Ασφάλιση Υγείας

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2023: Πότε αναμένεται η καταβολή για κύριες και επικουρικές;

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2023: Πότε αναμένεται η καταβολή για κύριες και επικουρικές;

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2023: Οι πρώτες πληρωμές για το 2023 στους συνταξιούχους θα γίνουν την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου για τις συντάξεις του Φεβρουαρίου. 

Οι πρώτες πληρωμές για το 2023 στους συνταξιούχους θα γίνουν την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου για τις συντάξεις του Φεβρουαρίου. Οι κύριες και επικουρικές συντάξεις θα καταβληθούν τμηματικά για όλους όσοι προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο.

Αναλυτικά:

  • Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9).
  • Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8).

  • Από εκεί και πέρα, Ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ, το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) ,το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, το ΕΤΑΤ θα καταβάλουν την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2023. Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος. Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα πληρώσουν την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2023.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποιοι έχουν δικαίωμα συνταξιοδότησης πριν τα 62 έτη;

ΟΠΕΚΑ: Ποια είναι τα επιδόματα που αυξάνονται το 2023;

Συντάξεις: Αυξήσεις από τέλη Ιανουαρίου για 1,7 εκατ. δικαιούχους

Συντάξεις Ιανουαρίου 2023: Πότε θα γίνουν όλες οι πληρωμές των Ταμείων;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τον Απρίλιο η επανένταξη οφειλετών ΕΦΚΑ ΚΕΑΟ στη νέα ρύθμιση χρεών

ΕΦΚΑ ΚΕΑΟ: Μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για ρύθμιση χρεών στα ασφαλιστικά ταμεία όσων απώλεσαν τις ρυθμίσεις τους κατά τον τελευταίο χρόνο.