Διατροφή

5 Αυγούστου: Παγκόσμια Ημέρα Μπύρας

5 Αυγούστου: Παγκόσμια Ημέρα Μπύρας

5 Αυγούστου: Η Ημέρα Μπύρας ξεκίνησε με σκοπό τον εορτασμό της τέχνης της ζυθοποιίας.

Για όποιον θέλει να ρίξει έστω και μια μικρή ματιά στην πόλη του, ένα από τα βασικά που μπορεί πάντα να βρει είναι ένα καλό μπαρ, μια φιλική παμπ ή ένα πολυσύχναστο νυχτερινό κέντρο. Είτε ένα άτομο βρίσκεται στην επαρχία της Ιρλανδίας, στο πολυσύχναστο Χονγκ Κονγκ, στα παραθαλάσσια δάση του Καναδά ή ακόμα και σε ένα Ελληνικό νησί, μπορείτε να γιορτάσετε παντού αυτή τη μέρα! Και αυτή η μέρα είναι ιδανική για όσους απολαμβάνουν αυτά τα ποτά και για να εκτιμήσουν τους ανθρώπους που τα φτιάχνουν, Ημέρα Μπύρας!

Ιστορία της Παγκόσμιας Ημέρας Μπύρας

Αρχικά ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια για την ακρίβεια, η Ημέρα Μπύρας ξεκίνησε με σκοπό τον εορτασμό της τέχνης της ζυθοποιίας. Και επίσης δημιουργήθηκε με σκοπό να δείξει εκτίμηση σε όσους ασχολούνται με την παρασκευή μπύρας. Στη συνέχεια, η ημέρα επεκτάθηκε γρήγορα για να συμπεριλάβει και γιορτές με μπάρμαν και άλλους τεχνικούς μπύρας. Όχι μόνο το Beer Day επεκτάθηκε σε εύρος, αλλά και σε μέγεθος.

Άρχισε γρήγορα να κερδίζει διεθνή αναγνώριση και να ακολουθεί μέσα σε ένα μόνο χρόνο. Μεταξύ του 2007, όταν ξεκίνησε στη Σάντα Κρουζ, και όπου σήμερα δεν γίνεται – γιορτάζεται σε 207 πόλεις, 50 χώρες και σε 6 ηπείρους σε όλο τον κόσμο! Οι διαφορετικές και νέες εμπειρίες είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα της Ημέρας Μπύρας, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι ενθαρρύνονται να μοιραστούν διάφορες τεχνικές για το πώς να φτιάχνουν μπύρα, καθώς και πώς να την απολαμβάνουν. Επιπλέον, υπάρχουν επίσης διάφορα φαγητά και δραστηριότητες που συνδυάζονται με αυτό, για να γιορτάσουμε αυτή την απολαυστική ημέρα της ικανότητας ζυθοποιίας και της απόλαυσης ποτών.

Οι ιδρυτές της Ημέρας Μπύρας είχαν τρεις λόγους που δήλωσαν για την έναρξη της ημέρας και είναι οι εξής:

  • Να μαζευτούμε με φίλους και να απολαύσουμε τη γεύση της μπύρας.
  • Για να γιορτάσουμε τους υπεύθυνους για την παρασκευή και το σερβίρισμα της μπύρας.
  • Να ενώσουμε τον κόσμο κάτω από το λάβαρο της μπύρας, γιορτάζοντας τις μπύρες όλων των εθνών μαζί σε μια μόνο μέρα.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η μπύρα lager, με ή χωρίς αλκοόλ, ενισχύει την υγεία του εντέρου των ανδρών

Κατανάλωση ζάχαρης: Tips για να μειώσετε τη ζάχαρη εύκολα και γρήγορα

Η μοναξιά στην παιδική ηλικία σχετίζεται με κατάχρηση αλκοόλ στους ενήλικες

Γιατί η έρευνα για τη χρήση αλκοόλ είναι πιο σημαντική από ποτέ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να πίνετε νερό

Νερό: Αναγνωρίζοντας τα σημάδια της αφυδάτωσης και κάνοντας μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το σώμα σας παίρνει το νερό που χρειάζεται για να αποδώσει τα μέγιστα.

Τα οφέλη του τσαγιού μέντας με άδειο στομάχι

Μέντα: Η κατανάλωση μέντας με άδειο στομάχι είναι ένας απλός και φυσικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με μια νότα ευεξίας. Από τη βελτίωση της πέψης μέχρι τη διατήρηση της αναπνοής σας φρέσκια.

Πώς να φτιάξετε τους τέλειους πατζαροκεφτέδες εύκολα και γρήγορα;

Πατζαροκεφτέδες: Η παρασκευή των τέλειων πατζαροκεφτέδες είναι μια απολαυστική γαστρονομική περιπέτεια, συνδυάζοντας τη γήινη γλυκύτητα των παντζαριών με αλμυρά βότανα και μπαχαρικά για να δημιουργήσετε ένα γευστικό και χορταστικό πιάτο.

Στήθος κοτόπουλου με υπέροχη μεσογειακή γέμιση

Κοτόπουλο συνταγή: Το μεσογειακό γεμιστό στήθος κοτόπουλου είναι ένα νόστιμο και υγιεινό πιάτο που είναι τέλειο για ένα βραδινό δείπνο ή ένα φανταχτερό δείπνο. Αυτή η συνταγή είναι γεμάτη με μεσογειακές γεύσεις και είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.