Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Διατροφή

Διατροφή: Δημιουργήστε τα πιο αφράτα μάφιν που έχετε φάει ποτέ!

Διατροφή: Δημιουργήστε τα πιο αφράτα μάφιν που έχετε φάει ποτέ!

Διατροφή: Σας αρέσουν τα γλυκά αλλά θέλετε να τρώτε υγιεινά έχουμε την λύση με τα υπέροχα μάφιν.

Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη συνταγή για μάφιν. Είναι ένα προϊόν που παρασκευάζεται με δημητριακά ολικής αλέσεως και καλύτερα για εσάς συστατικά. Επιπλέον, αυτά τα μάφιν βγαίνουν εξαιρετικά αφράτα και έχουν λίγο πολύ γεύση σαν επιδόρπιο.


Βάση μάφιν

  • Λευκό αλεύρι ολικής αλέσεως: μας αρέσει να μαγειρεύουμε με λευκό αλεύρι ολικής αλέσεως. Τα μάφιν σας θα βγουν εξαιρετικά ελαφριά και αφράτα.
  • Ζάχαρη καρύδας: Η ζάχαρη καρύδας είναι ένα από τα δύο γλυκαντικά σε αυτή τη συνταγή. Μη διστάσετε να υποβάλλετε σε υπό-καστανή ζάχαρη 1:1.
  • Μαγειρική σόδα : Η μαγειρική σόδα βοηθά να γίνουν τα μάφιν σας εξαιρετικά αφράτα!
  • Αλάτι : το αλάτι αναδεικνύει τις υπέροχες πρόσθετες γεύσεις.
  • Αυγά: τα αυγά βοηθούν στη σύνδεση αυτής της συνταγής για μάφιν και επίσης τα κάνουν ωραία και αφράτα.
  • Σιρόπι σφενδάμου: το σιρόπι σφενδάμου είναι το δεύτερο γλυκαντικό που χρησιμοποιείται σε αυτά τα μάφιν. Είναι μια ζεστή γεύση και εκλεπτυσμένη χωρίς ζάχαρη!
  • Γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη : προτιμάμε να χρησιμοποιούμε γάλα αμυγδάλου, αλλά κάθε είδους θα το κάνει!
  • Λιωμένο λάδι καρύδας : μας αρέσει το ψήσιμο με λάδι καρύδας. Φροντίστε να μετρήσετε το λάδι καρύδας σας από τη λιωμένη κατάσταση για να έχετε ακριβή μέτρηση.
  • Πουρές φρούτων : ο πουρές φρούτων είναι σίγουρα αυτό που κάνει αυτά τα muffins τόσο μοναδικά και νόστιμα.

Ποιο είναι το μυστικό για την παρασκευή υγρών μάφιν;

Έχουμε μερικά κόλπα στο μανίκι μας για να φτιάξουμε υγρά μάφιν.

  1. Μην ανακατεύετε υπερβολικά τη ζύμη σας.
  2. Εκτός από λάδι, χρησιμοποιήστε πολτοποιημένα φρούτα για επιπλέον υγρασία.
  3. Μην το ψήνετε υπερβολικά!

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός muffin και ενός cupcake;

Συνήθως τα μάφιν είναι πολύ πιο θρεπτικά και περιέχουν λιγότερη ζάχαρη. Τα cupcakes φτιάχνονται συνήθως με λευκή ζάχαρη και έχουν παγωμένο από πάνω.

Ποιο λάδι είναι καλύτερο για μάφιν;

Κατά τη γνώμη μας, το λάδι καρύδας είναι το καλύτερο για μάφιν επειδή είναι ελαφρύ και δεν έχει πολύ έντονη γεύση. Άλλοι θα πουν ότι το φυτικό λάδι ή το βούτυρο είναι το καλύτερο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Φτιάξτε μία πεντανόστιμη γαλατόπιτα για όλη την οικογένεια

Συνταγές για Smoothie για πρωινo

Ποια λαχανικά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη;

Δημιουργήστε ένα υπέροχο ψωμί μπανάνας για το πρωινό σας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ταϊλανδέζικο κοτόπουλο με ρύζι 

Το ταϊλανδέζικο κοτόπουλο με ρύζι είναι ένα πεντανόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις μοναδικές γεύσεις της Ταϊλάνδης με την απλότητα του ρυζιού.

Σπιτική σάλτσα μελιού μουστάρδας

Σπιτική σάλτσα μελιού μουστάρδας: Με απλά υλικά και γρήγορη προετοιμασία, μπορείτε να βελτιώσετε τη γεύση των πιάτων σας και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους και την οικογένειά σας.

Φλούδες Ροδιού: Φυσικός Σύμμαχος για την Καρδιά

Φλούδες Ροδιού: Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδεις ουσίες και βοηθούν στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, στην πρόληψη των θρόμβων αίματος και στην ενδυνάμωση της καρδιακής λειτουργίας γενικότερα.

Δίαιτα Ντάνκαν: Η νέα τάση στην απώλεια βάρους;

Δίαιτα Ντάνκαν: Η Δίαιτα Ντάνκαν είναι ένα διατροφικό πρόγραμμα που αναπτύχθηκε από τον Γάλλο γιατρό Pierre Dukan και επικεντρώνεται στη μείωση του βάρους μέσω της κατανάλωσης πρωτεϊνών και της περιορισμένης κατανάλωσης υδατανθράκων.

Close Icon