Γενικές Ειδήσεις

Σασμός 4/3: Ο Αντώνης έρχεται σε ρήξη με την Μαρίνα για τα μυστικά που κρύβει από αυτήν [trailer]

Σασμός 4/3: Ο Αντώνης έρχεται σε ρήξη με την Μαρίνα για τα μυστικά που κρύβει από αυτήν [trailer]

Σασμός 4/3: Η σχέση Γιακωβάκη - Στέλλας εξελίσσεται, ενώ από την άλλη η Μαρίνα θα έρθει σε μια μικρή σύγκρουση με τον Αντώνη για το γεγονός οτι ο δύο έχει πολλά πλέον μυστικά από αυτήν.

Καταιγιστικές αναμένονται οι σημερινές 4/3 εξελίξεις της σειράς Σασμός που φέτος προβάλλεται για τρίτη σεζόν. Η σχέση Γιακωβάκη – Στέλλας εξελίσσεται, ενώ από την άλλη η Μαρίνα θα έρθει σε μια μικρή σύγκρουση με τον Αντώνη για το γεγονός ότι ο δύο έχει πολλά πλέον μυστικά από αυτήν.

Η Στέλλα και η Θοδώρα αποφασίζουν να βγουν μια βόλτα για να φύγει η ένταση της ημέρας απολαμβάνοντας ένα ποτό σε μπαρ, αλλά προς έκπληξη τους, «πέφτουν πάνω» στον Χρήστο Γιακωβάκη. Η Στέλλα που πλέον είναι φιλική απέναντι του, δεν διστάζει να πάει να του μιλήσει. Μόνο που η συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν είναι καλή για τον εισαγγελέα της Κρήτης και μάλιστα της το λέει με ευγένεια ότι δεν θα είναι καλή παρέα για εκείνες. Όταν το τηλέφωνο του χτυπάει, εκείνος το σηκώνει και αποκαλεί τη συνομιλητή του «γλυκιά μου», η Στέλλα τρελαίνεται γεγονός που πέφτει στην αντίληψη της Θοδώρας: «Έχεις τσιμπηθεί με τον εισαγγελέα, φιλενάδα;» θα την ρωτήσει όταν την δει να κατεβάζει τα μάτια από στεναχώρια. Όμως, η Στέλλα θα το αρνηθεί: «Δεν είσαι καλά μου φαίνεται, Θοδώρα. Καθαρά ανθρώπινο είναι το ενδιαφέρον μου για τον συγκεκριμένο άνθρωπο», θα της απαντήσει τελικά. Στο μεταξύ, η Μαρίνα προσπαθεί να πάρει απαντήσεις από τον Αντώνη, σχετικά με τον άνθρωπο που κάλυψε σε μια υπόθεση αλλά ο διοικητής της Άνω Ποριάς κρατά το στόμα του σφραγισμένο. «Δεν μου έχεις εμπιστοσύνη;», θα τον ρωτήσει και θα συνεχίσει «Τα μυστικά σου το ξέρεις ότι είναι ασφαλή με εμένα, και όμως επιμένεις να με κρατάς μακριά από σημαντικές υποθέσεις γεγονός που με παραξενεύει. Άρα δεν με εμπιστεύεσαι το τελευταίο διάστημα, Αντώνη», του τονίζει. Η απάντηση του όμως θα την καθηλώσει: «Μαρίνα, δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος στον κόσμο που να εμπιστεύομαι περισσότερο από εσένα, όμως υπάρχουν και πράγματα που πρέπει να μάθεις τη σωστή στιγμή. Και αυτή δεν έχει έρθει ακόμα». Έτσι λοιπόν, εκείνη αναγκάζεται να ψάξει αλλού για απαντήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Μαρίνα έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον Αντώνη στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού

Ο Αντώνης παίρνει στα χέρια του τα αποτελέσματα των εξετάσεων του DNA

Ο Χρήστος ζητά εξηγήσεις από τον Αντώνη γιατί δεν πήρε δείγμα από τη Βασιλική στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού

Η Καλλιόπη είναι πολύ αναστατωμένη με την εξέλιξη της υγείας του Αστέρη στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού

Ο Αστέρης λιποθυμάει στα χέρια της Αργυρώς στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μειώνεται η αφρικανική σκόνη από το μεσημέρι

Καιρός 24/04: Η μεταφορά αφρικανικής σκόνης που επηρεάζει τη χώρα μας βαθμιαία από το πρωί θα αρχίσει να μειώνεται. Επισημαίνεται όμως ότι αξιόλογη μείωση των συγκεντρώσεων προβλέπεται από το μεσημέρι και μετά οπότε και θα περιοριστεί στα ανατολικά.