Ψυχική Υγεία

Ψυχολογία: Πώς να βρω σύντροφο αν είμαι ντροπαλός

Ψυχολογία: Πώς να βρω σύντροφο αν είμαι ντροπαλός

Ψυχολογία: Πώς να βρω σύντροφο αν είμαι ντροπαλός. Η ντροπή επηρεάζει τα συναισθηματικά βιώματα και την αυτο-έννοια. Επομένως, το άτομο με αυτό το προφίλ προσωπικότητας που θέλει να βρει τον σωστό σύντροφο, πρέπει πρώτα να εργαστεί σε μια σειρά βασικών πτυχών που θα του επιτρέψουν να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.

Ανασφάλεια, παράλυση των νεύρων, έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό του, φόβος να μην του/της αρέσει, άγχος όταν πηγαίνω σε ραντεβού.  Πώς μπορώ να βρω έναν σύντροφο αν είμαι ντροπαλός; Η αλήθεια είναι ότι, μερικές φορές, ούτε καν στους καιρούς Tinder είναι εύκολο να βρεις κάποιον κατάλληλο όταν η ντροπή μας πιάσει, όταν η ντροπή γίνεται διαβρωτική.

Η ντροπή δεν είναι καλός σύντροφος στον τομέα των συναισθηματικών σχέσεων. Κάνει το άτομο να μην τολμήσει να εκφράσει τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις σκέψεις του και να δώσει προτεραιότητα σε αυτές του συντρόφου. Προκαλεί το μυαλό να γεμίσει με αμφιβολίες και αμφιβολίες, γιατί όποιος πλοηγείται σε ανασφάλεια, αμφιβάλλει τα πάντα. Το πρώτο βήμα απαιτεί να γίνετε ορειβάτης των φόβων σας.Πρέπει να διασχίσετε και να ξεπεράσετε πολλά από αυτά τα όρια που περιβάλλουν τη μέρα σας με τη μέρα. Μόνο όταν αισθάνεστε ελεύθεροι από πολλά από αυτά τα εμπόδια θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τα πλεονεκτήματα για να κερδίσετε έδαφος για την ευημερία.

Κοινωνικοποιηθείτε, συμμετάσχετε σε δυναμικές που σας επιτρέπουν να αποκτήσετε δεξιότητες στην επικοινωνία, την αποφασιστικότητα, την προσωπική ασφάλεια ... Αυτό σημαίνει ότι πηγαίνετε από λιγότερο σε περισσότερα, ξεκινώντας από μικρά πράγματα που σας βοηθούν να αποκτήσετε αυτοεκτίμηση σιγά-σιγά.
Σταματήστε να σαμποτάρετε τον εαυτό σας , δημιουργώντας αρνητικές σκέψεις που ξεκινούν με “Δεν μπορώ, δεν ξέρω, θα αποτύχω, αυτό θα πάει στραβά” Μην αφήσετε τον εσωτερικό κριτικό σας να σας υποτιμήσει.
Κάντε κάτι νέο κάθε μέρα , ανεξάρτητα από το πόσο μικρό και αυτό σας επιτρέπει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ασκήσεις για την βελτίωση της μνήμης

Σάρωση σώματος, η πιο ανακουφιστική τεχνική

Πότε μπορείς να πεις ότι έχετε σχέση

Ραντεβού μέσω tinder ...

