Διατροφή

Συνταγή της ημέρας:Ταλιατέλες καρμπονάρα με λουκάνικο και ντομάτα

Συνταγή της ημέρας:Ταλιατέλες καρμπονάρα με λουκάνικο και ντομάτα

Ταλιατέλες καρμπονάρα με λουκάνικο και ντομάτα

Εκτέλεση
Αποφλοιώνουμε τα λουκάνικα από το περίβλημα. Τα ψιλοκόβουμε. Σε αντικολλητικό σκεύος τα ροδίζουμε σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το σπασμένο σκόρδο και την πάπρικα. Αφήνουμε για 2′ και προσθέτουμε τις ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το θυμάρι. Βράζουμε για 5′ λεπτά.
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό. Χτυπάμε τους κρόκους με την κρέμα. Αφήνουμε στην άκρη.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξαναβράζουμε στη ζεστή κατσαρόλα. Προσθέτουμε τη σάλτσα, το μαϊντανό και τους κρόκους με την κρέμα. Όπως είναι όλα καυτά, ανακατεύουμε καλά να ψηθούν οι κρόκοι με τη θερμοκρασία. Σερβίρουμε αμέσως και πασπαλίζουμε με μπόλικο τριμμένο τυρί.
Mερίδες: 5
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 10 λεπτά

Υλικά
▪ 4 χωριάτικα λουκάνικα χωρίς το περίβλημα
▪ 1 σκ. σκόρδο σπασμένη
▪ 1 κ.σ. πάπρικα
▪ 1 φλ. ψιλοκομμένες ντομάτες
▪ 1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι
▪ 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
▪ 500 γρ. ταλιατέλες
▪ 3 κρόκους από μεγάλα αβγά
▪ 250 γρ. κρέμα γάλακτος
▪ αλάτι
▪ πιπέρι
τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα
Περισσότερες καταπληκτικές συνταγές της Αργυρούς μπορείτε να βρείτε στο www.argiro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Γεμιστές πιπεριές με κινόα και φασόλια

Vegan συνταγή: Tacos από φακές

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Κοτόπουλο Bali: Μια ινδονησιακή απόλαυση

Μια από τις καλύτερες συνταγές για το Iam Bali είναι ένα κλασικό και νόστιμο πιάτο που σίγουρα θα ικανοποιήσει τις λιγούρες σας για ινδονησιακές γεύσεις.

Ντομάτες: Σύμμαχος της πεπτικής σας υγείας

Ντομάτες: Η ντομάτα αποτελεί ένα εξαιρετικό λαχανικό με σημαντικά οφέλη για την υγεία μας, συμπεριλαμβανομένης και της καλής λειτουργίας του πεπτικού συστήματος.