ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Εκπαίδευση Οικογένεια Κίνα: Προωθεί νόμο τιμωρίας γονέων για κακή συμπεριφορά παιδιών

Εκπαίδευση Οικογένεια Κίνα: Προωθεί νόμο τιμωρίας γονέων για κακή συμπεριφορά παιδιών

Ο Νόμος για την Προώθηση της Οικογενειακής Εκπαίδευσης απαγορεύει στους γονείς να χρησιμοποιούν «βία» για να βάλουν τα παιδιά τους στην ευθεία, αλλά τους παροτρύνει να είναι «φειδωλοί και λιτοί» ενσταλάζοντας ταυτόχρονα έναν «θετικό χαρακτήρα» στα παιδιά που φροντίζουν, ανέφερε η Independent.

Εκπαίδευση Οικογένεια Κίνα: Ο νόμος θα κάνει τους γονείς να παρακολουθούν προγράμματα οικογενειακής εκπαίδευσης Σύμφωνα με αναφορές, οι γονείς στην Κίνα θα μπορούσαν σύντομα να βρεθούν σε ένα χρονικό όριο για την κακή συμπεριφορά των παιδιών τους βάσει ενός προτεινόμενου νόμου που θα τους αναγκάσει επίσης να διδάξουν τους νέους να «αγαπούν το κόμμα, το έθνος, τους ανθρώπους και τον σοσιαλισμό».

Το κοινοβούλιο της Κίνας αναμένεται αυτή την εβδομάδα να εξετάσει ένα σχέδιο νόμου για την προώθηση της οικογενειακής εκπαίδευσης, το οποίο, εάν εγκριθεί, θα τιμωρήσει τους γονείς διατάζοντάς τους να συμμετάσχουν σε προγράμματα καθοδήγησης της οικογενειακής εκπαίδευσης εάν οι εισαγγελείς αναγνωρίσουν τα παιδιά υπό τη φροντίδα τους ως εγκληματίες ή άλλως προβληματικά, ανέφερε το Reuters. Δευτέρα. Ένα προσχέδιο του προτεινόμενου νόμου, το οποίο θα συζητηθεί από το Εθνικό Λαϊκό Κογκρέσο κατά τη συνεδρίαση της μόνιμης επιτροπής του, ενθαρρύνει επίσης τους γονείς να διαθέσουν χρόνο για να ξεκουραστούν και να ασκηθούν τα παιδιά.

Η Κίνα μπορεί σύντομα να ψηφίσει νόμο που θα επιβάλλει πειθαρχία στους γονείς εάν τα παιδιά τους δεν συμπεριφέρονται σωστά. Πολλά παιδιά οδηγούνται από έναν νηπιαγωγό να επισκεφθούν ένα πάρκο στο Yantai, επαρχία Shandong τον Οκτώβριο. Η Κίνα μπορεί σύντομα να ψηφίσει νόμο που θα επιβάλλει πειθαρχία στους γονείς εάν τα παιδιά τους δεν συμπεριφέρονται σωστά.

“Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους εφήβους να συμπεριφέρονται άσχημα και η έλλειψη κατάλληλης οικογενειακής εκπαίδευσης είναι η κύρια αιτία”, δήλωσε ο Zang Tiewei, εκπρόσωπος της Επιτροπής Νομοθετικών Υποθέσεων για το NPC. Το νομοσχέδιο θα απαιτούσε επίσης από γονείς ή κηδεμόνες στην Κίνα να διδάξουν στα παιδιά τους «να αγαπούν το κόμμα, το έθνος, τους ανθρώπους και τον σοσιαλισμό», ανέφερε η Independent. Αναμένεται επίσης να ενσταλάξουν στα παιδιά την αίσθηση του «σεβασμού των ηλικιωμένων και της φροντίδας των νέων», σύμφωνα με το προσχέδιο του νομοσχεδίου, το οποίο είναι η τελευταία προσπάθεια της Κίνας να αντιμετωπίσει τον τρόπο συμπεριφοράς των νέων πολιτών της στο σπίτι.

Το κοινοβούλιο της Κίνας θα εξετάσει έναν νέο νόμο αυτήν την εβδομάδα, ο οποίος εάν εγκριθεί, θα τιμωρήσει τους γονείς για τα κακά τους παιδιά.

Το Υπουργείο Παιδείας της χώρας ανακοίνωσε πρόσφατα πόσες ώρες πρέπει να παίζουν τα παιδιά βιντεοπαιχνίδια, απαγορεύοντας σε ανηλίκους τον Αύγουστο τα διαδικτυακά παιχνίδια κατά τη διάρκεια των σχολικών ημερών και περιορίζοντας το παιχνίδι το Σαββατοκύριακο σε μόλις τρεις ώρες.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Κίνας κατήγγειλαν τα διαδικτυακά παιχνίδια εκείνη την εποχή ως “πνευματικό όπιο” που απειλούσε μια ολόκληρη γενιά. Αξιωματούχοι της εκπαίδευσης επίσης μείωσαν τις εργασίες για τους μαθητές της Κίνας και απαγόρευσαν τα φροντιστήρια μετά το σχολείο σε σημαντικά θέματα τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, αναφέροντας τον αριθμό των συντριπτικών μαθητών, ανέφερε το Reuters.

Ένας προτεινόμενος νόμος στην Κίνα θα τιμωρήσει γονείς ή κηδεμόνες εάν τα παιδιά τους δεν συμπεριφέρονταν σωστά. Ένας προτεινόμενος νόμος στην Κίνα θα τιμωρήσει γονείς ή κηδεμόνες εάν τα παιδιά τους δεν συμπεριφέρονταi σωστά.

Το υπουργείο Παιδείας είχε επίσης παροτρύνει τους νέους Κινέζους να είναι λιγότερο «θηλυκοί» τον Δεκέμβριο, ενώ προωθούν αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο αντί για «τυφλή» λατρεία διασημοτήτων στο Διαδίκτυο.

Ο Νόμος για την Προώθηση της Οικογενειακής Εκπαίδευσης απαγορεύει στους γονείς να χρησιμοποιούν «βία» για να βάλουν τα παιδιά τους στην ευθεία, αλλά τους παροτρύνει να είναι «φειδωλοί και λιτοί» ενσταλάζοντας ταυτόχρονα έναν «θετικό χαρακτήρα» στα παιδιά που φροντίζουν, ανέφερε η Independent.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Επαναπροσδιορισμός του εκπαιδευτικού συστήματος στην Κίνα με στόχο την αποφυγή υπερβολικής πίεσης στους μαθητές

Χιλιάδες αιτήσεις ειδικευμένων σπουδαστών νοσηλευτικής απορρίπτονται επειδή δεν υπάρχουν αρκετοί καθηγητές.

Όταν με τη θανατική ποινή παραβιάζονται θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι άνδρες που μιλούν με μεγαλύτερη ένταση μεταδίδουν πιο εύκολα την covid-19, σύμφωνα με ερευνητές στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Κολοράντο

Αυτά τα αποτελέσματα, σημείωσαν οι συγγραφείς της μελέτης, ενώ υποστηρίζουν περαιτέρω διερεύνηση της έντασης της φωνής και του CO2 ως δείκτες κινδύνου μόλυνσης σε εσωτερικούς χώρους.

Ο αντίκτυπος της ημικρανίας με αύρα στην κίνηση

Ημικρανία με αύρα: Οι ασθενείς με ημικρανία με αύρα εμφάνισαν μεγαλύτερη καθυστέρηση απόκρισης και άλλες υποομάδες ημικρανίας κατά την αξιολόγηση της ισορροπίας μετά από απροσδόκητες διαταραχές του εδάφους.

Η παραλλαγή Omicron μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο επαναμόλυνσης με SARS-CoV-2 ισχυρίζεται νέα μελέτη

Παραλλαγή Όμικρον: Αυτή η ικανότητα της νεάς παραλλαγής να διαφεύγει της ανοσολογικής απόκρισης που αναπτύσσεται από προηγούμενη μόλυνση μπορεί να προκαλεί την ταχεία εξάπλωσή της. Μια βασική ερώτηση, φυσικά, είναι εάν ο αυξημένος κίνδυνος επαναμόλυνσης με την Omicron ισχύει και για τα εμβολιασμένα άτομα και ποιες θα είναι τότε οι επιπτώσεις στη δημόσια υγεία;

Οι οργασμοί κάνουν καλό στην ψυχική σας υγεία

Οργασμός οφέλη ψυχική υγεία: Καταρχάς, μέσω της διαδικασίας του αυνανισμού μπορείτε να μάθετε καλύτερα το σώμα σας και να επικοίνωνήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στους ερωτικούς σας συντρόφους. Η σεξουαλική εκπαιδεύτρια Betty Dodson αναφέρεται στον αυνανισμό ως «αυτοπλοήγηση» με ζωτικής σημασίας οφέλη για την συναισθηματική και σωματική σας υγεία.

Μπορεί το κολύμπι να βοηθήσει στην απώλεια βάρους

Κολύμβηση: Δεδομένου ότι η κολύμβηση είναι μια προπόνηση για όλο το σώμα, μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να χάσετε λίπος στην κοιλιά. Αλλά ειδικοί συνιστούν να μην εστιάζετε τις προπονήσεις σας σε σημεία ή να προσπαθήσετε να δουλέψετε μόνο ένα μέρος του σώματος για να χάσετε βάρος από τη συγκεκριμένη περιοχή. Τούτο κυρίως διότι η σύσταση του σώματός σας και η γενετική σας μπορούν να παίξουν ρόλο στο πού αποθηκεύετε λίπος.

Πώς η γιόγκα ενισχύει την καρδιακή υγεία

Αθλητισμός: Η άσκηση που ανεβάζει τον καρδιακό σας ρυθμό δεν είναι το μόνο είδος σωματικής δραστηριότητας που μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ή τη διαχείριση καρδιακών παθήσεων. Η ηρεμιστική άσκηση της γιόγκα κάνει επίσης καλό και στην καρδιά.

Η επίδραση της σεξουαλικής δραστηριότητας στην αυτοεικόνα των γυναικών

Εικόνα σώματος σεξ: Με τη σταδιακή μείωση των οιστρογόνων και της προγεστερόνης, που οδηγεί στην εμμηνόπαυση, οι γυναίκες βιώνουν επίσης σωματικές, ψυχοκοινωνικές ή σεξουαλικές αλλαγές.

Συνταγή για γιορτινή Βασιλόπιτα κέικ

Βασιλόπιτα: Πρόκειται για μία συνταγή για βασιλόπιτα κέικ, η οποία είναι πολύ αφράτη και μυρωδάτη και πραγματικά θα την ευχαριστηθείτε με τους καλεσμένους σας.