Όταν το στρες διαλύει τη σχέση

Οι στρεσογόνες περίοδοι τείνουν να συσχετίζονται με λιγότερο ελεύθερο χρόνο. Αν ένας από τους δύο περνά το μεγαλύτερο μέρος της μέρας του στη δουλειά με πολύ πίεση και προθεσμίες, μειώνεται αυτόματα ο κοινός χρόν

Έχεις κάψει τον εγκέφαλό σου από την υπερβολική σκέψη. Δες 3 τρόπους για να απαλλαγείς

Υπερβολική σκέψη: Τρεις χειροπιαστές συμβουλές για να το σταματήσεις. Υπάρχει σαφής διαφορά μεταξύ της σκέψης και της εμμονή σε μία κατάσταση. Η υπερβολική σκέψη είναι μια στρατηγική που εφαρμόζεται συχνά από άτομα με άγχος για να αισθάνονται περισσότερο υπό τον έλεγχο μιας κατάστασης. Το πρόβλημα με την υπερβολική σκέψη είναι ότι σε αυτή την προσπάθεια να "το καταλάβεις", το άτομο αποσπάται από το να νιώθει τα συναισθήματά του και αυτό μπορεί να γίνει εντελώς εξουθενωτικό.

Ανδρική κατάθλιψη και συμπτώματα

Αναγνώριση της κατάθλιψης στους άνδρες: 7 σημάδια για παρακολούθηση. Είσαι εσύ ή κάποιος που ξέρεις να παλεύει με την κατάθλιψη; Φαίνεται ότι ο αδερφός, ο θείος, ο πατέρας ή ο φίλος δεν είναι ο συνήθης εαυτός του; Λέει ότι νιώθει κουρασμένος όλη την ώρα; Η γνώση των σημείων κατάθλιψης στους άνδρες είναι σημαντική, ώστε ο αγαπημένος σας να μπορέσει να λάβει την απαραίτητη θεραπεία και να μην ξεπεραστεί από την κατάθλιψη.

Τρόποι απόκρισης στη «σιωπηλή τιμωρία»

Αυτοί οι άνθρωποι, όταν θυμώνουν από κάτι που είπε ή έκανε ο/η σύντροφός τους, γίνονται ψυχροί. Μπορεί να μην εκφράζουν κακία απευθείας, αλλά συμπεριφέρονται στον άλλο σαν να είναι κάποιος που σχεδόν δεν γνωρίζουν ή σαν να μιλούν στον γείτονα ή στον συνάδελφό τους.

Μήν αφήνετε πεποιθήσεις και ανασφάλειες να αλληλεπιδρούν αρνητικά στη ζωή σας

Ή ίσως ο τρόπος που ο καλύτερος φίλος σας έχει επιλέξει να κάνει τη ζωή του να μην ταιριάζει σε εσάς, αλλά ταιριάζει σε εκείνον. Αυτό είναι το σημείο στο οποίο μπορείτε να αρχίσετε να αναπλαισιώνετε τον τρόπο που βλέπετε τις καταστάσεις.

Αποτελεσματικοί τρόποι θεραπείας ασθενών με οδοντικό άγχος

Οδοντικό άγχος: Αποτελεσματικοί τρόποι θεραπείας ασθενών.  Σε πρόσφατη έρευνα 18.000 ατόμων παγκοσμίως, το 61% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι πάσχουν από οδοντικό φόβο και άγχος. Συχνά, το άγχος του ασθενούς εκδηλώνεται ως οδοντιατρική αποφυγή, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες επιπλοκές από το στόμα ή σε χαμηλή ποιότητα ζωής.

Μπορεί να μην την έχεις ακούσει αλλά υπάρχει η γελοφοβία

Γελοφοβία: Η ευαισθησία αυτή μπορεί να εμποδίσει την επιτυχία στις σχέσεις. Μια νέα μελέτη αποδεικνύει ότι η ευαισθησία στο γέλιο μπορεί να εμποδίσει την επιτυχία ενός ατόμου στις ρομαντικές σχέσεις και συνδέεται με την ανασφαλή προσκόλληση. Η γελοφοβία είναι μια κοινωνική φοβία που χαρακτηρίζεται από έναν υπερβολικό φόβο να γελοιοποιηθεί. Οι άνθρωποι με αυτές τις τάσεις είναι υπερευαίσθητοι στο γέλιο και συχνά παρερμηνεύουν τους ήχους του γέλιου ως γελοιοποίηση που απευθύνεται στους εαυτούς τους.