Γενικές Ειδήσεις

Survivor 4/4: Πώς είναι η επόμενη μέρα μετά την υποψηφιότητα της Σταυρούλας;

Survivor 4/4: Πώς είναι η επόμενη μέρα μετά την υποψηφιότητα της Σταυρούλας;

Survivor 4/4: Τελειώνει και η 13η εβδομάδα του Survivor, η οποία σήμερα Πέμπτη 4/4 θα κλείσει με ένα δυνατό στίβο μάχης όπου οι παίκτες θα αγωνιστούν για να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας.

Τελειώνει και η 13η εβδομάδα του Survivor, η οποία σήμερα Πέμπτη 4/4 θα κλείσει με ένα δυνατό στίβο μάχης όπου οι παίκτες θα αγωνιστούν για να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας. Το έπαθλο επικοινωνίας έχει αποδειχθεί ότι είναι για όλους τους παίκτες ένα έπαθλο πολύ σημαντικό για εκείνους, αλλά και η μονομαχία μεταξύ γυναικών που ακολουθεί θα επηρεάσει όλους τους παίκτες. Η πρώτη υποψηφιότητα ανήκει στην Ιωάννα μετά από ήττα των Κόκκινων στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας, η οποία οι κόκκινοι είπαν ότι είναι μια στρατηγική κίνηση.

Η επόμενη υποψηφιότητα στο παιχνίδι επιβίωσης ήταν αυτή αρχικά του Σταμάτη αλλά επειδή στην δεύτερη ήττα των κόκκινων υποψήφια προς αποχώρηση η Aira Adomaityte, κλειδώνοντας έτσι την γυναικεία μονομαχία οπότε οι Μπλε έπρεπε να ψηφίσουν ξανά κι έβγαλαν στον τάκο την πιο αδύναμή τους παίκτρια που δεν ήταν άλλη από την Χρύσα και ο Σταμάτης εξαιρέθηκε. Τέλος, στην τέταρτη χθεσινή ασυλία ψηφίστηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή η οποία ήθελε κιόλας να παίξει στην μονομαχία και το είχε πει στους συμπαίκτες της οπότε τώρα μάλλον υποθέτουμε ποια είναι η πιο αδύναμη παίκτρια και ποια πρόκειται να φύγει. Όλα θα τα δούμε στο σημερινό επεισόδιο που θα μας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποια ομάδα είναι αυτή που θα κερδίσει την 4η ασυλία;

Τι κάνει η Ασημίνα τόσο καιρό που δεν παίζει;

Ποια η αντίδραση της Ιωάννας μετά την υποψηφιότητά της στο Survivor;

Θα γίνουν πιο δυνατοί οι μπλε μετά την αποχώρηση της Ευγενίας στο Survivor;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ποιος γιορτάζει σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου 2024;

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου και Αποστόλου Μάρκου του Ευαγγελιστού και του Αγίου Μακεδονίου του Β Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως.