Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Διατροφή

Διατροφή: Δημιουργήστε τα πιο αφράτα μάφιν που έχετε φάει ποτέ!

Διατροφή: Δημιουργήστε τα πιο αφράτα μάφιν που έχετε φάει ποτέ!

Διατροφή: Σας αρέσουν τα γλυκά αλλά θέλετε να τρώτε υγιεινά έχουμε την λύση με τα υπέροχα μάφιν.


Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη συνταγή για μάφιν. Είναι ένα προϊόν που παρασκευάζεται με δημητριακά ολικής αλέσεως και καλύτερα για εσάς συστατικά. Επιπλέον, αυτά τα μάφιν βγαίνουν εξαιρετικά αφράτα και έχουν λίγο πολύ γεύση σαν επιδόρπιο.

Βάση μάφιν

  • Λευκό αλεύρι ολικής αλέσεως: μας αρέσει να μαγειρεύουμε με λευκό αλεύρι ολικής αλέσεως. Τα μάφιν σας θα βγουν εξαιρετικά ελαφριά και αφράτα.
  • Ζάχαρη καρύδας: Η ζάχαρη καρύδας είναι ένα από τα δύο γλυκαντικά σε αυτή τη συνταγή. Μη διστάσετε να υποβάλλετε σε υπό-καστανή ζάχαρη 1:1.
  • Μαγειρική σόδα : Η μαγειρική σόδα βοηθά να γίνουν τα μάφιν σας εξαιρετικά αφράτα!
  • Αλάτι : το αλάτι αναδεικνύει τις υπέροχες πρόσθετες γεύσεις.
  • Αυγά: τα αυγά βοηθούν στη σύνδεση αυτής της συνταγής για μάφιν και επίσης τα κάνουν ωραία και αφράτα.
  • Σιρόπι σφενδάμου: το σιρόπι σφενδάμου είναι το δεύτερο γλυκαντικό που χρησιμοποιείται σε αυτά τα μάφιν. Είναι μια ζεστή γεύση και εκλεπτυσμένη χωρίς ζάχαρη!
  • Γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη : προτιμάμε να χρησιμοποιούμε γάλα αμυγδάλου, αλλά κάθε είδους θα το κάνει!
  • Λιωμένο λάδι καρύδας : μας αρέσει το ψήσιμο με λάδι καρύδας. Φροντίστε να μετρήσετε το λάδι καρύδας σας από τη λιωμένη κατάσταση για να έχετε ακριβή μέτρηση.
  • Πουρές φρούτων : ο πουρές φρούτων είναι σίγουρα αυτό που κάνει αυτά τα muffins τόσο μοναδικά και νόστιμα.

Ποιο είναι το μυστικό για την παρασκευή υγρών μάφιν;

Έχουμε μερικά κόλπα στο μανίκι μας για να φτιάξουμε υγρά μάφιν.

  1. Μην ανακατεύετε υπερβολικά τη ζύμη σας.
  2. Εκτός από λάδι, χρησιμοποιήστε πολτοποιημένα φρούτα για επιπλέον υγρασία.
  3. Μην το ψήνετε υπερβολικά!

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός muffin και ενός cupcake;

Συνήθως τα μάφιν είναι πολύ πιο θρεπτικά και περιέχουν λιγότερη ζάχαρη. Τα cupcakes φτιάχνονται συνήθως με λευκή ζάχαρη και έχουν παγωμένο από πάνω.

Ποιο λάδι είναι καλύτερο για μάφιν;

Κατά τη γνώμη μας, το λάδι καρύδας είναι το καλύτερο για μάφιν επειδή είναι ελαφρύ και δεν έχει πολύ έντονη γεύση. Άλλοι θα πουν ότι το φυτικό λάδι ή το βούτυρο είναι το καλύτερο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Φτιάξτε μία πεντανόστιμη γαλατόπιτα για όλη την οικογένεια

Συνταγές για Smoothie για πρωινo

Ποια λαχανικά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη;

Δημιουργήστε ένα υπέροχο ψωμί μπανάνας για το πρωινό σας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Γυμναστική τροφές: 8 κανόνες διατροφής που πρέπει να ξεχάσετε αν κάνετε έντονη γυμναστική

Γυμναστική τροφές: Αν ασκείστε συχνά και έντονα, οι διατροφικές ανάγκες σας διαφέρουν από εκείνες των ανθρώπων που έχουν πιο καθιστική ζωή. Κάποιοι παραδοσιακοί διατροφικοί κανόνες μπορεί να μην σας εξυπηρετούν πλέον.

Εύκολα Σνακ: 3 Ιδέες για σνακ χωρίς προετοιμασία

Εύκολα Σνακ: Όταν η πείνα "χτυπά" ξαφνικά και δεν υπάρχει χρόνος για μαγείρεμα ή προετοιμασία, τα γρήγορα και υγιεινά σνακ είναι η καλύτερη λύση. Εδώ είναι τρεις ιδέες για σνακ που μπορείτε να απολαύσετε αμέσως

Γλυκαιμικός Δείκτης: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Γλυκαιμικός Δείκτης: Ο γλυκαιμικός δείκτης (ΓΔ) είναι ένας δείκτης που μετράει την ταχύτητα με την οποία αυξάνεται το επίπεδο της γλυκόζης (ζάχαρης) στο αίμα μετά την κατανάλωση ενός τροφίμου. Όσο υψηλότερος είναι ο ΓΔ ενός τροφίμου,

Πόσο υγιεινές είναι οι ρυζογκοφρέτες στα αλήθεια;

Ρυζογκοφρέτες: Οι ρυζογκοφρέτες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σνακ για όσους αναζητούν ελαφριές και γρήγορες επιλογές. Είναι ελαφριές, χαμηλές σε θερμίδες και εύκολες στη μεταφορά.

Γιατί τα φρούτα μας κάνουν να πεινάμε περισσότερο;

Φρούτα: Ορισμένα φρούτα μπορεί να μας αφήνουν πιο πεινασμένους μετά την κατανάλωση τους, και αυτό μπορεί να συμβαίνει για διάφορους λόγους. Αν και τα φρούτα είναι υγιεινές τροφές, υπάρχουν παράγοντες

Τι να προσέξεις όταν αγοράζεις φράουλες

Οι καλές φράουλες είναι τρυφερές και ζουμερές, αλλά ταυτόχρονα σφιχτές και γεμάτες. Αποφύγετε φρούτα που είναι μαλακά, λασπωμένα ή έχουν μαραθεί, καθώς αυτά είναι πιθανό να είναι παλιά ή χαλασμένα.

Ένας φυσικός σύμμαχος για τους διαβητικούς

Αγγούρι: Χάρη στον χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, την αντιοξειδωτική δράση και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του, μπορεί να συμβάλει θετικά στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και στη συνολική υγεία.

Αυθεντική ιταλική συνταγή για κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ 

Αυτή η αυθεντική ιταλική συνταγή συνδυάζει την απλότητα με την εκλεπτυσμένη γεύση, και η προετοιμασία της απαιτεί λίγα, αλλά ποιοτικά υλικά, που θα μεταφέρουν την αυθεντική γεύση της Ιταλίας στο τραπέζι σας.

Close Icon