ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Ινδία : Στρέφετε σε μη εγκεκριμένα εμβόλια για να αντιμετωπίσει την πανδημία

Ινδία : Στρέφετε σε μη εγκεκριμένα εμβόλια για να αντιμετωπίσει την πανδημία

Ινδία : Σε μια προσπάθεια η Ινδία να αναχαιτίσει το δεύτερο κύμα της πανδημίας που την έχει χτυπήσει αλύπητα αποφασίζει να στραφεί σε μη εγκεκριμένα εμβόλια.

Σήμερα, η Ινδία υπέγραψε την πρώτη της παραγγελία για ένα μη εγκεκριμένο εμβόλιο COVID-19, μια ημέρα μετά την κριτική του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας της Νότιας Ασίας σχετικά με την κατάρρευση εμβολίων που άφησε εκατομμύρια ανθρώπους ευάλωτους μετά από σχεδόν 338.000 θανάτους, ανέφερε το Reuters .

Σύμφωνα με το Reuters, μόνο το 4,7 τοις εκατό του 950 εκατομμυρίων ενηλίκων έχει λάβει δύο δόσεις εμβολίου, καθώς η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη χώρα στον κόσμο εξελίσσεται από ένα δεύτερο κύμα λοιμώξεων σε εθνικό επίπεδο που σκότωσε περίπου 170.000 ανθρώπους τον Απρίλιο και τον Μάιο μόνο.

Τόσες εμβολιαστικές δόσεις θα αγοράσει η κυβέρνηση της Κίνας

  • Η κυβέρνηση θα αγοράσει 300 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου από την τοπική εταιρεία Biological-E και έχει σημειώσει προκαταβολή ύψους 205,6 εκατομμυρίων δολαρίων, ανέφερε το υπουργείο Υγείας, παρόλο που το εμβόλιο εξακολουθεί να διέρχεται κλινικές δοκιμές φάσης 3, ανέφερε το Reuters.

Η Κίνα προσπαθεί να ενθαρύνει τους κατασκευαστές εμβολίων

  • Η συμφωνία με τη Biolog-E αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της κυβέρνησης της Ινδίας να ενθαρρύνει τους αυτόχθονες κατασκευαστές εμβολίων παρέχοντάς τους υποστήριξη στην έρευνα και ανάπτυξη και επίσης οικονομική υποστήριξη», ανέφερε το υπουργείο σε δήλωση, ανέφερε το CTV News .

Σύμφωνα με το CTV News, ο επίσημος καταγεγραμμένος φόρτος από την αρχή της πανδημίας ανέρχεται τώρα στα 28,4 εκατομμύρια, το οποίο είναι το δεύτερο υψηλότερο στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

O Πρέσβης των Η.Π.Α. κ. Pyatt στις εγκαταστάσεις της Pfizer στη Θεσσαλονίκη

Βιταμίνες που στηρίζουν την υγεία του εγκεφάλου

Γυναικεία Ανοργασμία: Αιτίες και Συμπτώματα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σπανάκι : Τα οφέλη του στην υγεία

Χυμός σπανάκι : Το σπανάκι είναι μια αληθινή θρεπτική δύναμη, καθώς είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Ντομάτα : Τα οφέλη της στο δέρμα

Ντομάτα : Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι οι ντομάτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φυσική θεραπεία για διάφορες ανησυχίες του δέρματος

Όταν ο κιρκάδιος ρυθμός είναι δυσλειτουργικός

Μπορεί επίσης να συναντήσετε τον κιρκάδιο ρυθμό με τον όρο βιολογικό ρολόι. Τα βιολογικά ρολόγια αποτελούν μια ομάδα μορίων στο σώμα που ελέγχουν τον κιρκάδιο ρυθμό. Το «κύριο» ρολόι (master clock) ρυθμίζει όλα τα άλλα στο σώμα και συνίσταται σε νευρικά κύτταρα σε μια συγκεκριμένη περιοχή του εγκεφάλου που ονομάζεται υπερχιασματικός πυρήνας. Συγκεκριμένα βρίσκεται ανάμεσα στον υποθάλαμο κοντά στο κέντρο του εγκεφάλου.