Γενικές Ειδήσεις

Σασμός 26/2: Η Καλλιόπη είναι πολύ αναστατωμένη με την εξέλιξη της υγείας του Αστέρη

Σασμός 26/2: Η Καλλιόπη είναι πολύ αναστατωμένη με την εξέλιξη της υγείας του Αστέρη

Σασμός 26/2: Ο Αντώνης θα ενημερώσει τον Μαθιό και τη Βασιλική πως πλέον δεν μπορεί να την προστατεύσει από τον Χρήστο.

Πολλές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 26/2 επεισόδιο της σειράς Σασμός, καθώς εκτός του ότι ο κλοιός στενεύει γύρω από την Βασιλική, η Καλλιόπη τρομοκρατείται όταν μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα για την υγεία του Αστέρη. Η Καλλιόπη είναι φανερά αναστατωμένη για την υγεία του Αστέρη και χωρίς να το πει σε κανέναν, κάνει μια ξεκάθαρη κουβέντα με τον Δημήτρη Μαραθάκη. Ο γιατρός της Ανω Ποριάς, μα πάνω απ’ όλα φίλος τής Καλλιόπης, την ενημερώνει πως η κατάσταση είναι ελεγχόμενη αλλά πως θα πρέπει να συνεχίσει να προσέχει τη διατροφή του μέχρι να σιγουρευτούν πως δεν ευθύνεται το ένα του νεφρό για τη λιποθυμία του. Εκείνη που θα ακούει για πρώτη φορά πως μπορεί να είναι αιτία η εγχείρηση που είχε κάνει ο γιος της για να σώσει την Αργυρώ, θα κλονιστεί. Ο Δημήτρης θα προσπαθήσει να την καθησυχάσει, όμως εκείνη δεν θα μπορεί να κρύψει την ταραχή της.

Το παραπάνω γεγονός όμως δεν θα είναι το μόνο που θα απασχολήσει την οικογένεια Σταματάκη. Ο Αντώνης θα ενημερώσει τον Μαθιό και τη Βασιλική πως πλέον δεν μπορεί να την προστατεύσει από τον Χρήστο. «Λυπάμαι που το λέω, αλλά ο εισαγγελέας διέταξε να γίνουν ξανά τεστ DNA για να σιγουρευτεί ο ίδιος πως δεν ευθύνεται κανείς σας για τη δολοφονία του Λάζαρου. Την πρώτη φορά το αποφύγαμε, όμως, Βασιλική μου, αυτή τη φορά πρέπει κι εσύ να δώσεις δείγμα. Μακάρι τα πράγματα να ήταν αλλιώς και κυρίως μακάρι να είχαμε απέναντί μας την Αιμιλία. Εκείνη θα σε αντιμετώπιζε με μεγάλη ευαισθησία», θα πει και ο Μαθιός θα αρχίσει να φοβάται για το μέλλον της οικογένειάς του. «Εύχομαι να λάβει σοβαρά υπόψη το γεγονός πως είσαι έγκυος αλλά και ότι πριν λίγους μήνες έχασες το παιδί σου», καταλήγει ο Φραγκιαδάκης πριν φύγει από το σπίτι τους. Η Βασιλική είναι έτοιμη να πληρώσει γι’ αυτό που έκανε. Ο Παύλος αποφυλακίζεται, γεμίζοντας χαρά τους πάντες στο χωριό. Πρώτη που θα πάει να συναντήσει θα είναι η Εύα, την οποία και θα ευχαριστήσει ξανά, ενώ θα περάσει και μια βόλτα από τη θεία του. «Κοπέλι μου, πόση χαρά μου έδωσες που επέστρεψες κοντά μας», θα του πει η γιαγιά Ειρήνη και εκείνος θα συγκινηθεί από την αγάπη που του δείχνει. Λίγο αργότερα, στο σπίτι της γιαγιάς θα πάει και ο Τηλέμαχος αφού θα έχει μια μεγάλη αποκάλυψη να τους κάνει.

Συγκεκριμένα,θα τους πει ότι πλέον κάθε φορά που καλεί στο κινητό του Αντρέα, αυτό είναι ανοιχτό, γεγονός που σημαίνει ότι μάλλον είναι ζωντανός αλλά κρύβεται. Ολοι θα χαρούν με την εξέλιξη αυτή, ωστόσο θα παραμένει άλυτο μυστήριο πού βρίσκεται ο αδελφός του. «Ισως να έχει επιστρέψει στην Τουρκία. Το ξέρεις πως ο Αντρέας έχει τρόπο να φύγει από όπου θέλει, όποια στιγμή το θέλει. Μη σου κάνει εντύπωση. Ισως να είναι ο τρόπος του για να σου πει ότι είναι καλά και δεν κινδυνεύει. Εσύ συνέχισε να τον καλείς», τον προτρέπει ο Παύλος. Μαρίνα και γιαγιά Ειρήνη θα χαμογελάσουν με ανακούφιση. Οταν ο Παύλος ρωτήσει τον Τηλέμαχο για το αν θα μοιραστεί αυτή την εξέλιξη με την Εύα, ο μικρός αδελφός του Αντρέα θα του πει ότι δεν την εμπιστεύεται πλέον.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ο Αστέρης λιποθυμάει στα χέρια της Αργυρώς στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού

Σασμός 21/02: Η Αργυρώ και ο Αστέρης κάνουν σχέδια για το μέλλον [trailer]

Ο Γιακωβάκης και η Στέλλα έρχονται αρκετά κοντά στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού

Ο Αντώνης προειδοποιεί τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μειώνεται η αφρικανική σκόνη από το μεσημέρι

Καιρός 24/04: Η μεταφορά αφρικανικής σκόνης που επηρεάζει τη χώρα μας βαθμιαία από το πρωί θα αρχίσει να μειώνεται. Επισημαίνεται όμως ότι αξιόλογη μείωση των συγκεντρώσεων προβλέπεται από το μεσημέρι και μετά οπότε και θα περιοριστεί στα ανατολικά.