Γενικές Ειδήσεις

Νίκος Οικονομόπουλος: Θα το σκεφτόταν να πάει κριτής στο Fame Story;

Νίκος Οικονομόπουλος: Θα το σκεφτόταν να πάει κριτής στο Fame Story;

Νίκος Οικονομόπουλος: Εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους ότι διανύει μοναχικές περιόδους στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε ότι δεν θα συμμετείχε στο Fame Story.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους ότι διανύει μοναχικές περιόδους στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε ότι δεν θα συμμετείχε στο Fame Story. Συγκεκριμένα είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος: «Βλέπω τόσο κόσμο να έρχεται να με δει και λέω ‘βρε λες να τα κατάφερα;’. Υπάρχει μία χαρά που δεν μπορώ να εκδηλώσω ούτε σε εσάς αλλά ούτε και στον κόσμο. Είμαι και εσωστρεφής άνθρωπος γενικότερα και δε μπορώ να εκδηλωθώ εύκολα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι στα χρόνια που θα έρθουν, τότε θα συνειδητοποίησω ότι τελικά κάποια πράγματα που ήθελα να κάνω από μικρό παιδί, τελικά τα κατάφερα».

Και πρόσθεσε: «Έχω κρατήσει δύο μεγάλες κούτες με δώρα θαυμαστών από τα πρώτα μου βήματα για να τα δώσω στα δικά μου παιδιά» είπε στη συνέχεια ο Νίκος Οικονομόπουλος και συμπλήρωσε «Περνάω σχεδόν μόνιμα μοναχικές περιόδους. Το να αγαπήσεις τη μοναξιά σου είναι το δύσκολο». Για το Fame Story και το ενδεχόμενο να τον δούμε ως κριτή, ο τραγουδιστής σημείωσε: «Δεν θα το έκανα αυτή τη στιγμή. Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση, ίσως επειδή ξέρουν ότι δεν θα το έκανα, αλλά θεωρώ πως δεν θα το έκανα».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Καλεσμένος στο Νίκο Χατζηνικολάου και το Ενώπιος Ενωπίω ο Νίκος Οικονομόπουλος

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται ο Νίκος Οικονομόπουλος με κορωνοϊό

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο Τζον θα εγκατασταθεί μόνιμα στη Μάνη στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Γη της Ελιάς 12/4: Στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς, ανακοίνωση του Τζον προς την Αθηνά ότι πλέον γυρνάει στην Μάνη για την μόνιμη εγκατάστασή του κάνουν την Αθηνά να πετάει από χαρά.