Ασφάλιση Υγείας

Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις – Μέχρι τις 15 Απριλίου 2024 οι αιτήσεις

Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις – Μέχρι τις 15 Απριλίου 2024 οι αιτήσεις

Τις αιτήσεις τους μπορούν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι για ένταξη στο πρόγραμμα: «Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις» του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, συνολικού ύψους 105,6 εκατ. ευρώ.

Η καταληκτική ημερομηνία για τις επιχειρήσεις ώστε να κάνουν την αίτησή τους για την ενεργειακή τους αναβάθμιση έχει πλέον οριστεί. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τις 15 Απριλίου 2024, στις 18:00 μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι για ένταξη στο πρόγραμμα: «Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις» του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, συνολικού ύψους 105,6 εκατ. ευρώ.

Αυτό προβλέπεται στην τροποποίηση του Οδηγού του προγράμματος, το οποίο αρχικά ήταν ανοικτό για υποβολή αιτήσεων μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου προϋπολογισμού. Στο πλαίσιο της τροποποίησης προβλέπεται, ακόμη, πως τα απαιτούμενα – κατά περίπτωση – αποδεικτικά ενεργειακής απόδοσης (Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης/Ενεργειακός Έλεγχος) υποβάλλονται, για όλες τις αιτήσεις, επίσης έως τις 15 Απριλίου 2024.

Υπενθυμίζεται πως οι αιτήσεις των επιχειρήσεων κατατίθενται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του προγράμματος: https://exoikonomo-epixeiro2023.gov.gr και εφαρμόζεται η μέθοδος της άμεσης αξιολόγησης (First in-First out).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας - Παίρνει μέτρα για τη μείωση του ενεργειακού κόστους

Αλλάζω θερμοσίφωνα: Αναρτήθηκαν τα τελικά αποτελέσματα με τους δικαιούχους

Αλλάζω συσκευή: Ακόμη 148.000 νέοι δικαιούχοι για το πρόγραμμα

ΕΣΑμεΑ: Ζητά παράταση του προγράμματος «Ανακυκλώνω- Αλλάζω Συσκευή»

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

NHS: Η ιδιωτική αγορά ασφάλισης υγείας αυξήθηκε κατά 385 εκατ. £ σε 1 έτος

NHS: Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν επισημάνει αυξήσεις των ασφαλίστρων άνω του 10%, με μία να τα τοποθετεί έως και 40% φέτος, αντανακλώντας αύξηση των αξιώσεων και υψηλότερο ιατρικό κόστος.