Γενικές Ειδήσεις

Βασιλιάς Κάρολος: Χρονοδιάγραμμα της πρόσφατης θεραπείας υγείας του

Βασιλιάς Κάρολος: Χρονοδιάγραμμα της πρόσφατης θεραπείας υγείας του

Βασιλιάς Κάρολος: Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ λένε ότι ο βασιλιάς, 75 ετών, "παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του" και ελπίζει να επιστρέψει στα πλήρη δημόσια καθήκοντά του "το συντομότερο δυνατό".

Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης θεραπείας του για έναν διευρυμένο προστάτη. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ λένε ότι ο βασιλιάς, 75 ετών, “παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του” και ελπίζει να επιστρέψει στα πλήρη δημόσια καθήκοντά του “το συντομότερο δυνατό”. Η ανακοίνωση έρχεται μετά από περισσότερες από δύο εβδομάδες αναφορών για την υγεία του βασιλιά.

17 Ιανουαρίου

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοινώνουν ότι ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’ πρόκειται να πάει στο νοσοκομείο για θεραπεία για διόγκωση προστάτη την επόμενη εβδομάδα.

18 Ιανουαρίου

Η βασίλισσα Καμίλα λέει ότι ο Βασιλιάς είναι “καλά” και “ανυπομονεί να επιστρέψει στη δουλειά” κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στην Πινακοθήκη του Αμπερντίν.

19 Ιανουαρίου

Ο Βασιλιάς Κάρολος επιστρέφει από τη Σκωτία και κατευθύνεται στο κτήμα του στο Σάντρινγκχαμ στο Νόρφολκ για να ξεκουραστεί πριν από τη διαδικασία.

25 Ιανουαρίου

Ο Βασιλιάς συναντά ακαδημαϊκούς από το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ στο Sandringham House, πριν ταξιδέψει πίσω στο Λονδίνο έτοιμος για τη θεραπεία του.

26 Ιανουαρίου

Ο Βασιλιάς Κάρολος λαμβάνει τη θεραπεία του για τη διόγκωση του προστάτη, μετά την εισαγωγή του στην κλινική του Λονδίνου το πρωί. Η βασίλισσα Καμίλα λέει για τον σύζυγό της: «Τα πάει καλά».

29 Ιανουαρίου

Ο βασιλιάς Κάρολος φεύγει από το νοσοκομείο μετά από τρεις νύχτες. Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ λέει ότι θα πρέπει να αναβάλει τις δημόσιες δεσμεύσεις του «για να επιτρέψει μια περίοδο ιδιωτικής ανάρρωσης».

31 Ιανουαρίου

Η βασίλισσα Καμίλα λέει ότι ο σύζυγός της «κάνει το καλύτερο δυνατό» μετά τη θεραπεία στο νοσοκομείο.

4 Φεβρουαρίου

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα πηγαίνουν στην εκκλησία στο Σάντρινγκχαμ, με τον Κάρολο να χαιρετίζει τους καλοθελητές, στην πρώτη του δημόσια έξοδο μετά τη θεραπεία.

5 Φεβρουαρίου

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοινώνουν ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου που ανακαλύφθηκε κατά την πρόσφατη θεραπεία του. Ο τύπος του καρκίνου δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού, ο βασιλιάς έχει ξεκινήσει «τακτικές θεραπείες».

10 Φεβρουαρίου

Ο Βασιλιάς εκφράζει τις «ειλικρινείς ευχαριστίες» του για τα μηνύματα υποστήριξης που έχει λάβει. Στο μήνυμά του από το Sandringham House, ο Βασιλιάς Κάρολος είπε: «Είναι εξίσου ενθαρρυντικό να ακούω πώς η κοινοποίηση της δικής μου διάγνωσης βοήθησε στην προώθηση της κατανόησης του κοινού και να φωτίσει το έργο όλων εκείνων των οργανώσεων που υποστηρίζουν ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. και τον ευρύτερο κόσμο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τι τρώει ο μονάρχης κάθε μέρα μετά τη διάγνωση καρκίνου;

Ο βασιλιάς Κάρολος αναρρώνει μετά την διορθωτική επέμβαση προστάτη

Τελεσίγραφο στον πρίγκιπα Χάρι από τον Βασιλιά Κάρολο λίγο πριν τις "ειρηνευτικές συνομιλίες" τους

Κάρολος: Η στέψη του πέρασε την κηδεία της Ελισάβετ σε τηλεθέαση;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο θάνατος της κυρίας Ευτέρπης έχει συγκλονίσει την Αφροδίτη στο σημερινό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς 27/2: Η Δήμητρα θα κινδυνεύσει στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών την ώρα που ο Κουράκος θα μπουκάρει μέσα στο σπίτι για να σώσει την γυναίκα που αγαπάει.