμαρα” σας

Αποχή από σεξ: Με ποιους τρόπους θα αναστήσεις την “κρεβατοκάμαρα” σας. Σε μια μακροχρόνια σχέση και η σεξουαλική σου ζωή θέλει να πάρει μια ανάσα, δεν είσαι ο μόνος.

Κανείς δεν λαμβάνει κατάλληλη εκπαίδευση για το πώς να διατηρήσει την επαφή και τη σεξουαλική επιθυμία σε μια μακροχρόνια σχέση ή γάμο, οπότε γιατί να ξέρουμε πώς να κρατήσουμε την ερωτικές φλόγα στο σπίτι να καίνε μετά την εξάντληση της αρχικής σπίθας;

Το σεξ μοιάζει πολύ με τα λεφτά. Θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα προσπαθούν να χακάρουν το σύστημα και να πλουτίσουν γρήγορα (ή να κάνουν σεξ με την αστυνομία). Στην πραγματικότητα, αυτό σπάνια λειτουργεί. Και αν λειτουργήσει, δεν λειτουργεί για πολύ. Ένα σπίτι χτισμένο πάνω σε μια βάση άμμου τελικά θα πέσει. Αντί να προσπαθείς να καταλάβεις το κόλπο που φέρνει την όρεξη στη  σύντροφο σου, τι θα έλεγες για ριζική αναδιάρθρωση του πώς ζεις τη ζωή σου, ώστε να γίνεις πραγματικά ένα πιο συναρπαστικό και ελκυστικό άτομο;

  1. Κάνε τη δουλειά που έχει σημασία για σένα. Ναι, μιλάω για την καριέρα σου. Ναι, αυτό σχετίζεται με το πάθος και τη συχνότητα της σεξουαλικής σου ζωής.
  2. Ασκηθείτε με τρόπο που σας αρέσει. Ένα σώμα που μετά βίας κινείται κρατά πολλή κολλημένη, στάσιμη ενέργεια. Και αυτή η στάσιμη ενέργεια θα αντικατοπτριστεί στην ερωτική σας ζωή.
  3. Περάστε χρόνο με τους φίλους σας. Ένας από τους μεγαλύτερους “κλέφτες” ερωτικής έντασης σε μια προσωπική σχέση είναι να περνάμε πολύ χρόνο μαζί.
  4. Γίνετε μέλος μιας εβδομαδιαίας ομάδας ανδρών. Αν αγαπάτε τη δομή και την αφοσίωση, τότε ίσως θελήσετε να λάβετε μέρος (ή να ξεκινήσετε) σε μια εβδομαδιαία ομάδα ανδρών.
  5. Βρες χόμπι. Η ζωή ενός ανθρώπου που έχει χρόνο στη δουλειά και χρόνο με την σύντροφο του είναι σαν μια σεξουαλική ζωή με μόνο κολπική διείσδυση και τίποτα άλλο.
  6. Να έχεις τη δική σου ζωή.
    7.Όταν είσαι μαζί της, να είσαι 100% εκεί!
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς ο κορωνοϊός ενισχύει τις προφυλάξεις στο σεξ

Σεξ και παρωχημένες απόψεις

Τι μας συμβαίνει όταν αποφεύγουμε το σεξ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ελεύθερη σχέση ... Τι σημαίνει αυτό

Ελεύθερη σχέση: Τι σημαίνει αυτή η "συμφωνία". Οι ανοιχτές σχέσεις εμπίπτουν στην ευρύτερη κατηγορία των συναινετικά μη μονογαμικών σχέσεων. Είναι σχέσεις στις οποίες ο ένας ή και οι δύο σύντροφοι μπορούν να επιδιώξουν σεξ, και μερικές φορές συναισθηματικά δεσμά, με άλλους ανθρώπους.

Τι προβλέπει η ελληνική νομοθεσία για το σεξ με παιδιά - εφήβους

Ο Δημητρακόπουλος σημείωσε πως πρέπει να αποδειχθεί ότι υπάρχει αυτή η σχέση εμπιστοσύνης, ενώ πρόσθεσε ότι σε αντίθετη περίπτωση - και αν δεν αποδειχθεί η σχέση εμπιστοσύνης -  δεν είναι αδίκημα.

