ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Κλιμάκιο γιατρών του ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ στην Κέα

Κλιμάκιο γιατρών του ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ στην Κέα

Οι γιατροί του ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ με μεγάλη ευαισθησία και αγάπη εξέτασαν δωρεάν , πριν λίγες ημέρες μεγάλο αριθμό ασθενών στο νησί της ΚΕΑΣ.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των πολιτών της ΚΕΑΣ στον προληπτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο νησί από Κλιμάκιο γιατρών του νοσοκομείο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ στο πλαίσιο του προγράμματος <πρόληψη>.

Εξετάστηκαν περίπου 230 άτομα, όλων των ηλικιών- τρίπλεξ καρδιά και αγγείων-από καρδιολόγο, αγγειοχειρουργό, ορθοπαιδικό, χειρουργό και τα μικρότερα παιδιά από παιδίατρο.

Η δράση του θεπαπευτηρίου γίνεται πάντα σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και το ταξίδι συνεχίζεται.

metr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τα ποσοστά παχυσαρκίας και διαβήτη επιβραδύνουν την πρόοδο στις καρδιακές παθήσεις

44% περισσότερες πιθανότητες για ισχαιμικό εγκεφαλικό οι γυναίκες

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σε ποιες περιοχές αναβάλλονται την Τετάρτη οι υγειονομικές επιτροπές ΚΕ.Π.Α.

e-ΕΦΚΑ: Δεν θα συνεδριάσουν αύριο, Τετάρτη, οι υγειονομικές επιτροπές σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κρήτη και Κυκλάδες. Την ίδια ώρα, θα αναβληθούν και οι επιτροπές σε περιοχές που δεν μπορεί να γίνει μετακίνηση του ιατρού μέλους της επιτροπής.

Τα οφέλη του σεξ για τις γυναίκες

Σεξ: Το σεξ μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας και να σας βοηθήσει να αγκαλιάσετε τη σεξουαλική σας πλευρά, ανακαλύπτοντας τι είναι καλό για εσάς. Επιπλέον, οι ορμόνες που παράγονται κατά το σεξ προάγουν μια καλύτερη συνολική διάθεση, ενισχύουν τη σεξουαλική σας ορμή και έχουν ως αποτέλεσμα υψηλότερα ποσοστά σεξουαλικής ικανοποίησης γενικά.

Η κολύμβηση συμβάλλει στην καλή υγεία του εγκεφάλου και τη μείωση του στρες

Κολύμπι: Σύμφωνα με τους ειδικούς, η κολύμβηση είναι πράγματι πολύ ευεργετική για το μυαλό, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε στην παραλία, σε μια ορεινή λίμνη ή κολυμπάτε στην πισίνα του ξενοδοχείου σας το καλοκαίρι. Ας δούμε, λοιπόν, πώς μας ωφελεί.