Ασφάλιση Υγείας

ΑΣΕΠ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για προσλήψεις στον e-ΕΦΚΑ;

ΑΣΕΠ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για προσλήψεις στον e-ΕΦΚΑ;

ΑΣΕΠ: Ξεκινά την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 η υποβολή αιτήσεων για την πλήρωση θέσεων στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ξεκινά την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 η υποβολή αιτήσεων για την πλήρωση θέσεων στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) από επιλαχόντες της προκήρυξης 8Κ/2021. Αφορά άτομα Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 και ώρα 14:00.

Πλήρωση θέσεων κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού

«Γνωστοποιείται η πλήρωση, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 7 και 8 του άρθρου 25 του ν.4765/2021, (Α΄6), όπως ισχύει, πέντε (5) θέσεων τακτικού προσωπικού του κλάδου ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ειδικότητας ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), χωρίς νέα προκήρυξη από επιλαχόντες της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 8Κ/2021 (ΦΕΚ 49/2021, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

Το ΑΣΕΠ καλεί μόνο τους επιλαχόντες υποψήφιους, οι οποίοι περιλαμβάνονται στον συνημμένο πίνακα κατάταξης του κλάδου ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (κωδ. θέσης 425) της ανωτέρω προκήρυξης, εφόσον επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία, να δηλώσουν την προτίμησή τους για τις νέες θέσεις (κωδ. 501), με την υποβολή νέας ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), χωρίς να απαιτείται η δήλωση κωδικού τίτλου σπουδών και πρόσθετων προσόντων.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 19 Απριλίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 28 Απριλίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Επισημαίνεται ότι η επιλογή των διοριστέων στις νέες θέσεις θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων και κριτηρίων των επιλαχόντων του εν λόγω κλάδου βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει ή πρόκειται να υποβάλουν.

Αυτό θα συμβεί εφόσον κληθούν και σε συνδυασμό με τη σειρά που έχουν στον πίνακα κατάταξης. Προσόντα που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής (8/11/2021) στην ανωτέρω προκήρυξη, δεν εξετάζονται. Μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας θα καταρτιστούν οι νέοι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, διοριστέων και απορριπτέων υποψηφίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΑΣΕΠ: Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών ξεπέρασαν τις 152.000

Αύριο διεξάγονται οι εξετάσεις του ΑΣΕΠ

Όλες οι πληρωμές θα γίνουν μέχρι τις 7 Απριλίου

Ξεκινούν οι 120 & 72 δόσεις για οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Άνοιξε η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία του ΕΦΚΑ "Αίτηση Απονομής Εφάπαξ"

ΕΦΚΑ: Η 1η του Οκτώβρη ήταν η πρώτη ημέρα λειτουργίας της νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας του ΕΦΚΑ, όπου θα υποβάλλονται εφεξής οι αιτήσεις απονομής εφάπαξ από μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα και αυτοαπασχολούμενους.

Σήμερα η τελευταία ημέρα των αιτήσεων για το πρόγραμμα "Σπίτι μου"

Σπίτι μου: Το πρόγραμμα «Σπίτι Μου» υλοποιείται με την σύμπραξη της ΔΥΠΑ, της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (ΕΑΤ) και 10 συνεργαζόμενων τραπεζικών ιδρυμάτων της χώρας, τηρώντας από την έναρξη των αιτήσεων απόλυτη σειρά προτεραιότητας.