Γενικές Ειδήσεις

Σασμός 13/2: Η Βασιλική ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη στον Μαθιό [trailer]

Σασμός 13/2: Η Βασιλική ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη στον Μαθιό [trailer]

Σασμός 13/2: Ο Αστέρης μιλά στον Μύρο για τον τύπο με το τατουάζ, μη συνειδητοποιώντας ότι ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τον Μαθιό.

Στο σημερινό 13/2 επεισόδιο της σειράς Σασμός, η Νάντια είναι απογοητευμένη από όλους. Γύρισε πίσω στην Κρήτη για να βρει τι συμβαίνει με τον πραγματικό πατέρα της, ενώ θέλει να “βάλει χέρι” στην περιουσία του Στεφανή. Μιλάει στον Μανόλη, την Τζένη και τη Θοδώρα για το πώς εξελίχθηκε η κουβέντα που είχε με τον Μαθιό και τη Βασιλική και όλοι φαίνεται να είναι εναντίον της. Όταν μάλιστα τους λέει ότι είναι αποφασισμένη, στην περίπτωση που είναι κόρη του Στεφανή Σταματάκη, να διεκδικήσει μέρος από την περιουσία του, οι πρώην φίλοι της γίνονται έξαλλοι. Ο Βαγγέλης πάντως είναι ο μοναδικός που την παροτρύνει να διεκδικήσει όσα της ανήκουν. Πληγωμένη καθώς είναι, καταφεύγει στο σπίτι του Γιώργου, μέχρις ότου αποφασίσει τι θα κάνει. Εκείνος της ανοίγει το σπίτι του με την προϋπόθεση για όσο θα μένει μαζί του να είναι ειλικρινής και να του λέει πάντα την αλήθεια σε όποιο ζήτημα προκύψει που θα αφορά και στην έρευνα που κάνει εκείνος με τον Αντώνη.

Ο Αστέρης μιλά στον Μύρο για τον τύπο με το τατουάζ, μη συνειδητοποιώντας ότι ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τον Μαθιό. «Σε περιμένω στο τμήμα να μου δώσεις επίσημη περιγραφή, Αστέρη. Πιστεύω πως οι λεπτομέρειες που λες ότι θυμάσαι θα βοηθήσουν πολύ στον εντοπισμό του δράστη. Επιτέλους… ο άνθρωπος που αφήνει μυστικά σημειώματα θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη και θα απολογηθεί», του λέει ο αστυνόμος και ο Αστέρης φοβάται μήπως με την αναγνώριση του άντρα αυτού, οι αρχές φτάσουν πιο γρήγορα στην ενοχή του Μαθιού. Μάλιστα, λίγο αργότερα θα αποφασίσει να δώσει ψευδή στοιχεία για να παραπλανήσει τις έρευνες. Ο Παύλος παραμένει προφυλακισμένος, τη στιγμή που ο Τηλέμαχος απειλεί ευθέως τους Σταματάκηδες για την εξαφάνιση του Αντρέα. Ο Χρήστος βάζει ένα στοίχημα με τον Αντώνη, η έκβαση του οποίου θα σημάνει πολλά για τον Παύλο. Για την ακρίβεια, ο Χρήστος επιμένει στην ενοχή του Παύλου για τα όπλα, ενώ ο Αντώνης είναι σίγουρος πως κάποιος του την έχει στημένη. Ετσι λοιπόν του λέει ο τελευταίος: «Θα κεράσει εκείνος που θα φανεί ότι είχε άδικο σε αυτή την υπόθεση», κοιτώντας τον εισαγγελέα με κάποιο δισταγμό αλλά εκείνος το δέχεται.Την ίδια ώρα, η Βασιλική ετοιμάζει μια έκπληξη στον Μαθιό. Η Εύα, έχοντας στριμωχτεί από τον εισαγγελέα, συνεχίζει το σατανικό της σχέδιο, μπαίνοντας ακόμη πιο βαθιά στο παιχνίδι με απρόβλεπτες συνέπειες, ενώ ο Αντώνης συνδέει την εξαφάνιση του Αντρέα και τον εκβιασμό που του κάνανε με τον ψεύτικο Κωστάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ο Τηλέμαχος ανησυχεί για τον αδελφό του και διψάει για αίμα στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού

Ο Παύλος οδηγείται στο κρατητήριο μετά από έλεγχο στο οινοποιείο στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού

Όλοι είναι ανάστατοι με την εξαφάνιση του Αντρέα στον Σασμό

Η συνάντηση της Βασιλικής με την Αργυρώ δεν πήγε καλά στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο θάνατος της κυρίας Ευτέρπης έχει συγκλονίσει την Αφροδίτη στο σημερινό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς 27/2: Η Δήμητρα θα κινδυνεύσει στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών την ώρα που ο Κουράκος θα μπουκάρει μέσα στο σπίτι για να σώσει την γυναίκα που αγαπάει.