Οι πέντε γλώσσες της αγάπης: Εσείς ποια χρησιμοποιείτε

Οι πέντε γλώσσες της αγάπης: Σύμφωνα με τον Δρ. Gary Chapman, σύμβουλο γάμου και συγγραφέα του μπεστ σέλερ βιβλίου "Οι 5 Γλώσσες της Αγάπης: Τα μυστικά για μια αγάπη που διαρκεί", το κλειδί για μια υγιή και μακρά σχέση είναι η εκμάθηση των γλωσσών αγάπης. Υπάρχουν πέντε διαφορετικές γλώσσες αγάπης που ο καθένας από εμάς "ομιλεί" προκειμένου να περιγράψει και να εκφράσει  - μαντέψατε τι- αγάπη.

Γιατί η περιέργεια είναι μία από τις γλώσσες της αγάπης

Η περιέργεια στον έρωτα: Όταν κάποιος θέλει να μάθει για εσένα... Οι πέντε ερωτικές γλώσσες—ένα πλαίσιο για το πώς δίνουμε και λαμβάνουμε αγάπη που δημιουργήθηκε από τον ψυχολόγο Γκάρι Τσάπμαν το 1992 ⁠—περιλαμβάνουν ποιοτικό χρόνο, δώρα, πράξεις υπηρεσίας, λέξεις επιβεβαίωσης και σωματική αφή.  Όσο κι αν μου αρέσει να λαμβάνω και τις πέντε επιδείξεις φροντίδας, πάντα ένιωθα ότι η πιο αληθινή μου ερωτική γλώσσα έλειπε από αυτή τη λίστα.

Πως μπορείς να βρεις ξανά τη σεξουαλική σου επιθυμία;

Ερωτική επιθυμία: Η ερωτική επιθυμία δεν μπορεί να μετρηθεί ή να οριοθετηθεί, ενώ καθοριστικό ρόλο παίζουν η φάση της ζωής στην οποία βρίσκεσαι αλλά και άλλοι παράπλευροι παράγοντες όπως η κατάσταση της υγείας και το στρες. Οι προαναφερθέντες λόγοι καθιστούν αδιευκρίνιστο μεγάλο αριθμό πτυχών της υποτονικής σεξουαλικής επιθυμίας.

Πώς να προστατευτείς από ουρολοίμωξη πριν και μετά το σεξ

Ουρολοίμωξη sex: Πώς να προστατευτείς από αυτή μετά την επαφή.  Η λήψη λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος (UTI) μετά το σεξ μπορεί να αποτελέσει πραγματικό πρόβλημα. Εκτός από την αντιμετώπιση του πόνου και των αισθήσεων καύσου ενώ κατουράς ενώ έχεις ένα, το να τα παίρνεις με συνέπεια μετά το σεξ μπορεί να κάνει την όλη προοπτική της σεξουαλικής οικειότητας λιγότερο ελκυστική.

Πώς να προχωρήσεις μετά τον χωρισμό

Διακοπή σχέσης: Πώς να ξεπεράσετε κάποιον. Το τέλος μιας σχέσης δεν είναι ποτέ εύκολο. Οι χωρισμοί είναι γεμάτοι με ακατέργαστα συναισθήματα, συμπεριλαμβανομένων των πάντων από πόνο και προδοσία μέχρι θυμό και θλίψη. Αλλά, επειδή η καρδιά μπορεί να αισθάνεται σαν το τέλος του κόσμου, η πραγματικότητα είναι ότι ο πόνος και η αγωνία που νιώθετε αυτή τη στιγμή είναι μόνο προσωρινά. Στο τέλος, θα μπορείτε να προχωρήσετε—και μια μέρα θα ξαναβρείτε την αγάπη.

Δεξιότητες για να διατηρήσετε τη σχέση σας

Σχέση: Η αγάπη είναι πραγματικά ένα όμορφο πράγμα, ειδικά αν βρείτε την αληθινή και γνήσια αγάπη, όπου μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και να εξελιχθείτε σε ένα πολύ καλύτερο άτομο.