Γενικές Ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο 14/2: Σοκ για τον Γεράσιμο η Ελισάβετ χωρίς ράσα [trailer]

Μαύρο Ρόδο 14/2: Σοκ για τον Γεράσιμο η Ελισάβετ χωρίς ράσα [trailer]

Μαύρο Ρόδο 14/2: Είναι μεγάλο το σοκ για τον Γεράσιμο να βλέπει την Ελισάβετ χωρίς το ράσο, πόσο μάλλον να την παρακολουθεί να βρίσκεται με τον Πέτρο.

Ο Γεράσιμος δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του, βλέποντας την Ελισάβετ δίχως ράσο. Τη ρωτάει ευθέως αν σκέφτεται να αποφασίσει να αφήσει το μοναστήρι. Εκείνη το αρνείται με σθένος. Λίγο αργότερα, όταν τη βλέπει μαζί με τον Πέτρο, ο Γεράσιμος καταρρακώνεται. Η αδελφή, πια, Φιλαρέτη, δέχεται να μιλήσει στην τηλεόραση, νιώθοντας πώς μπορεί να διαχειριστεί την έκθεση. Η έρευνα όμως της δημοσιογράφου θα την φέρει αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο τραύμα του παρελθόντος της.

Η Αλεξία προσπαθεί να προσεγγίσει τον Βίκο για το δικό του παρελθόν, δείχνοντας του πως νοιάζεται για εκείνον. Ζητάει τη βοήθεια της Κύρας. Εκείνη, όμως, δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την εγγονή της στο έλεός του. Μέσα στο σαλόνι της, με δική της πρωτοβουλία, θα γίνει η συνάντηση του Βίκου με τον Καστρινό. Ο Παράσχος, παρακολουθεί τη Θάλεια και αρχίζει να λύνει το μυστήριο γύρω από το παιχνίδι που παίζει. Την πιέζει για να του ομολογήσει την αλήθεια. Ο Λουκάς, βλέποντας τη σκηνή, τραβάει όπλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο καινούργιο επεισόδιο της σειράς "Μαύρο Ρόδο"

Μαύρο Ρόδο 12/2: Έξαλλος ο Γεράσιμος, Πέτρος & Ελισάβετ έρχονται όλο και πιο κοντά [trailer]

Μυστικά έρχονται στο φως στην αγαπημένη σειρά "Μαύρο Ρόδο" [trailer]

Μαύρο Ρόδο 05/02: Ο Πέτρος επιστρέφει στη Γερακιανή [trailer]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Σοφία αναλαμβάνει την προστασία του Ανδρέα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ο Γιατρός

Ο Γιατρός 3/10: Ο Ανδρέας Βρεττός, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, είναι κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής σε ένα απ’ τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας.

O Νικηφόρος πάει για κατάθεση στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού

Σασμός 2/10: Μέχρι την Τετάρτη 4/10 θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα ο Σασμός, λόγω της πρεμιέρας του Προξενιού της Ιουλίας. Από χθες 1/10 ωστόσο, οι εξελίξεις στην σειρά του Alpha είναι καταιγιστικές και κανείς δεν περιμένει αυτό που έρχεται.