Ασφάλιση Υγείας

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Πώς επηρεάζονται οι συγκοινωνίες την ημέρα της απεργίας;

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Πώς επηρεάζονται οι συγκοινωνίες την ημέρα της απεργίας;

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Αποφάσεις για συμμετοχή στην απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 λαμβάνουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας. Στα αστικά λεωφορεία, θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας, σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Έχει κηρυχθεί 24ωρη πανελλαδική απεργία από την ΑΔΕΔΥ. Στην απεργία συμμετέχουν το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, η ΟΤΟΕ, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, και πολλά άλλα συνδικάτα. Στην απεργία συμμετέχουν επίσης με στάσεις εργασίας τα Λεωφορεία του ΟΑΣΑ, ενώ 24ωρη απεργία κάνουν και οι εργαζόμενοι του προαστιακού σιδηρόδρομου. Για τα μετρό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αν θα συμμετέχουν στην απεργία, αναμένονται ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες. Συνήθως, σε ημέρες πανελλαδικής απεργίας, κάνει στάσεις εργασίας και όχι 24ωρη απεργία προκειμένου να διευκολύνει τη μετακίνηση των διαδηλωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ:

«Αποφάσεις για συμμετοχή στην απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 λαμβάνουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας. Στα αστικά λεωφορεία, θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας, σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται από τις 10:00 π.μ. ή αργότερα (έξοδος οχημάτων από τα αμαξοστάσια στις 8:30 π.μ.), ενώ τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις αφετηρίες γύρω στις 20:00.

Απεργούν και τα σωματεία των εργαζομένων στα τραίνα (ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ)

24ωρη απεργία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο σιδηρόδρομο, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού της Αθήνας, σύμφωνα με απόφαση σωματείων εργαζομένων (Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης, Σωματείο Εργαζομένων ΟΣΕ, Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται στην Πανυγειονομική κινητοποίηση 22 Φεβρουαρίου

ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδική Πανυγειονομική Κινητοποίηση 22/02

Στους δρόμους θα βγουν φορείς και πολίτες για ζητήματα υγείας

Νοσοκομεία: Γενικές Συνελεύσεις - 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

NHS: Η ιδιωτική αγορά ασφάλισης υγείας αυξήθηκε κατά 385 εκατ. £ σε 1 έτος

NHS: Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν επισημάνει αυξήσεις των ασφαλίστρων άνω του 10%, με μία να τα τοποθετεί έως και 40% φέτος, αντανακλώντας αύξηση των αξιώσεων και υψηλότερο ιατρικό κόστος.