Διατροφή

ΗΠΑ Επισιτισμός: Οι αποθήκες τροφίμων στεγνώνουν καθώς η ανεργία εκτοξεύεται στα ύψη

ΗΠΑ Επισιτισμός: Οι αποθήκες τροφίμων στεγνώνουν καθώς η ανεργία εκτοξεύεται στα ύψη

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ έχει χαλαρώσει ακόμη και προσωρινά τις πολιτικές επισήμανσης των τροφίμων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού για να περιορίσει τις διακοπές της αλυσίδας εφοδιασμού και να δώσει στους παραγωγούς μεγαλύτερη ευελιξία εν μέσω ελλείψεων τροφίμων.

ΗΠΑ Επισιτισμός: Ο εφοδιασμός σε ντουλάπια τροφίμων είναι χαμηλός εν μέσω της εκτίναξης της ανεργίας λόγω της πανδημίας COVID-19 Η φιλάνθρωπος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας της Αποστολής της Νέας Υόρκης Jean Shafiroff συμμετέχει στο Fox News για να συζητήσει πώς βοηθά την κοινότητά της και ευαισθητοποιεί για να βοηθήσει να περιοριστεί ο αυξανόμενος αριθμός Αμερικανών με επισιτιστική ανασφάλεια

Η αυξανόμενη ανεργία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έχει αναγκάσει έναν αυξανόμενο αριθμό Αμερικανών να στραφεί σε φιλανθρωπικές υπηρεσίες για βοήθεια, καθώς αυξάνεται η επισιτιστική ανασφάλεια μεταξύ των οικογενειών με παιδιά.

Η φιλάνθρωπος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της New York Mission Society Jean Shafiroff προσχώρησε στο Fox News για να συζητήσει πώς βοηθά την κοινότητά της και ευαισθητοποιεί για να βοηθήσει να περιοριστεί ο αυξανόμενος αριθμός Αμερικανών με επισιτιστική ανασφάλεια.

Η New York City Mission Society εξυπηρετεί τα πιο υποεξυπηρετούμενα παιδιά της πόλης από το 1812. Πρόσφατα, φτιάχνει καλάθια τροφίμων και βοηθητικών προϊόντων για τα παιδιά που εξυπηρετεί και τα παραδίδει κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

“Δεν μπορώ να σας πω πόσο απελπισμένα χρειάζονται αυτά τα καλάθια τροφίμων…

Στην περιοχή των τριών πολιτειών της Νέας Υόρκης, έχουμε μια πολύ σοβαρή κατάσταση επειδή τόσοι πολλοί κάτοικοι ζουν στο επίπεδο της φτώχειας ή κάτω από αυτό”, είπε η Σαφίροφ στο Fox News.

«Οι αποθήκες τροφίμων σε όλη την περιοχή είναι πολύ χρήσιμες…αλλά η προσφορά και η ζήτηση δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε αυτήν τη στιγμή.

Υπάρχει τεράστια ζήτηση σε όλη τη χώρα –39 εκατομμύρια Αμερικανοί άνεργοι, και αυτό μεταφράζεται σε ότι δεν υπάρχει φαγητό στο τραπέζι».

Η Σαφίροφ σημείωσε ότι ένα σημαντικό ζήτημα κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν η μεταφορά τροφής στις πραγματικές ντουλάπες, ειδικά εν μέσω του κλείσιματος πολλών εργοστασίων επεξεργασίας κρέατος σε όλη τη χώρα.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ έχει χαλαρώσει ακόμη και προσωρινά τις πολιτικές επισήμανσης των τροφίμων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού για να περιορίσει τις διακοπές της αλυσίδας εφοδιασμού και να δώσει στους παραγωγούς μεγαλύτερη ευελιξία εν μέσω ελλείψεων τροφίμων.

Σύμφωνα με μια ανάλυση του Brookings, σχεδόν το 35 τοις εκατό των νοικοκυριών με παιδιά δήλωσαν ότι δεν είχαν επαρκή τροφή, δηλαδή 14 τοις εκατό υψηλότερο από ό,τι κατά τη διάρκεια της ύφεσης.

Εν μέσω της πανδημίας της COVID-19, η Shafiroff ενθαρρύνει όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν δωρεές στο τοπικό τους ντουλάπι τροφίμων. «Ξέρω ότι ο σύζυγός μου και εγώ προσφάτως δωρίσαμε 10.000 γεύματα στο Heart of the Hamptons, το οποίο είναι ένα ντουλάπι τροφίμων στο Hamptons, επειδή αισθανόμαστε τόσο έντονα να παρέχουμε φαγητό και να είμαστε μέρος της λύσης», είπε ο Shafiroff, ο οποίος είναι επίσης συγγραφέας του «Successful Philanthropy: How to Make a Life By What You Give», το οποίο διερευνά το νόημα του να δίνεις πίσω στη σημερινή εποχή.

«Και φυσικά, 10.000 γεύματα δεν σημαίνουν πραγματικά πολλά όταν κοιτάζεις μια χώρα με 39 εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς δουλειά, αλλά αν δουλέψουμε όλοι μαζί, πιστεύω ότι μπορούμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Γερουσία του Ουισκόνσιν εγκρίνει 4 νομοσχέδια προστασίας των μη εμβολιασμένων εργαομένων

Η έλλειψη εργαζομένων στις ΗΠΑ θα μπορούσε να αρχίσει να μειώνεται καθώς οι εταιρείες αυξάνουν τους μισθούς και προσφέρουν κίνητρα

Αγορά εργασίας ΗΠΑ: Απροσδόκητα πρότυπα πρόσληψης τεχνολογικών εργασιών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οφέλη της διαλείπουσας νηστείας στον κιρκάδιο ρυθμό

Διαλείπουσα νηστεία: Η διαλείπουσα νηστεία γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής όσον αφορά την απώλεια βάρους. Ωστόσο, έχει πολλά υποσχόμενα οφέλη για τη συνολική υγεία, καθώς μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης ορισμένων χρόνιων ασθενειών.

Εύκολα Pancakes σε λίγα μόλις λεπτά

Brunch: Θέλετε να φτιάξετε κάτι εύκολο, γρήγορο και νόστιμο για τα παιδιά σας; Εδώ θα βρείτε τη συνταγή για τα πιο εύκολα pancakes.

Vegan κέικ με πορτοκάλι και κακάο

Επιδόρπιο: Δημιουργήστε αυτό το πεντανόστιμο κέικ με πορτοκάλι και κακάο και τρελάνετε τους πάντες, vegan και μη!