Γενικές Ειδήσεις

Mega Stories 13/02: Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μας ταξιδεύει στον κόσμο της μαντείας [trailer]

Mega Stories 13/02: Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μας ταξιδεύει στον κόσμο της μαντείας [trailer]

Mega Stories 13/02: Σήμερα στις 00:10, η Δώρα Αναγνωστοπούλου και το "Mega Stories" θα ερευνήσουν τα σύγχρονα "μαντεία". 

Σήμερα στις 00:10, η Δώρα Αναγνωστοπούλου και το “Mega Stories” θα ερευνήσουν τα σύγχρονα “μαντεία”.  Οι “ειδικοί” του καφέ, του ταρώ και της μαντείας, άνθρωποι της διπλανής πόρτας άλλα και αμφιλεγόμενοι επαγγελματίες, μας μυούν στον μεταφυσικό κόσμο τους.

Υπάρχει αυτός ο μεταφυσικός κόσμος;

H Μάρα Μεϊμαρίδη μάς εισάγει στα άδυτα του κόσμου της Κατίνας, στα ξόρκια, τα φίλτρα και τις μαγικές σκέψεις. Η Βούλα λέει πως συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση της καφεμαντείας βάζοντας μπρίκι καθημερινά από τις 3 τα ξημερώματα. Η Σοφία υποστηρίζει ότι μέσω της ενόρασης προέβλεψε τον θάνατο του πατέρα της. Η Δάφνη εξηγεί γιατί η μαντική μοιάζει με εξομολόγηση. Ο Γιώργος εκφράζει τη βεβαιότητα πως η μισή Ελλάδα κάνει μάγια στην άλλη μισή.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου περνά τις πόρτες των σύγχρονων ναών της μαντικής και ακούει τις απίστευτες αφηγήσεις ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν το “χάρισμα”. Ιστορίες έρωτα, ιστορίες ελπίδας αλλά και ιστορίες απελπισίας και εκμετάλλευσης. Τι ζητούσε διακαώς να μάθει ένας ιερωμένος από την τράπουλα; Ποιες απαντήσεις έψαχνε στις γραμμές του χεριού του ένας δολοφόνος;

Μπορεί ένας πολιτικός να έχει την ίδια αγωνία με μια νοικοκυρά για το μέλλον; Ποια ζητήματα απασχολούν όσους με αγωνία περνούν το κατώφλι αυτών των χώρων; Μπορεί η ελπίδα και η προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον να κοστίσει μία περιουσία, να συντρίψει ψυχές και να εξαφανίσει περιουσίες;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

The Voice of Greece 11/2: Ολοκληρώνονται τα Battles με ένα ξεχωριστό πάρτι [trailer]

Σπίτι με το Mega: Μια βραδιά αφιερωμένη στον στιχουργό Ηλία Φιλίππου [trailer]

The Voice of Greece 04/02: Ξεκινούν τα Battles με μεγάλο σασπένς & αγωνία [trailer]

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για την αγαπημένη σειρά σε εκπομπή της ΕΡΤ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα