Γενικές Ειδήσεις

Πέτρος Φιλιππίδης: Η έπαρση και η απαξιωτική συμπεριφορά προς σπουδαστές

Πέτρος Φιλιππίδης: Η έπαρση και η απαξιωτική συμπεριφορά προς σπουδαστές

Πέτρος Φιλιππίδης: Η έπαρση και η απαξιωτική συμπεριφορά προς σπουδαστές. Μετά τις δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έχουν μετατρέπει τον Πέτρο Φιλιππίδη, νέες πληροφορίες βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι ώρες.

Συγκεκριμένα, νέο ρεπορτάζ από την εφημερίδα Real News κάνει λίγο για ανάγωγες συμπεριφορές και εξαιρετικά απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε σπουδαστές, οι οποίοι οδήγησαν τη διεύθυνση πολύ γνωστής δραματικής σχολής να διώξει, πριν από επτά χρόνια, τον έως τότε καθηγητή της Πέτρο Φιλιππίδη από το δυναμικό της και σε αντίθεση με τις άλλες σχολές, που ίσως επέλεγαν να συγκαλύψουν το γεγονός προκειμένου να κρατήσουν έναν δημοφιλή καθηγητή στο δυναμικό τους, η δραματική σχολή «Ίασμος» απέδειξε έμπρακτα, όπως και στην περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη*, ότι στηρίζει πάνω από όλα τους σπουδαστές της.

Όπως ακούγεται, σε μια από τις συχνές «εκρήξεις» του γνωστού ηθοποιού, μπροστά σε όλη την τάξη, προσέβαλλε έναν μαθητή λέγοντάς του: «Εσύ, αγοράκι μου, Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα γίνεις ποτέ». Αυτή ήταν και η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο σπουδαστής απευθύνθηκε κλαίγοντας στη διεύθυνση της σχολής και εκείνη πήρε την απόφαση να λήξει η συνεργασία τους, αφού ανάλογα παράπονα είχαν διατυπωθεί αρκετές φορές.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του, όπου αντιμετωπίζει -όπως φαίνεται- κρίσεις πανικού, την ώρα που η αποκαθήλωση του ιδίου και συναδέλφων τους συνεχίζονται ζητώντας όλο και πιο έντονα την δικαίωση των θυμάτων, ο κόσμος. Να θυμίσουμε ότι ο Φιλιππίδης έχασε τον ρόλο του από σειρά της Ερτ “Χαιρέτα μου τον πλάτανο”, όπως επίσης και την πολυετή συνεργασία με το θέατρο Μουσούρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Στους δικηγόρους του Πέτρου Φιλιππίδη ο φάκελος – Ετοιμάζει την απάντησή του ο γνωστός ηθοποιός

Πέτρος Φιλιππίδης: Ας μην καταδικάσουμε συλλήβδην όλο το θέατρο

Τα δάκρυα του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ενώπιος Ενωπίω

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο Γράντος ψάχνει για τον βιολογικό του πατέρα

Παραλία 30/11: Στο προηγούμενο επεισόδιο της Παραλίας είδαμε ότι η Υπατία αρχίζει να υποψιάζεται την περίεργη συμπεριφορά του Χάρι και τα μυστικά που κρύβει, προκαλώντας ρήξη στην σχέση τους λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης.

Ποιος γιορτάζει σήμερα 30 Νοεμβρίου

Εορτολόγιο: Σήμερα, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, είναι του Αποστόλου Ανδρέου. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν oι: Ανδρέας, Αντρέας, Ανδρίκος, Αντρίκος, Ανδριάνα, Ανδρούλα, Ανδριανή, Αντριάννα.