ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Κορωνοϊός Τεστ: Οι δοκιμές της Ινδίας πλησιάζουν τα 15 εκατομμύρια

Κορωνοϊός Τεστ: Οι δοκιμές της Ινδίας πλησιάζουν τα 15 εκατομμύρια

Κορωνοϊός Τεστ: Οι δοκιμές της Ινδίας πλησιάζουν τα 15 εκατομμύρια και το το συνολικό ποσοστό θετικότητας φαίνεται να ακολουθεί μια πτωτική πορεία.

Καθώς οι δοκιμές της Ινδίας πλησιάζουν τα 15 εκατομμύρια, ενας μέσος όρος πάνω από 10 εκατομμύρια τεστ που διεξάγονται καθημερινά για την ανίχνευση του Covid-19 διασφαλίζουν ότι το συνολικό ποσοστό θετικότητας διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα και ακολουθεί μια πτωτική πορεία, ανέφερε το Υπουργείο Υγείας της Ένωσης την Τετάρτη . Το συνολικό εθνικό επίπεδο θετικότητας Covid-19 ανέρχεται σε 6,50 τοις εκατό. Το ημερήσιο ποσοστό θετικότητας είναι μόλις 3,14 τοις εκατό, με τους υψηλότερους όγκους δοκιμών να οδηγούν τελικά σε χαμηλό ποσοστό θετικότητας.

Δεκαεννέα πολιτείες έχουν εβδομαδιαίο ποσοστό θετικότητας περισσότερο από τον εθνικό μέσο όρο. Η συνεχιζόμενη τάση συστολής των συνολικών ενεργών περιπτώσεων της Ινδίας συνεχίζεται. Το ενεργό φορτίο της χώρας αποτελεί το 3,89% των συνολικών λοιμώξεων που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής. Οι καθημερινές αναρρώσεις που υπερβαίνουν τις καθημερινές νέες περιπτώσεις κρουσμάτων έχουν εξασφαλίσει μια συνολική καθαρή μείωση του ενεργού φορτίου. Καθαρή πτώση 4.957 περιπτώσεων καταγράφηκε στο συνολικό ενεργό φορτίο σε διάστημα 24 ωρών. Συνολικά, 32.080 άτομα βρέθηκαν θετικά σε διάστημα 24 ωρών, ενώ η Ινδία έχει καταγράψει 36.635 νέες αναρρώσεις κατά την ίδια περίοδο.

Σύμφωνα με τη δέσμευσή της να διεξάγει περισσότερες από ένα εκατομμύριο δοκιμές κάθε μέρα, 10,22,712 δείγματα δοκιμάστηκαν την Τρίτη, αυξάνοντας τις συνολικές δοκιμές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για την ανίχνευση του Covid-19 σε 14,98,36,767. Η ικανότητα δοκιμών της χώρας έχει αυξηθεί σε 15 εκατομμύρια δοκιμές την ημέρα, ανέφερε το υπουργείο. Η υποδομή δοκιμών της Ινδίας σημείωσε σημαντική ώθηση με 2.220 εργαστήρια σε ολόκληρη τη χώρα. “Κατά μέσο όρο πάνω από 10 εκατομμύρια δοκιμές που διενεργούνται καθημερινά, επιβεβαιώνουν ότι το συνολικό ποσοστό θετικότητας διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα και ακολουθεί προς το παρόν μια πτωτική πορεία”, υπογράμμισε το υπουργείο.

Η Κεράλα συνεχίζει να αναφέρει τις υψηλότερες καθημερινές νέες περιπτώσεις κρουσμάτων στα 5.032. Ακολουθεί η Μαχαράστρα με 4.026 νέες περιπτώσεις κρουσμάτων. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Κορονοϊός εμβόλιο: Και η Κούβα στην κούρσα

Ανησυχία ΠΟΥ για αύξηση θανάτων από τον κορωνοϊό

Τρία σενάρια για το μέλλον του κορονοϊού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

10 σημάδια για να αναγνωρίσεις του τοξικούς ανθρώπους γύρω σου

Τοξικοί Άνθρωποι: Πρόκειται για ανθρώπους που εκδηλώνουν την τάση να δυσαρεστούν και να απογοητεύουν με τη συμπεριφορά τους, τους άλλους, με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν μέσα σε σχέσεις και να προκαλούν συναισθηματική ή ψυχολογική φθορά σε όσους τους έχουν στη ζωή τους.

Σκεφτείτε το δύο φορές πριν τρέξετε να ξεπλύνετε το δέρμα σας από το θαλασσινό αλάτι

Μπορεί το αλάτι από το νερό της θάλασσας να σας ενοχλεί, αλλά δεν φαίνεται πως συμφωνούν ούτε οι σύγχρονοι επιστήμονες, ούτε και ο Ιπποκράτης που πρώτος αναφέρθηκε στις ευεργετικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού.

Τρία καταπληκτικά tips για μία low carb διατροφή

Διατροφή υδατάνθρακες: Οι δίαιτες με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες περιορίζουν τον αριθμό των υδατανθράκων που τρώει ένα άτομο. Έτσι, αντί για υδατάνθρακες, οι άνθρωποι επικεντρώνονται στην κατανάλωση πρωτεϊνών, υγιεινών λιπών και λαχανικών.

Τα παιδιά και οι νέοι εν πρέπει να παραλείπουν τις ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας, προειδοποιούν οι γιατροί.

Οι εξετάσεις μαστογράφου και Παπανικολάου είναι σημαντικές σε νεαρή ηλικία. Οι ανεπάρκειες στο σώμα όπως η βιταμίνη Β12 και D και το ασβέστιο πρέπει να αξιολογηθούν για να αποφευχθούν μακροπρόθεσμα ζητήματα όπως αρθρίτιδα, άνοια, μειωμένη συγκέντρωση και μνήμη.

Διάλογος με τον ιδιωτικό τομέα φαρμάκου για τη φροντίδα του διαβήτη και άλλων μη μεταδοτικών νοσημάτων

Η βελτίωση της πρόσβασης σε φάρμακα και προϊόντα τεχνολογίας υγείας για τη διάγνωση, τη διαχείριση και τη θεραπεία του διαβήτη είναι πολύπλευρη και αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης πρόκλησης της εξασφάλισης πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη.

Μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα σκαμπανεβάσματα στην καμπύλη της σεξουαλικής επιθυμίας

Σεξ: Γνωρίζετε την περίοδο που λέμε «μήνα του μέλιτος» σε μία σχέση; Είναι αυτή η εκστατική, τρελά ερωτική περίοδος μιας καινούργιας σχέσης, που το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να σκίζετε τα ρούχα του άλλου και να κάνετε έρωτα 24/7;