Σεξουαλική Υγεία

Άνδρες σώμα: Τα σημεία του σώματος που εξιτάρουν σεξουαλικά τους άνδρες

Άνδρες σώμα: Τα σημεία του σώματος που εξιτάρουν σεξουαλικά τους άνδρες

Άνδρες σώμα: Οι άνδρες, όπως και οι γυναίκες, έχουν διάφορες ερωτογενείς ζώνες στο σώμα τους που μπορούν να ενισχύσουν τη σεξουαλική διέγερση και την ευχαρίστηση.

Οι άνδρες, όπως και οι γυναίκες, έχουν διάφορες ερωτογενείς ζώνες στο σώμα τους που μπορούν να ενισχύσουν τη σεξουαλική διέγερση και την ευχαρίστηση. Ενώ οι προτιμήσεις μπορεί να διαφέρουν πολύ από άτομο σε άτομο, υπάρχουν αρκετές κοινές περιοχές που συχνά συνδέονται με αυξημένη ευαισθησία και ενθουσιασμό στους άνδρες.

Γεννητικά όργανα: Το πέος και οι όρχεις είναι πρωταρχικές ερωτογενείς ζώνες για τους άνδρες. Η άμεση διέγερση του πέους, συμπεριλαμβανομένου του στελέχους, της κεφαλής (βάλανο) και του κρανίου, μπορεί να προκαλέσει ευχάριστες αισθήσεις και να συμβάλει στη σεξουαλική διέγερση. Ομοίως, απαλά χάδια ή ελαφρά αγγίγματα στο όσχεο και τους όρχεις μπορούν να ενισχύσουν τη διέγερση και να εντείνουν την ευχαρίστηση.

Θηλές: Ακριβώς όπως οι γυναίκες, οι άνδρες έχουν επίσης ευαίσθητες θηλές που ανταποκρίνονται στο άγγιγμα και τη διέγερση. Το ελαφρύ φιλί, το γλείψιμο ή το απαλό πιπίλισμα των θηλών μπορεί να δημιουργήσει ευχάριστες αισθήσεις και να αυξήσει τη διέγερση.

Περίνεο: Το περίνεο, η περιοχή του δέρματος μεταξύ του όσχεου και του πρωκτού, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στην αφή και την πίεση. Το μασάζ ή η άσκηση ήπιας πίεσης σε αυτή την περιοχή μπορεί να τονώσει τον αδένα του προστάτη και να ενισχύσει τη σεξουαλική ευχαρίστηση.

Όσχεο: Το όσχεο, ή ο σάκος του δέρματος που περιέχει τους όρχεις, είναι μια άλλη ερωτογενής ζώνη για τους άνδρες. Χαϊδεύοντας ελαφρά ή βεντούζες το όσχεο μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος στην περιοχή και να αυξήσει τη διέγερση.

Κάτω κοιλιά: Η κάτω κοιλιακή χώρα, ιδιαίτερα η περιοχή ακριβώς πάνω από το ηβικό οστό, είναι μια ευαίσθητη περιοχή για πολλούς άνδρες. Τα ελαφριά αγγίγματα ή φιλιά σε αυτήν την περιοχή μπορεί να είναι απίστευτα διεγερτικά και διεγερτικά.

Λαιμός και αυτιά: Ο λαιμός και τα αυτιά είναι εξαιρετικά ευαίσθητες περιοχές που ανταποκρίνονται καλά σε απαλά φιλιά, τσιμπήματα ή ελαφρά χάδια. Η τόνωση αυτών των περιοχών μπορεί να δημιουργήσει ευχάριστες αισθήσεις και να αυξήσει τη διέγερση.

Εσωτερικοί μηροί: Οι εσωτερικοί μηροί είναι μια άλλη ερωτογενής ζώνη για τους άνδρες που ανταποκρίνονται καλά στο άγγιγμα και τη διέγερση. Χαϊδεύοντας ελαφρά ή φιλώντας τους εσωτερικούς μηρούς μπορεί να δημιουργήσετε προσμονή και να αυξήσετε τη διέγερση.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι ατομικές προτιμήσεις και οι ευαισθησίες ποικίλλουν, επομένως η επικοινωνία με έναν σύντροφο είναι το κλειδί για να ανακαλύψετε τι φέρνει ευχαρίστηση και ενθουσιασμό σε κάθε άτομο. Η εξερεύνηση αυτών των ερωτογενών ζωνών μαζί μπορεί να ενισχύσει την οικειότητα και την ευχαρίστηση στις σεξουαλικές εμπειρίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Γιατί κάποιοι άνδρες θεωρούνται πιο ικανοί στο σεξ σε σχέση με άλλους;

Sex tips που αφορούν γυναίκες που βγαίνουν με πρόσφατα χωρισμένους άνδρες

Σταθερή αύξηση των αυτοκτονιών στις ΗΠΑ μεταξύ των εφήβων

Μειώστε το αλάτι για να αναζωογονήσετε τη σεξουαλική σας ζωή!

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μπορούν οι φράουλες να αυξήσουν τη γονιμότητα;

Φράουλες: Χάρη στα υψηλά επίπεδα φολικού οξέος και τα ισχυρά αντιοξειδωτικά τους, οι φράουλες μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της υγείας των ωαρίων και του σπέρματος, θέτοντας τις βάσεις για μια υγιή εγκυμοσύνη.

Είναι το μήλο φίλος της εγκύου και του εμβρύου;

Μήλα εγκυμοσύνη: Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, τα μήλα μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ενέργειά σας, να υποστηρίξετε την ανάπτυξη του μωρού σας και να σας κρατήσουν χορτάτες μεταξύ των γευμάτων.

Είναι η ούρηση μετά το σεξ απολύτως απαραίτητη;

Μετά το σεξ: Κατά τη σεξουαλική δραστηριότητα, ιδιαίτερα τη σεξουαλική επαφή, βακτήρια από τα γεννητικά όργανα και τις περιοχές του πρωκτού μπορούν να εισαχθούν στο ουροποιητικό σύστημα.

Μπορείτε να μείνετε έγκυος χρησιμοποιώντας τη μέθοδο τραβήγματος;

Εγκυμοσύνη μέθοδος: Η μέθοδος τραβήγματος γνωστή και ως απόσυρση ή διακοπή συνουσίας, περιλαμβάνει τον άνδρα να αποσύρει το πέος του από τον κόλπο πριν από την εκσπερμάτιση για να αποτρέψει την είσοδο του σπέρματος στο αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας.

Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση στην κρεβατοκάμαρά σας

Ενσωματώνοντας αυτές τις συμβουλές στη σεξουαλική σας ζωή, μπορείτε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας, να εμβαθύνετε την οικειότητα και να εξασφαλίσετε μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία.