Ψυχική Υγεία

Υγιής σχέση: Ποιες υποσχέσεις πρέπει να τηρήσουμε για να χτίσουμε μια υγιή σχέση;

Υγιής σχέση: Ποιες υποσχέσεις πρέπει να τηρήσουμε για να χτίσουμε μια υγιή σχέση;

Υγιής σχέση: Η 5η ημέρα της εβδομάδας του Αγίου Βαλεντίνου, δηλαδή η 11η Φεβρουαρίου, γιορτάζεται ως Ημέρα της Υπόσχεσης. 

Η 5η ημέρα της εβδομάδας του Αγίου Βαλεντίνου, δηλαδή η 11η Φεβρουαρίου, γιορτάζεται ως Ημέρα της Υπόσχεσης. Αυτή είναι η πιο ξεχωριστή μέρα της εβδομάδας του Αγίου Βαλεντίνου λόγω κάποιων υποσχέσεων που δίνετε στον σύντροφό σας που είναι απαραίτητες για να δυναμώσετε, να προχωρήσετε και να αυξήσετε την εμπιστοσύνη στη σχέση σας. Για μια υγιή σχέση, είναι απαραίτητο να δίνετε κάποιες υποσχέσεις στον εαυτό σας και στον σύντροφό σας. Εάν θέλετε επίσης να κάνετε την Ημέρα της Υπόσχεσής σας το 2024 ξεχωριστή, σας λέμε μερικά σημαντικά πράγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την κατάσταση της σχέσης σας.

Ποτέ μην εξαπατάς, ποτέ μην λες ψέματα

Ο κόσμος αλλάζει γρήγορα και η βάση των ζωντανών σχέσεων εξελίσσεται επίσης παρόμοια. Στις μέρες μας, οι πολλαπλοί σύντροφοι, οι εξωσυζυγικές σχέσεις και η απάτη έχουν αυξηθεί πολύ περισσότερο από πριν. Αυτό συμβαίνει γιατί οι άνθρωποι βαριούνται γρήγορα τους συντρόφους τους. Είναι αλήθεια ότι αν η σχέση δεν πάει καλά, τότε η καλύτερη απόφαση για εσάς είναι να τη διακόψετε. Μπορείτε όμως να διατηρήσετε μια υγιή σχέση δημιουργώντας όρια από την αρχή. Αυτή την Ημέρα της Υπόσχεσης, υποσχεθείτε στον εαυτό σας και στον σύντροφό σας ότι δεν θα απατήσετε ή θα πείτε ψέματα ο ένας στον άλλον.

Υπόσχεση καλής υγείας

Αν ονειρεύεστε ότι περνάτε ολόκληρη τη ζωή σας με τον σύντροφό σας, δηλαδή σχεδιάζετε γάμο, τότε θα πρέπει να δώσετε κάποιες υποσχέσεις τώρα για να προετοιμαστείτε για μια ευτυχισμένη έγγαμη ζωή. Στις μέρες μας, λόγω λαθών της εφηβείας, έχουν αυξηθεί πολλά σεξουαλικά προβλήματα και προβλήματα γονιμότητας. Επομένως, και οι δύο θα πρέπει να υποσχεθείτε ο ένας στον άλλον ότι δεν θα καπνίζετε . Εάν το κάνετε, θα το κόψετε και θα πίνετε αλκοόλ μόνο περιστασιακά (εντός ορίων). Εάν κρατήσετε αυτήν την υπόσχεση τώρα, θα γλυτώσετε από εκατοντάδες ασθένειες και προβλήματα.

Η υπόσχεση δεν μπορεί να σπάσει

Στην αρχή των σχέσεων, οι άνθρωποι συχνά δίνουν υποσχέσεις να εντυπωσιάσουν τους συντρόφους τους και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο να τηρηθεί μακροπρόθεσμα. Αργότερα, η αθέτηση αυτών των υποσχέσεων δυσκολεύει τον σύντροφό σας να τις ξεπεράσει. Η πιο συνηθισμένη υπόσχεση που συχνά παραβιάζεται είναι η υπόσχεση γάμουΕπομένως, σκεφτείτε πόσο μακριά μπορείτε να πάτε αυτή τη σχέση όταν κάνετε πρόταση γάμου σε κάποιον και μετά προχωρήστε τα πράγματα. Σε αυτή τη βάση, θα πρέπει να δώσετε υποσχέσεις στον σύντροφό σας.

Υπόσχεση να είμαστε πάντα μαζί

Αν και όλοι δίνουν αυτή την υπόσχεση σε μια νέα σχέση, δεν είναι εύκολο να την κρατήσεις. Για να βεβαιωθείτε ότι θυμάστε πάντα αυτήν την υπόσχεση, συνδέστε την με την ειδική μνήμη σας. Για παράδειγμα, αυτή την ημέρα, θα πρέπει να πάρετε τον σύντροφό σας σε ένα συγκεκριμένο μέρος, να του κρατήσετε το χέρι και να υποσχεθείτε ότι θα μείνετε μαζί για το υπόλοιπο της ζωής σας. Μετά από αυτό, μπορείτε να θυμάστε την υπόσχεσή σας κάθε χρόνο πηγαίνοντας στο ίδιο μέρος σε αυτήν την καθορισμένη ημερομηνία και δίνοντας νέες υποσχέσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποιους στόχους έχετε για την νέα χρονιά με τον σύντροφό σας;

Πόσος καιρός είναι πάρα πολύς χωρίς σεξ σε μια σχέση;

Προστατέψτε τον εαυτό σας από τις κακοποιητικές σχέσεις

Πώς θα πείτε στον σύντροφό σας ότι δεν επιθυμείτε να κάνετε σεξ;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η χορήγηση αντικαταθλιπτικών σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες αυξάνεται κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Οι μεγάλες λίστες αναμονής για ψυχοθεραπεία, για παράδειγμα, μπορεί επίσης να έπαιξαν κάποιο ρόλο. «Στην κλινική πρωτοβάθμιας περίθαλψής μου, άκουγα συχνά από ασθενείς και οικογένειες ότι αντιμετώπιζαν λίστες αναμονής 6-9 μηνών για θεραπεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας. ," είπε. Περαιτέρω μελέτες, λέει ο Chua, θα πρέπει να προσδιορίσουν ποιες παρεμβάσεις μπορούν να προάγουν καλύτερα την ψυχική υγεία των εφήβων και των νεαρών ενηλίκων.

Πώς το hangover επηρεάζει την ψυχολογία σας;

Hangover: Tο να βιώσετε ένα hangover είναι μια προσωρινή οπισθοδρόμηση και με τον χρόνο και τη φροντίδα του εαυτού σας, θα αρχίσετε να νιώθετε ξανά σαν τον εαυτό σας.