Ασφάλιση Υγείας

Interamerican : Πελατοκεντρική τιμολογιακή πολιτική

Interamerican : Πελατοκεντρική τιμολογιακή πολιτική

Η Interamerican ανακοινώνει την εφαρμογή μείωσης ή μηδενικής αναπροσαρμογής ασφαλίστρων.

Την ευελιξία του πολυμορφικού συστήματος υγείας Bewell με εστίαση στο όφελος των πελατών, έρχεται να ενισχύσει με την τιμολογιακή πολιτική της η INTERAMERICAN. Η εταιρεία ανακοινώνει την εφαρμογή μείωσης ή μηδενικής αναπροσαρμογής ασφαλίστρων στη συντριπτική πλειοψηφία των προγραμμάτων Bewell από τον Αύγουστο και μετά, στην επέτειο ανανέωσης κάθε συμβολαίου.

Η κατά 2% μείωση ασφαλίστρων αφορά στο πρόγραμμα «Νοσηλεία από ασθένεια και ατύχημα», το οποίο περιλαμβάνει το βασικό δίκτυο συνεργαζομένων νοσηλευτηρίων. Ταυτόχρονα, η INTERAMERICAN διατηρεί τα ασφάλιστρα χωρίς αύξηση στο ίδιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει το διευρυμένο δίκτυο νοσηλευτηρίων. Μηδενική είναι, επίσης, η αναπροσαρμογή ασφαλίστρων σε σειρά προγραμμάτων του Bewell: «Γιατροί και διαγνωστικές εξετάσεις», «Επείγοντα περιστατικά», «Φάρμακα», «Επίδομα νοσηλείας», «Επίδομα χειρουργικής επέμβασης» και «Επίδομα σοβαρών ασθενειών». Επισημαίνεται ότι η INTERAMERICAN παρέχει χωρίς χρέωση σε όλους τους ασφαλισμένους υγείας με πρόγραμμα Bewell τόσο την υπηρεσία εξ αποστάσεως ελέγχου συμπτωμάτων ασθένειας με την εφαρμογή Medi ON όσο και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας θεραπείας των ογκολογικών περιστατικών. Αξιοσημείωτη είναι και η δυνατότητα, πλέον, της ενσωμάτωσης-προσθήκης καλύψεων Ζωής – Εισοδήματος σε προγράμματα Bewell, μέσα από τέσσερεις προτάσεις της εταιρείας.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Interamerican : Ψηλά στην αξιοπιστία των πολιτών

INTERAMERICAN: Διαδικτυακή παρουσίαση της στρατηγικής του Οργανισμού

Groupama Ασφαλιστική : Στο πλευρό του σωματείου "Νέα ελπίδα Θεσσαλονίκης "

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο: Πώς θα δείτε εάν είστε δικαιούχοι-Βήμα βήμα η διαδικασία της αίτησης

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο: Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αίτηση οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν εντός του έτους (αφού πρώτα ακυρώσουν ήδη υπάρχουσα υποβληθείσα αίτηση).

Οι ηλεκτρονικές αποδείξεις ιατρικών εξόδων για μεγαλύτερη έκπτωση στους φόρους

Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Τα ιατρικά έξοδα που θα εξοφλούνται με κάρτες θα μετρούν διπλά στον υπολογισμό του ορίου 30% του εισοδήματος που θα πρέπει να καλύπτει ο φορολογούμενος με e-αποδείξεις.

ΕΛΣΤΑΤ: Αναζητά 60.000 απογραφείς - Οι προϋποθέσεις, τα προσόντα, η αμοιβή

ΕΛΣΤΑΤ: Ειδικότερα, η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Απογραφέων της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών (ΠΚ), για απασχόληση κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2021, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι και την 27η Σεπτεμβρίου, έως τις 15:00.

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για 2.000 προσλήψεις ειδικών κατηγοριών - Ποια είναι η διαδικασία υποβολής

ΟΑΕΔ: Ειδικότερα, οι αιτήσεις ξεκινούν από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2021 και αφορούν ειδικές κατηγορίες ανέργων (εγγεγραμμένων στα μητρώα του ΟΑΕΔ) που υπάγονται στις προστατευτικές διατάξεις του ν. 2643/98.

e-ΕΦΚΑ ΟΑΕΔ: Καταβολές της τάξης του 1,5 δισ. ευρώ σε πάνω από 3 εκατ. δικαιούχους ως την Παρασκευή 27/8

e-ΕΦΚΑ ΟΑΕΔ: Καταβολές της τάξης του 1,5 δισ. ευρώ σε πάνω από 3 εκατομμύρια δικαιούχους θα πραγματοποιηθούν από τον e-ΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔ την περίοδο 23-27 Αυγούστου, διάστημα κατά το οποίο ξεκινά -από την Τετάρτη 25 Αυγούστου- η πληρωμή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου.

Από αύριο 25/8 η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και κατόπον συνεργασίας με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνονται την ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση. Επομένως, οι επικουρικές συντάξεις μηνός Ιουλίου 2021 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.