Ψυχική Υγεία

Eιδική Oμάδα Eργασίας των ΗΠΑ: Συνιστά διαγνωστικές εξετάσεις για το άγχος και την κατάθλιψη στους ενήλικες

Eιδική Oμάδα Eργασίας των ΗΠΑ: Συνιστά διαγνωστικές εξετάσεις για το άγχος και την κατάθλιψη στους ενήλικες

Η UTSF αποτελείται από εθελοντές ιατρικούς εμπειρογνώμονες που επιδιώκουν να διατυπώνουν συστάσεις βασισμένες σε στοιχεία που αφορούν διαγνωστικές εξετάσεις, συμβουλευτική και προληπτικά φάρμακα για τη βελτίωση της υγείας των Αμερικανών.

ADMAN

Eιδική Oμάδα Eργασίας των ΗΠΑ: Γιατί τόσοι πολλοί νέοι παλεύουν με την κατάθλιψη ή το άγχος; Ο κλινικός ψυχολόγος Dr. Kevin Gilliland μιλάει για τους Αμερικανούς που αναζητούν θεραπεία ψυχικής υγείας και για μια μελέτη που αναφέρει ότι το ένα τρίτο των ενηλίκων των ΗΠΑ έχουν άγχος ή κατάθλιψη στο ‘Fox News Live’.

Η Ομάδα Εργασίας Προληπτικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ συνέστησε εξετάσεις άγχους και κατάθλιψης για ενήλικες, καθώς οι ανησυχίες για την ψυχική υγεία των Αμερικανών αυξάνονται.

Η ειδική ομάδα συνιστά οι ενήλικες κάτω των 65 ετών να υποβάλλονται σε εξετάσεις για άγχος. Εν τω μεταξύ, η πολιτική για την κατάθλιψη συνιστάται για όλους τους ενήλικες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι έγκυες και μετά τον τοκετό.

Η σύσταση ισχύει μόνο για άτομα που δεν έχουν αναγνωρισμένα σημάδια αυτών των ψυχικών παθήσεων.

“Για να αντιμετωπιστεί η κρίσιμη ανάγκη για την υποστήριξη της ψυχικής υγείας των ενηλίκων στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, η ειδική ομάδα εξέτασε τα στοιχεία σχετικά με τον έλεγχο για το άγχος, την κατάθλιψη και τον κίνδυνο αυτοκτονίας”, ανέφερε σε δήλωσή της η Lori Pbert, μέλος της ειδικής ομάδας.

“Τα καλά νέα είναι ότι ο έλεγχος όλων των ενηλίκων για κατάθλιψη, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι έγκυες και μετά τον τοκετό, και ο έλεγχος ενηλίκων κάτω των 65 ετών για άγχος, μπορεί να βοηθήσει στον έγκαιρο εντοπισμό αυτών των καταστάσεων, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να συνδεθούν με τη φροντίδα”.

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες, το άγχος κατηγοριοποιείται ως γενικευμένη αγχώδης διαταραχή, κοινωνική αγχώδης διαταραχή, διαταραχή πανικού, διαταραχή άγχους αποχωρισμού, φοβίες και επιλεκτική αλαλία (μουτισμός).

Η ειδική ομάδα αναφέρει ότι οι διαγνωστικές εξετάσεις και η παρακολούθηση της φροντίδας συμβάλλουν στη μείωση των συμπτωμάτων του άγχους και της κατάθλιψης, αλλά περισσότερη έρευνα για τη σημασία της όσον αφορά τον κίνδυνο αυτοκτονίας.

Η ειδική ομάδα εργασίας κατηγοριοποιεί το άγχος με διάφορα στοιχεία, όπως η γενικευμένη αγχώδης διαταραχή, η κοινωνική αγχώδης διαταραχή, η διαταραχή πανικού, η αγχώδης διαταραχή αποχωρισμού, οι φοβίες και η επιλεκτικός αλαλία (μουτισμός).

