«Υπήρξαν στιγμές που πικράθηκα και που είπα γιατί τόση αδικία σε εμένα. Ο χώρος έχει πάρα πολλούς ανθρώπους αμόρφωτους, ακαλλιέργητους, ατάλαντους και κακούς. Γιατί τα βάζουν με μια γυναίκα, που έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες σε διάφορους τομείς; Επειδή διαβάζω ιστορία, ξέρω ότι αυτό έχει γίνει σε πολύ μεγαλύτερες προσωπικότητες από αρχαιοτάτων χρόνων. Όποιος ξεχώριζε σε αυτήν την χώρα, έπρεπε να του ροκανίζουμε λίγο τα πόδια.». είπε η Μιμή Ντενίση και προσέθεσε:

«Είτε μπαίνεις σε αυτό το τριπάκι και σκέφτεσαι ποιος με έχει βρίσει και να πάρω αυτόν τον δημοσιογράφο, είτε δεν μπαίνεις καθόλου στην διαδικασία κι εγώ δεν μπήκα καθόλου. Σαν χαρακτήρας λένε πως είμαι Βούδας, δεν μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία. Γύρω μου μπορεί να χτυπιούνται και να λένε να τον πας αυτόν στο δικαστήριο αλλά εγώ λέω όχι, δεν υπάρχει αυτό. Κάθομαι και λέω τι ξέρει αυτός και τι εσύ. Είναι θέμα γνώσης κι όχι υπεροψίας… Δεν μπορείς να με κλονίσεις γιατί ξέρω την δουλειά μου».

Μιμή Ντενίση: Για το προσωπικό κόστος που συνεπάγεται η διασημότητα

Η Μιμή Ντενίση μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για το προσωπικό κόστος που συνεπάγεται η διασημότητα. «Δεν το έζησα όπως ήθελα να το ζήσω. Κάπου ενοχλείται και ο άλλος. Είτε ενοχλείται από την πολλή δημοσιότητα, είτε ενοχλείται από το κρυφό». είπε η ίδια και εξήγησε: «Έχεις πάντα αυτόν τον φόνο της δημοσιότητας γιατί από ένα σημείο και έπειτα άλλο το είμαι γνωστός -επειδή στην Ελλάδα και αυτά τα έχουμε τουρλού – τουρλού και βλέπω η μεγάλη σταρ τάδε, μια που έχει παίξει σε μια τηλεοπτική σειρά- και άλλο το είμαι σαράντα χρόνια στα εξώφυλλα, στην πρώτη γραμμή. Ο άλλος σε έχει κάπως στο μυαλό του, σε έχει ταυτίσει με αυτή την εικόνα. Δεν βλέπει τη Μιμή ή τον Γρηγόρη, την κανονική Μιμή που εκείνη τη στιγμή είναι άβαφτη, άφτιαχτη, λέει “πω πω, είμαι πολύ στεναχωρημένη”. Αυτός εξακολουθεί να βλέπει το εξώφυλλο».

Δείτε το σχετικό βίντεο: