Ασφάλιση Υγείας

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές;

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές;

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Από το απόγευμα 25 Ιανουαρίου θα καταβληθούν οι πρώτες κύριες και επικουρικές συντάξεις στους δικαιούχους.

Ήρθε η ώρα για τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2023, σύμφωνα με τα όσα αναμένονταν. Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Κύριες & επικουρικές συντάξεις

  • Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Τι ώρα μπαίνουν οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2023

Ένα συχνό ερώτημα των συνταξιούχων, όταν ανακοινώνονται οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων, είναι τι ώρα μπαίνουν οι συντάξεις και πότε τα χρήματα εμφανίζονται στα ΑΤΜ των τραπεζών, ώστε να μπορούν να κάνουν ανάληψη με την κάρτα τους.

Τα ποσά των συντάξεων εμφανίζονται στα ΑΤΜ και είναι διαθέσιμα προς ανάληψη την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της ημερομηνίας πληρωμής τις απογευματινές έως βραδινές ώρες (συνήθως από 17.00 έως 21.00 ανάλογα με την τράπεζα). Οι πρώτοι συνταξιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου ενώ οι υπόλοιποι τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πότε αναμένεται η καταβολή συντάξεων Φεβρουαρίου 2023;

Ποιοι έχουν δικαίωμα συνταξιοδότησης πριν τα 62 έτη;

Συντάξεις: Αυξήσεις από τέλη Ιανουαρίου για 1,7 εκατ. δικαιούχους

Συντάξεις Ιανουαρίου 2023: Πότε θα γίνουν όλες οι πληρωμές των Ταμείων;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τον Απρίλιο η επανένταξη οφειλετών ΕΦΚΑ ΚΕΑΟ στη νέα ρύθμιση χρεών

ΕΦΚΑ ΚΕΑΟ: Μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για ρύθμιση χρεών στα ασφαλιστικά ταμεία όσων απώλεσαν τις ρυθμίσεις τους κατά τον τελευταίο χρόνο.