Γενικές Ειδήσεις

Σασμός 3/4: Ο Μαθιός και ο Αστέρης μαθαίνουν κάτι που θα τους συγκλονίσει [trailer]

Σασμός 3/4: Ο Μαθιός και ο Αστέρης μαθαίνουν κάτι που θα τους συγκλονίσει [trailer]

Σασμός 3/4: Η Βασιλική με τον Μαθιό φοβούνται μήπως ο εισαγγελέας υποπτεύεται την Βασιλική για τον θάνατο του Λάζαρου και ζητάνε βοήθεια.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς ο Σασμός, είδαμε ότι ο Χρήστος λέει στον Αντώνη για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο ίδιος. Από την άλλη η απόφαση της Θοδώρας και του Γιώργου να κάνουν πολιτικό γάμο εξοργίζει τον Παντελή αλλά και τον παπα-Μιχάλη. Την ίδια στιγμή η Σάντρα αρχίζει να μαθαίνει όλο και περισσότερες πληροφορίες για τις ζωές των κατοίκων της Άνω Ποριάς, με την Αργυρώ να εξομολογείται ότι έχει άσχημο προαίσθημα για εκείνη στη Βασιλική. Και καθώς η επερχόμενη άφιξη του Ρούσσου στο χωριό ανησυχεί ολοένα και περισσότερο τους πάντες, η Βασιλική βρίσκεται αντιμέτωπη ξανά με τους χειρότερους φόβους της, ενώ οι απειλές εναντίον του Χρήστου αγγίζουν τη Στέλλα, παγώνοντάς του το αίμα.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Η Βασιλική με τον Μαθιό φοβούνται μήπως ο εισαγγελέας υποπτεύεται την Βασιλική για τον θάνατο του Λάζαρου και ζητάνε βοήθεια. Ο Χρήστος με τη σειρά του, μετά το νέο χτύπημα της σπείρας, αναγκάζεται να πάρει μια απόφαση που θα του κοστίσει πολύ. Ο Παύλος δεν μπορεί να καταπιεί την προδοσία του Αντρέα και αποφασίζει να σπάσει τη σιωπή του. Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη φέρνει αντιμέτωπους τον Αστέρη και τον Μαθιό με μια αλήθεια, που δύσκολα θα διαχειριστούν.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι απειλές που δέχεται ο Χρήστος αφορούν και τη Στέλλα στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού

Στον Σασμό σήμερα η Αργυρώ κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Αστέρη λόγω της Σάντρας

Σήμερα στον Σασμό η Μαρίνα συμφιλιώνεται με την γιαγιά Ρηνιώ

Σασμός 27/03: Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Αργυρώ και τη Θεοδώρα; [trailer]

Τι αποκάλυψε η Νάντια στον εισαγγελέα στον σημερινό επεισόδιο του Σασμού;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ποιος γιορτάζει σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου 2024;

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου και Αποστόλου Μάρκου του Ευαγγελιστού και του Αγίου Μακεδονίου του Β Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως.

Μειώνεται η αφρικανική σκόνη από το μεσημέρι

Καιρός 24/04: Η μεταφορά αφρικανικής σκόνης που επηρεάζει τη χώρα μας βαθμιαία από το πρωί θα αρχίσει να μειώνεται. Επισημαίνεται όμως ότι αξιόλογη μείωση των συγκεντρώσεων προβλέπεται από το μεσημέρι και μετά οπότε και θα περιοριστεί στα ανατολικά.