Ασφάλιση Υγείας

Eurolife FFH:Συμμετέχει στο διάλογο για το δημογραφικό

Eurolife FFH:Συμμετέχει στο διάλογο για το δημογραφικό

Eurolife FFH:Ως Founding Sponsor στο συνέδριο του Economist, με θέμα «Δημογραφικές προκλήσεις και πολιτική για την ισότητα των φύλων», σε συνεργασία με τη HOPEgenesis

Η Eurolife FFH είναι για δεύτερη φορά ο Founding Sponsor στο μεγάλο συνέδριο που διοργανώνει το Economist για το δημογραφικό και την υπογεννητικότητα, σε συνεργασία με τη HOPEgenesis. Το θέμα του φετινού συνεδρίου είναι «Δημογραφικές προκλήσεις και πολιτική για την ισότητα των φύλων: ο ρόλος της εμπιστοσύνης και της συνεργασίας» και οι εργασίες του θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 19 Οκτωβρίου.

Η Eurolife FFH, η HOPEgenesis και το Economist ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2019, στο πρώτο συνέδριο για την υπογεννητικότητα, ενώ έχουν δεσμευθεί κάθε δύο χρόνια να συναντιούνται και να διοργανώνουν μια μεγάλη συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας αναλύουν τις εξελίξεις του ζητήματος, παρουσιάζουν έρευνες και στατιστικά, συζητούν τις προεκτάσεις του στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας και προωθούν το διάλογο σχετικά με τις πρακτικές που ακολουθούνται.

Από το 2019, η Eurolife FFH και η αναπτύσσουν την κοινή τους δράση ενάντια στην υπογεννητικότητα. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει εκπόνηση ερευνών για το πρόβλημα, υιοθεσία 10 περιοχών με πολύ χαμηλά ποσοστά γεννήσεων και δημιουργία παιδικών σταθμών στις περιοχές αυτές. Με τη δράση τους δίνουν την ευκαιρία στις οικογένειες που κατοικούν σε Πάτμο, Άγραφα, Καστελόριζο, Λειψούς, Νίσυρο, Τήλο, Κάσο, Άνω Κουφονήσι, Χάλκη και Ανάφη, να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους. Ήδη η πρωτοβουλία αυτή έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα, με 51 νέες γεννήσεις και άλλες 26 να αναμένονται το επόμενο διάστημα.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Η Eurolife FFH δημιουργεί πρωτότυπες στάσεις λεωφορείων με αντισηπτικό δημιουργεί πρωτότυπες στάσεις λεωφορείων με αντισηπτικό

Υιοθεσία δέκα ακριτικών περιοχών και δημιουργία δέκα νέων παιδικών σταθμών από HOPEgenesis και Eurolife FFH

Eurolife FFH: Βραβεύθηκε στην διοργάνωση των Corporate Affairs Excellence Awards

Tι πρέπει να προσέχεις στο πρόγραμμα ασφάλισης της υγείας σου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αναλυτικά οι πληρωμές για την εβδομάδα 6 έως 10 Δεκεμβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ

e-ΕΦΚΑ ΟΑΕΔ: Την εβδομάδα 6-10 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν σχεδόν 160 εκατ. ευρώ από ΟΑΕΔ και e-ΕΦΚΑ. Παράλληλα, ηη διαδικασία αίτησης για την χορήγηση επιδόματος μητρότητας από σήμερα (6/12) ψηφιοποιείται.

ΑΣΕΠ-7Κ/2019: Εκ νέου Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων για αναπλήρωση θέσεων εργασίας σε φορείς πρόνοιας

ΑΣΕΠ-7Κ/2019: Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αρχίζει στις 6 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 17 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Παρασκευή. 

e-ΕΦΚΑ: Σε ισχύ από σήμερα η νέα ρύθμιση για τις 72 δόσεις - Άνοιξε η πλατφόρμα

e-ΕΦΚΑ: Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι ωφελούμενοι να αιτηθούν για την υπαγωγή στη ρύθμιση. Η αίτηση υποβάλεται μέσα από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΚΕΑΟ.

Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού-Επισημάνσεις ΟΠΕΚΑ προς διευκόλυνση των δικαιούχων

Επίδομα Παιδιού: Επισημαίνεται ότι προκειμένου να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Aίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

ΟΠΕΚΑ: Αναλυτικά οι καταβολές την Τρίτη 30 Νοεμβρίου

ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού: Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει επιδόματα σε πάνω από 1,648 εκατ. δικαιούχους. Ειδικότερα, το επίδομα παιδιού θα λάβουν 820.486 δικαιούχοι με το συνολικό ποσό να πλησιάζει τα 180 εκατ. ευρώ.