Ασφάλιση Υγείας

H Oscar Health, η ασφάλιση υγείας και οι επεκτάσεις

H Oscar Health, η ασφάλιση υγείας και οι επεκτάσεις

 Η Oscar Health θα προχωρήσει στη μεγαλύτερη επέκταση της ασφάλισης υγείας, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της σε 12 νέες αγορές και έξι νέα κράτη για να αυξήσει την ασφαλιστική κάλυψη σε άτομα και οικογένειες το 2020. Κάνοντας έκκληση για τη “μεγαλύτερη επέκτασης της αγοράς”, η προσπάθεια της Oscar έρχεται, καθώς οι εταιρείες ασφάλισης υγείας σε όλη τη χώρα κερδίζουν περισσότερα χρήματα και διαχειρίζονται καλύτερα τη φροντίδα ασθενών που εγγράφονται για ατομική κάλυψη Obamacare που πωλείται βάσει του Affordable Care Act.

“Για τρίτη συνεχή χρονιά η Oscar έχει επεκτείνει σημαντικά το αποτύπωμα της και αυτή η επέκταση φέρνει το συνολικό γεωγραφικό αποτύπωμα της Oscar σε 15 κράτη και 26 αγορές”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ομίλου. Η εταιρεία δήλωσε ότι το “χαρτοφυλάκιο του ασφαλιστικού σχεδίου 2020” εξακολουθεί να υπόκειται σε έλεγχο από τις ρυθμιστικές αρχές, έτσι ώστε τα στελέχη δεν απελευθέρωσαν τις τιμές ή τους εταίρους του δικτύου παροχής.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά από ένα επικερδές τρίμηνο από την Oscar και ενώ υπέγραψε συμφωνία με νέο εταίρο αντασφάλισης, την θυγατρική αντασφάλισης της National Insurance Reserves της Berkshire Hathaway. Αυτές οι συνεργασίες αντασφάλισης σημαίνει συνήθως ότι ένα σχέδιο υγείας όπως της Oscar θα έχει περισσότερα κεφάλαια για να επεκταθεί και να επενδύσει σε νέες τεχνολογίες.

Η Oscar πωλεί επί του παρόντος την ατομική κάλυψη Obamacare σε 14 αγορές σε 9 πολιτείες: Νέα Υόρκη, Νιου Τζέρσεϋ, Καλιφόρνια, Τενεσί, Οχάιο, Τέξας, Φλόριντα, Μίτσιγκαν και Αριζόνα. Η Oscar έχει τώρα 260.000 εγγεγραμμένους υγειονομικούς φορείς σε ολόκληρη τη χώρα. Ο ασφαλιστικός όμιλος δήλωσε ότι θα επεκταθεί στη Φλόριντα, στο Μαϊάμι, την Τάμπα, την Όκαλα και τη Ντέιτονα. Επιπλέον, η Όσκαρ δήλωσε ότι θα πουλήσει ασφαλιστικά πακέτα για πρώτη φορά στη Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Γυμναστήρια Παιδότοποι : Τα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης

Εστίαση : Τα οικονομικά μέτρα για την ενίσχυση της

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αναστολές Απριλίου : Τότε θα γίνουν οι πληρωμές

Αναστολές Απριλίου : Το υπουργείο εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, εξέδωσε δελτίου τύπου για να ενημερώσει τόσο πότε θα καταβληθεί η αναστολή ειδικού σκοπού για τον μήνα Απρίλιο, όσο και από τους άλλους οργανισμούς.

ΟΑΕΔ παιδικές κατασκηνώσεις : Μέχρι το Σάββατο οι δηλώσεις

ΟΑΕΔ παιδικές κατασκηνώσεις : Το Σάββατο, 8 Μαΐου 2021 και ώρα 23:59, λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων της Επιταγής Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις και των παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα έτους 2021 του ΟΑΕΔ.