“Η Task Force ενδιαφέρεται βαθιά για την ψυχική υγεία των ανθρώπων σε εθνικό επίπεδο. Δυστυχώς, τα στοιχεία είναι περιορισμένα σχετικά με τον έλεγχο των ενηλίκων 65 ετών και άνω για άγχος και τον έλεγχο όλων των ενηλίκων για κίνδυνο αυτοκτονίας, γι’ αυτό ζητάμε επειγόντως περισσότερη έρευνα”, δήλωσε ο Gbenga Ogedegbe, M.D., μέλος της Task Force.

“Ελλείψει αποδείξεων, οι επαγγελματίες υγείας θα πρέπει να χρησιμοποιούν την κρίση τους με βάση τις ατομικές περιστάσεις του ασθενούς όταν αποφασίζουν αν θα κάνουν ή όχι έλεγχο”.

Η UTSF αποτελείται από εθελοντές ιατρικούς εμπειρογνώμονες που επιδιώκουν να διατυπώνουν συστάσεις βασισμένες σε στοιχεία που αφορούν διαγνωστικές εξετάσεις, συμβουλευτική και προληπτικά φάρμακα για τη βελτίωση της υγείας των Αμερικανών.

Οι θέσεις της ομάδας εργασίας δεν αντιπροσωπεύουν τις επίσημες θέσεις του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών.

Το σχέδιο της πρότασης για την επισκόπηση των στοιχείων είναι ανοικτό για δημόσια σχόλια έως τις 17 Οκτωβρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς εξετάζεται η κρίση άγχους στους ενήλικες άνω των 65;

Η COVID-19 είχε σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχική και σωματική υγεία των ιθαγενών της Χαβάης/των Νήσων του Ειρηνικού

Πόση άσκηση μπορεί να καταπολεμήσει την κατάθλιψη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς η ψυχική ασθένεια μειώνει τη μακροζωία μας;

Προσδόκιμο ζωής: Ορισμένες ψυχικές ασθένειες μπορεί να διαταράξουν την ορμονική ισορροπία και τους κύκλους ύπνου, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και τη γενική υγεία.

Χριστούγεννα: 2/3 των ενηλίκων θα πουν ότι είναι «καλά» ακόμα κι αν δεν είναι

Χριστούγεννα: Ένας στους τρεις Βρετανούς είναι πιο πιθανό να παλέψει με την ψυχική του ευεξία κατά την περίοδο των Χριστουγέννων παρά οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου, όμως οι περισσότεροι δεν το παραδέχονται.

Πώς επηρεάζεται η ψυχολογία μας στην εμμηνόπαυση;

Εμμηνόπαυση: Ορισμένες μελέτες επισημαίνουν τις επιδράσεις της ορμόνης στη βελτίωση της διάθεσης, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα χαμηλότερα επίπεδα της μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθήματα κατάθλιψης.

Η προεκλογική περίοδος μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή πίεση, θέτοντας τους πληθυσμούς σε κίνδυνο

Για τον Smith, όλα αυτά είναι μια υπενθύμιση ότι το άγχος στη ζωή μας είτε προέρχεται από μια πολιτική εκστρατεία είτε από τις ανησυχίες για την πληρωμή των λογαριασμών επηρεάζει τελικά την υγεία.

Το χαμηλό έως μέτριο στρες κάνει καλό, σύμφωνα με νέα έρευνα του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Νέων του Πανεπιστημίου της Τζόρτζια

"Πρέπει να έχεις τους σωστούς πόρους για να ενισχυθείς από τις αντιξοότητες και το στρες", δήλωσε ο Oshri. "Για ορισμένους ανθρώπους, το να εκτίθενται σε αντιξοότητες είναι κάτι καλό. Αλλά για άλλους, ίσως όχι". "Είναι πιθανό να μπορείς να αντέξεις περισσότερο στρες αν έχεις μια υποστηρικτική κοινότητα ή οικογένεια". Η μελέτη δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Neuropsychologia.

Κάντε τη σχέση από απόσταση να πετύχει!

Σχέση: Η αλήθεια είναι ότι με λίγη δουλειά, οι σχέσεις εξ αποστάσεως μπορούν να επιβιώσουν στη δοκιμασία του χρόνου και μπορούν να είναι εξίσου ανταποδοτικές με τις τυπικές διαπροσωπικές σχέσεις.