Ψυχική Υγεία

Ψυχική ευεξία: Εκπαίδευση προσωπικού για παροχή βοηθειών στον τομέα της ψυχικής υγείας

Ψυχική ευεξία: Εκπαίδευση προσωπικού για παροχή βοηθειών στον τομέα της ψυχικής υγείας

Ψυχική ευεξία: Μία επιχείρηση στη Φλόριντα εκπαιδεύει το προσωπικό της στον τομέα της ψυχικής υγείας για να συμβάλει στην ξεκούραση και στις ανάγκες των πελατών της.

Εσείς έχετε κάνει σεμινάρια ψυχικής υγείας στο εργασιακό σας περιβάλλον; Όντας ο Μήνας Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία και το WPTV (West Palm Beach στη Φλόριντα) συνεχίζει να ευαισθητοποιεί σχετικά με τις διαθέσιμες υπηρεσίες και πόρους, στο χώρο εργασίας. Εκατοντάδες μέλη της ομάδας στο Breakers Palm Beach συνεργάζονται για να κάνουν την ώρα ξεχωριστή για τους επισκέπτες. “Δεν είναι μόνο να βγάζεις τα προς το ζην όταν εργάζεσαι στους Breakers, αλλά και να κάνεις μια ζωή”, δήλωσε ο Pat Ciavola, διευθυντής ανάπτυξης μελών της ομάδας.

Η ψυχική υγεία έρχεται στο επίκεντρο

Μέρος του εμπλουτισμού αυτής της ζωής είναι το να τα μέλη της ομάδας περνούν από εκπαίδευση ψυχικής υγείας. “Οικοκυριαρχία, διαχείριση, γκολφ, το άτομο που σας ελέγχει στη ρεσεψιόν, οι σερβιτόροι στο εστιατόριο — κάθε θέση”, είπε ο Ciavola. Από το 2018, η Εβραϊκή Οικογενειακή Υπηρεσία Alpert εκπαιδεύει μέλη της ομάδας στο θέρετρο για το πώς να αναγνωρίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Μέχρι στιγμής, 400 διευθυντές και περισσότερα από 300 μη διευθυντικά στελέχη στα breakers έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση. Είναι η εκπαίδευση που είναι διαθέσιμη σε άλλους οργανισμούς της περιοχής.”Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε τη συζήτηση ανοιχτά, στο χώρο εργασίας, όπου περνάμε τόσο μεγάλο μέρος του χρόνου μας”, είπε ο Ciavola. “Είναι σημαντικό να μειώσουμε το στίγμα γύρω από τις προκλήσεις ψυχικής υγείας”.

Τα μαθήματα κατάρτισης δίνουν στα μέλη της ομάδας συμβουλές για το πώς να ξεκινήσουν μια συζήτηση.”Λοιπόν, είμαστε εδώ οκτώ ώρες κάθε μήνα, εκπαιδεύοντας τα μέλη της ομάδας για το πώς να αναγνωρίζουν σημεία και συμπτώματα στην κοινότητα, στον χώρο εργασίας τους, στις οικογένειές τους”, είπε o Cindy Wides. “Δεν προσπαθούμε να κάνουμε διάγνωση.” Ο Wides είναι ο διευθυντής πρώτων βοηθειών ψυχικής υγείας και προσέγγισης στην Εβραϊκή Οικογένεια Alpert. Μετά την εκπαίδευση, ο οργανισμός παρέχει πόρους. “Αν μπορέσουμε να κάνουμε όλους υγιείς και ενήμερους και να λάβουμε για τους ανθρώπους τη βοήθεια που μπορεί να χρειαστούν, το επίπεδο παραγωγής τους θα αυξηθεί”, είπε ο Wides. “Είναι ένα ασφαλέστερο μέρος για εργασία.”

“Και η ζωή σου μέσα στη δουλειά είναι μόνο ένα μέρος της”, είπε ο Ciavola. “Η ζωή σου εκτός δουλειάς είναι ένα άλλο μεγάλο κομμάτι της. Θέλουμε, λοιπόν, οι άνθρωποι να νιώθουν ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Νόστιμο σάντουιτς για τη δουλειά

Το περιπετειώδες παιχνίδι ενισχύει την ψυχική υγεία των παιδιών

7 Tips για τη φροντίδα του εαυτού σας

Πώς να χάσετε βάρος κολυμπώντας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Διαδικτυακός εκφοβισμός και αυτοκτονία στην πρώιμη εφηβεία

Διαδικτυακός εκφοβισμός: Οι νέοι έφηβοι που γίνονται στόχοι διαδικτυακού εκφοβισμού είναι πιο πιθανό να αναφέρουν σκέψεις και απόπειρες αυτοκτονίας, μια συσχέτιση που υπερβαίνει τη σχέση μεταξύ αυτοκτονίας και παραδοσιακού εκφοβισμού - εκτός διαδικτύου, σύμφωνα με νέα έρευνα από το Lifespan Brain Institute (LiBI) του Νοσοκομείου Παίδων της Φιλαδέλφειας. (CHOP) και το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Τα ευρήματα δημοσιεύτηκαν σήμερα στο JAMA Network Open.

Τι σημαίνει το Deadnaming και πως επηρεάζει ψυχικά την αλλαγή φύλου;

Deadnaming: Η αλλαγή των ονομάτων είναι συχνά ένα κομβικό σημείο στη διαδικασία της εξόδου για τρανς άτομα και άτομα με διαφορετικό φύλο, και η συζήτηση γύρω από τη σημασία ενός ονόματος στην ταυτότητα κάποιου είναι καθολική. 

Τα ταξίδια μπορούν να προσφέρουν πραγματικά οφέλη για την ψυχική υγεία

Ταξιδιωτική θεραπεία: Οι ιατροί μπορούν να συστήσουν θεραπείες άνοιας όπως μουσικοθεραπεία, άσκηση, γνωστική διέγερση, θεραπεία αναπόλησης, αισθητηριακή διέγερση και προσαρμογές στις ώρες γευμάτων και στο περιβάλλον του ασθενούς, ενώ όλα αυτά τα βρίσκουμε συχνά στις διακοπές.

ΠΟΥ: Η ψηφιακή παρέμβαση ψυχικής υγείας αποτελεσματική στη μείωση της κατάθλιψης μεταξύ προσφύγων

ΠΟΥ: Έχει υπολογιστεί ότι το 22% των εκτοπισμένων, πληγέντων από τον πόλεμο Σύριων στον Λίβανο υποφέρουν από μέτρια έως σοβαρά συμπτώματα κατάθλιψης. Αν και η κατάθλιψη και άλλες κοινές ψυχικές διαταραχές είναι η κύρια αιτία αναπηρίας, η συντριπτική πλειοψηφία των εκτοπισμένων δεν λαμβάνουν θεραπεία.

Οι παιδίατροι συνιστούν να ελέγχονται όλοι οι έφηβοι για κίνδυνο αυτοκτονίας

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων διαπίστωσαν ότι το 44% των εφήβων ένιωθαν απελπισία ή επίμονη θλίψη τούς πρώτους μήνες του 2021 και το 55% δήλωσε ότι υπέστη συναισθηματική κακοποίηση στο σπίτι, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε την 1η Απριλίου.

Πώς συνδέεται η ψυχολογία των παιδιών με των γονιών;

Ψυχολογία: Η ψυχική υγεία γονέων και παιδιών συνδέεται με πολλούς τρόπους. Οι γονείς που έχουν τις δικές τους προκλήσεις ψυχικής υγείας, μπορεί να έχουν μεγαλύτερη δυσκολία να φροντίσουν το παιδί τους σε σύγκριση με τους γονείς που περιγράφουν την ψυχική τους υγεία ως καλή.

Λύσεις για την προκατάληψη φύλου στις διαγνώσεις αυτισμού

Αυτισμός διάγνωση: Μια διεπιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Biological Psychiatry με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα έδειξε ότι ίσος αριθμός κοριτσιών και αγοριών έχει πιθανότητες διαταραχής του φάσματος του αυτισμού (ASD), εφόσον τα κορίτσια δεν "διαφύγουν" του προσυμπτωματικού ελέγχου.