Ασφάλιση Υγείας

ΟΠΕΚΑ : Παράταση προγραμμάτων λογαριασμού αγροτικής εστίας

ΟΠΕΚΑ : Παράταση προγραμμάτων λογαριασμού αγροτικής εστίας

ΟΠΕΚΑ : Η διοίκηση του ΟΠΕΚΑ, διακατεχόμενη από το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους κόσμο εξεδίδει δελτίου τύπου και τους ενημερώνει ότι θα υπάρξει παράταση των προγραμμάτων λογαριασμού της Αγρροτικής εστίας.

Η Διοίκηση του ΟΠΕΚΑ, με αίσθημα ευθύνης και αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας ενημερώνει τους δικαιούχους των προγραμμάτων του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας και τους Επιχειρηματίες που έχουν συμβληθεί με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ ότι παρατείνεται η διάρκεια των προγραμμάτων  του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2020 έως και την  30η Ιουνίου  2021( ημερομηνία αναχώρησης) .

Παράταση προγραμμάτων αγροτικής εστίας

  • Ο ΟΠΕΚΑ,  με την  παράταση της διάρκειας  των προγραμμάτων  της Αγροτικής Εστίας έτους 2020, ανταποκρίνεται αφενός μεν στην οικονομική ενίσχυση των Επιχειρηματιών  (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, βιβλιοπωλεία), που έχουν πληγεί από την αναστολή λειτουργίας τους λόγω του κορονοϊού, και αφετέρου παρέχει την δυνατότητα στους δικαιούχους πολίτες,  μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της παράτασης, να αξιοποιήσουν τις διαθέσιμες παροχές του Οργανισμού και να επωφεληθουν από τα τρέχοντα κοινωνικά προγράμματα του ΛΕΑ/ΟΠΕΚΑ (Κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού, εκδρομικού προγράμματος, πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων).

Σύντομα τα στοιχεία για την έναρξη υποβολής αιτήσεων

  • Επιπροσθέτως, σύντομα θα δoθούν στη δημοσιότητα όλα τα νέα στοιχεία και οι πληροφορίες για την έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των επιχειρηματιών και των δικαιούχων στα νέα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ έτους  2021- 2022. “

Ακολουθεί βίντεο με προγράμματα για νέους αγρότες

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Survivor 4: Παρ' ολίγον απρόσμενη εξέλιξη με διπλή αποχώρηση

ΣΟΦΨΥ Σερρών: Με δωρεά του ιδρύματος ΤΙΜΑ, ο ΣΟΦΨΥ Ν.Σερρών υλοποιεί το πρόγραμμα «ΣΤΗΡΙΖΩ»

Ο γιος του Βουτσά ποζάρει μαζί με τη νονά του Μάρθα Καραγιάννη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Επίδομα 210 ευρώ : Ποιο το δικαιούνται

Επίδομα 210 ευρώ : Όσοι είναι δικαιούχοι του επιδόματος στέγασης έχουν την δυνατότητα να δουν εώς 210 ευρώ τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς . Τα Χρήματα κατατίθενται με βάση τι κριτήρια πληρή ο κάθε δικαιούχος.

ΟΠΕΚΑ Σχολικά γεύματα : Ξανά επανακκινεί το πρόγραμμα

ΟΠΕΚΑ Σχολικά γεύματα : Ο οργανισμός ΟΠΕΚΑ, εξέδωσε δελτίο τύπου σύμφωνα με το οποίο ενημερώνει το κοινό αλλά και τα σχολεία ότι τα σχολικά γεύματα θα ξανα ξεκινήσουν μετά την ολιγοημερή διακοπή τους.

ΟΑΕΔ : Κατέβαλε το δώρο πάσχα και τα επιδόματα

ΟΑΕΔ : Ο ΟΑΕΔ, στις 12/04/21 κατέβαλε στους δικαιούχους του και το δώρο του Πάσχα αλλά και προπλήρωσε τα επιδόματα ανεργίας με πιστώσεις κατευθείαν στου τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Δώρο Πάσχα : Αύριο η καταβολή του

Δώρο Πάσχα : Το Πάσχα είναι εντός ολίγων ημερών και έφτασε ημέρα που επιχειρήσεις και κράτος καλούνται να καταβάλουν σε εργαζόμενους που είναι σε αναστολή και σε όσους δεν είναι το δώρο του Πάσχα.