Γενικές Ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο 20/11: Συναρπαστικές εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο [trailer]

Μαύρο Ρόδο 20/11: Συναρπαστικές εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο [trailer]

Μαύρο Ρόδο 20/11: Με τη βοήθεια του Σταυρίνου ο Πέτρος προσπαθεί να πλησιάσει ακόμη πιο πολύ την Ελισάβετ, ενώ την ίδια στιγμή όλοι στο χωριό ψάχνουν να βρουν σε ποια ανήκει η χρυσή ταυτότητα που βρέθηκε στα κτήματα του μοναστηριού.

Συναρπαστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο. Η πλοκή έχει φτάσει πλέον σε ένα σημείο, όπου οι δύο πρωταγωνιστές συζητούν ανοιχτά για τα αισθήματά τους και ο Πέτρος επιμένει περισσότερο από ποτέ. Μάλιστα, με τη βοήθεια του Σταυρίνου προσπαθεί να πλησιάσει ακόμη πιο πολύ την Ελισάβετ, ενώ την ίδια στιγμή όλοι στο χωριό ψάχνουν να βρουν σε ποια ανήκει η χρυσή ταυτότητα που βρέθηκε στα κτήματα του μοναστηριού.

Μαύρο Ρόδο 20/11: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Η Όλγα με τον Φραγκίσκο πιέζουν τον Πέτρο να μάθουν τι συμβαίνει. Η Όλγα μοιράζεται με την Ελισάβετ τα συναισθήματά της για τον Πέτρο και ζητάει τη γνώμη της. Όλοι στη Γερακιανή προσπαθούν να βρουν τον κάτοχο της χρυσής ταυτότητας. Ο Φραγκίσκος τσακώνεται άσχημα με τον Πέτρο. Ο Βίκος πηγαίνει στο ξενοδοχείο.

Η Αλεξία θέλει να μάθει τα πάντα για τη δουλειά του πατέρα της και λέει στη μητέρα της να πάνε στη Γερακιανή να χαλαρώσουν με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες. Ο Πέτρος με τη βοήθεια του Σταυρίνου και του Φραγκίσκου ετοιμάζεται να μπει στο μοναστήρι με αναρρίχηση. Η Αυξεντία με την Ελισάβετ θάβουν τα οστά στα μνήματα, ενώ η καμπάνα χτυπάει για το Ηγουμενοσυμβούλιο της Κασσιανής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μαύρο Ρόδο 13/11: Συγκλονιστικές εξελίξεις υπόσχονται να μας καθηλώσουν [trailer]

Συγκλονιστικές εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο [trailer]

Μαύρο Ρόδο 06/11: Η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι & ο Πέτρος πείθεται από τον πατέρα του [trailer]

Μαύρο Ρόδο 30/10: Συγκλονιστικές εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο [trailer]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Επανεκκίνηση των εμπορευματικών δρομολογίων της Hellenic Train από το Θριάσιο προς τη Θεσσαλονίκη

Οι μηχανοδηγοί πρότειναν από αύριο, 30 Μαρτίου, ο προαστιακός της Αθήνας να διεξάγει δρομολόγια έως τη Μαγούλα και ο Προαστιακός Θεσσαλονίκης έως το Λιτόχωρο, ενώ δεν είναι αρνητικοί στην επανεκκίνηση και του δρομολογίου Αθήνα – Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα. Ωστόσο, οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμη.