Διατροφή

Τροφές για σκύλους : Πρέπει να καταναλώνεται από ανθρώπους

Τροφές για σκύλους : Πρέπει να καταναλώνεται από ανθρώπους

Τροφές για σκύλους : Η τροφή για σκύλους δεν προορίζεται για κατανάλωση από τον άνθρωπο και δεν τηρείται στα ίδια πρότυπα παραγωγής με τα ανθρώπινα τρόφιμα, αλλά μια μικρή ποσότητα είναι απίθανο να προκαλέσει σοβαρή βλάβη

Σε περιόδους έκτακτης ανάγκης ή οικονομικής αβεβαιότητας, οι άνθρωποι αναζητούν συχνά καινοτόμες μεθόδους επιβίωσης. Μετά από ελλείψεις τροφίμων ή ανεπαρκή χρήματα για την αγορά ειδών παντοπωλείου, μπορεί να αναρωτηθείτε εάν η τροφή του σκύλου σας είναι μια βιώσιμη επιλογή για να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη δέσμευση.

Η βραχυπρόθεσμη κατανάλωση είναι απίθανο να σας βλάψει
  • Η τροφή για σκύλους δεν προορίζεται για κατανάλωση από τον άνθρωπο και δεν τηρείται στα ίδια πρότυπα παραγωγής με τα ανθρώπινα τρόφιμα, αλλά μια μικρή ποσότητα είναι απίθανο να προκαλέσει σοβαρή βλάβη.
  • Η τροφή για σκύλους παρασκευάζεται συνήθως από έναν συνδυασμό ζωικών υποπροϊόντων, δημητριακών, σόγιας, βιταμινών και μετάλλων, δημιουργώντας μια θρεπτικά ισορροπημένη διατροφή για το κατοικίδιο ζώο σας.
  • Τα ζωικά υποπροϊόντα που απαντώνται συχνά σε εμπορικά παρασκευασμένα τρόφιμα σκύλου περιλαμβάνουν θραύσματα κρέατος, οστά εδάφους, δέρμα, όργανα και κατεστραμμένα μέρη ζώων που θεωρούνται ακατάλληλα για κατανάλωση από τον άνθρωπο.

Τα σκυλιά και οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές διατροφικές ανάγκες

  • Η τροφή για σκύλους είναι βρώσιμη, δεν είναι καλή ιδέα να το κάνετε τακτικό μέρος της διατροφής σας σε μακροπρόθεσμη βάση.
  • Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές διατροφικές ανάγκες από τους σκύλους και η τροφή για σκύλους δεν περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα σας για να παραμείνει υγιής.
  • Η βιταμίνη C είναι ένα βασικό θρεπτικό συστατικό, κρίσιμο για την καλή υγεία του δέρματος και την ανοσοποιητική λειτουργία στον άνθρωπο. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να παράγουν τη βιταμίνη και πρέπει να την πάρουν από τα τρόφιμα.

Μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης τροφικής ασθένειας
  • Ακριβώς επειδή μπορείτε να φάτε τροφές για σκύλους, δεν σημαίνει ότι πρέπει. Η τροφή για σκύλους συνοδεύεται από δίκαιο μερίδιο κινδύνων, ειδικά όσον αφορά την ασφάλεια των τροφίμων.
  • Όπως και η ανθρώπινη τροφή, η τροφή για σκύλους μπορεί να μολυνθεί με βακτήρια που μπορεί να σας κάνουν να αρρωστήσετε .
  • Η σωστή αποθήκευση και χειρισμός τροφής για σκύλους είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλή για κατανάλωση. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες αποθήκευσης και χειρισμού που αναγράφονται στη συσκευασία για να διασφαλίσετε την ασφάλεια για εσάς και το σκυλί σας.

Ακολουθεί βίντεο για τις τροφές σκύλων

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Διατροφή : Τροφές που αυξάνουν την χοληστερίνη

Διατροφή : Συμβουλές για να φτιάξετε υγιεινά γεύματα

Κοιλιακό λίπος: Αίτια και αντιμετώπιση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πόσα αμυλούχα λαχανικά πρέπει να τρώμε καθημερινά

Άμυλο λαχανικά: Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το ψωμί, το ρύζι και τα ζυμαρικά συνιστούν επίσης αμυλούχα τρόφιμα, οπότε αν τα καταναλώνετε ως μέρος του κύριου γεύματός σας, μπορεί να είναι σκόπιμο να επιλέξετε λαχανικά που δεν είναι αμυλούχα ως συνοδευτικά.

Νέα έρευνα, σχεδιασμένη για την προώθηση των βέλτιστων πρακτικών για τους καταναλωτές, ανέδειξε το ζήτημα των προϊόντων πλύσης

Εδώ, όσοι ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή είναι πιο πιθανό να οδηγήσουν αυτήν την κατηγορία, με το 46 τοις εκατό των χορτοφάγων να δηλώνουν ότι θα είχαν λίγους ενδοιασμούς να αντιμετωπίσουν κάποιον που είδαν να μην πλένει προϊόντα.

Γιατί ο οργανισμός χρειάζεται άμυλο

Διατροφή Άμυλο Ιδιότητες: Τα αμυλούχα τρόφιμα είναι μια καλή πηγή ενέργειας και η κύρια πηγή μιας σειράς θρεπτικών συστατικών στη διατροφή μας. Εκτός από το άμυλο, περιέχουν φυτικές ίνες, ασβέστιο, σίδηρο και βιταμίνες Β. Όταν τα μαγειρεύετε είναι σημαντικό να προσέξετε τα πρόσθετα λιπαρά που χρησιμοποιείτε, γιατί αυτό θα αυξήσει την περιεκτικότητα σε θερμίδες.

Καταναλώνετε αρκετό μοσχάρι για να επωφεληθείτε από τα θρεπτικά συστατικά του;

Μοσχάρι κρέας οφέλη: Πόσο ωφέλιμο είναι το κόκκινο κρέας και συγκεκριμένα το μοσχάρι στη διατροφή μας; Ποια η προτεινόμενη ποσότητα που πρέπει να καταναλώνουμε σε εβδομαδιαία βάση & γιατί;

Πλούσια τα θρεπτικά συστατικά της ντομάτας - Γιατί να την εντάξετε στη διατροφή σας

Η ντομάτα ήταν άγνωστη στην Ευρώπη μέχρι το 1544, οπότε και οι Ιταλοί της έδωσαν το όνομα «χρυσό μήλο», για το κίτρινο ή το πορτοκαλί χρώμα που είχε τότε η ώριμη ντομάτα. Στην Ελλάδα η ντομάτα ήρθε το 1818, όπως και η πατάτα.