ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Προειδοποίηση για νέα απάτη δήθεν επιστροφής χρημάτων από τον ΕΟΠΥΥ

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Προειδοποίηση για νέα απάτη δήθεν επιστροφής χρημάτων από τον ΕΟΠΥΥ

"Τις τελευταίες ημέρες, απατεώνες τηλεφωνούν σε ελευθεροεπαγγελματίες γιατρούς δήθεν για επιστροφή χρημάτων από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.ΕΟΠΥΥ, μεταξύ άλλων ζητούν στοιχεία χρεωστικών-πιστωτικών καρτών προκειμένου δήθεν να προκαταβάλουν το ποσό της επιστροφής, ενώ ο πραγματικός σκοπός τους είναι η εν αγνοία σας χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού σας".

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών προειδοποιεί για νέα απάτη που αφορά δήθεν επιστροφή χρημάτων από τον Εθνικό  Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας – ΕΟΠΥΥ. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών προειδοποιεί τους ιδιώτες γιατρούς ώστε να μην πέσουν θύματα της απάτης που έχουν στήσει επιτήδειοι με πρόσχημα την επιστροφή χρημάτων από τονΕθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας  ΕΟΠΥΥ.

Σύμφωνα με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών ΙΣΑ το τελευταίο διάστημα απατεώνες τηλεφωνούν σε ελευθεροεπαγγελματίες γιατρούς δήθεν για επιστροφή χρημάτων από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας – ΕΟΠΥΥ, και τους ζητούν στοιχεία των χρεωστικών-πιστωτικών καρτών τους προκειμένου να τους αποσπάσουν χρήματα.

Αναλυτικότερα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ΙΣΑ επισημαίνει: “Τις τελευταίες ημέρες, απατεώνες τηλεφωνούν σε ελευθεροεπαγγελματίες γιατρούς δήθεν για επιστροφή χρημάτων από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας – ΕΟΠΥΥ, μεταξύ άλλων ζητούν στοιχεία χρεωστικών-πιστωτικών καρτών προκειμένου δήθεν να προκαταβάλουν το ποσό της επιστροφής, ενώ ο πραγματικός σκοπός τους είναι η εν αγνοία σας χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού σας.”

“ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ/ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΣΑΣ”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Το ανθυγιεινό επίδομα διεκδικούν φαρμακοποιοί & βοηθοί

ΕΟΠΥΥ: Ηλεκτρονική έγκριση 15 φαρμάκων για σοβαρές παθήσεις

ΙΣΑ-Παρέμβαση Πατούλη για να διασφαλιστεί η ισοτιμία της ιατρικής υπογραφής

Ευλογιά των πιθήκων, κορωνοϊός και οξεία ηπατίτιδα στο επίκεντρο της σύσκεψης του ΙΣΑ

Ευρεία σύσκεψη Περιφέρειας Αττικής, ΙΣΑ και ΕΟΔΥ για το δίκτυο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για τον κορωνοϊό

Επείγουσα επιστολή ΙΣΑ: Καλεί ιδιώτες Παθολόγους και Πνευμονολόγους να ενισχύσουν το ΕΣΥ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς το μέλι μπορεί να καταπραΰνει τον βήχα;

Μέλι: Το ακατέργαστο, μη επεξεργασμένο μέλι διατηρεί περισσότερες από τις ευεργετικές του ενώσεις σε σύγκριση με τις εξαιρετικά επεξεργασμένες ποικιλίες που βρίσκονται στα περισσότερα σούπερ μάρκετ.

Πώς θα βοηθήσετε στη φροντίδα των ατόμων με άνοια;

Άνοια: Να θυμάστε ότι η φροντίδα της άνοιας είναι ένα ταξίδι που απαιτεί συνεχή προσαρμογή και ευελιξία. Κάθε άτομο με άνοια είναι μοναδικό και οι ανάγκες και οι συμπεριφορές του μπορεί να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου.

Πώς μπορείτε να διατηρήσετε τη σχέση σας από απόσταση;

Σχέση εξ αποστάσεως: Δίνοντας προτεραιότητα στην επικοινωνία, την εμπιστοσύνη και τις κοινές εμπειρίες, μπορείτε να διατηρήσετε ζωντανό το ενδιαφέρον και την αγάπη στη σχέση σας, ανεξάρτητα από τη φυσική απόσταση.