Γενικές Ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο 13/02: Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο καινούργιο επεισόδιο της σειράς “Μαύρο Ρόδο”

Μαύρο Ρόδο 13/02: Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο καινούργιο επεισόδιο της σειράς “Μαύρο Ρόδο”

Μαύρο Ρόδο 13/02: Η απόσταση μεταξύ του Πέτρου και της Ελισάβετ όλο και μειώνεται.

Εξελίξεις θα υπάρξουν στη αγαπημένη σειρά “Μαύρο Ρόδο”.  Ο Βίκος θα ζητήσει από την Αλεξία να σταματήσουν τις συναντήσεις τους. Ο Παράσχος τον ενημερώνει για τις υποψίες που έχει για τη Θάλεια. Ο Θέμης προσπαθεί να ηρεμήσει την Αλεξία και βρίσκεται σε κόντρα, για άλλη μια φορά, με την Κυρά.

Η Ελισάβετ αρχίζει να αλλάζει

Η Κασσιανή θα κρατήσει τα σκήπτρα της ηγουμενίας, αρχίζοντας από την πρώτη μέρα κιόλας να θέτει τους δικούς της όρους. Η απόσταση μεταξύ του Πέτρου και της Ελισάβετ όλο και μειώνεται, με την βοήθεια του Λευτέρη, ενώ η Γιάννα, βρίσκει ασάφειες ως προς το ατύχημα του Σταυρίνου. Η Πολυξένη θα ανέβει ξανά μετά από χρόνια στην πίστα. Ο Γεράσιμος αποφασίζει να πάει στην Πάτρα για να βρει την Ελισάβετ.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο

Η Πολυξένη υπαινίσσεται στον Θέμη ότι είναι ένας από τους πιθανούς βιολογικούς γονείς της Όλγας. Ο Θέμης τρελαίνεται στη σκέψη, ειδικά λόγω της σχέσης που είχαν ο Πέτρος με την Όλγα. Η Ελισάβετ ενημερώνει τον Πέτρο ότι βρίσκεται στην Πάτρα και τον ρωτά αν θέλει να βρεθούν. Η Αυξεντία αποσύρει την υποψηφιότητά της για την ηγουμενία, αφήνοντας μοναδική υποψήφια την Κασσιανή. Η Αλεξία εξακολουθεί να βρίσκει αφορμές για να βρίσκεται με τον Βίκο, αποκαλύπτοντας του γεγονότα από το παρελθόν της Αγγελικής. Ο Λουκάς θυμώνει με τη Θάλεια που εξαφανίστηκε, γιατί έχει φυγαδεύσει τον Γιαννακόπουλο. Η Πολυξένη προσπαθεί να παγιδεύσει τον Θέμη. Τι έκπληξη ετοιμάζει ο Πέτρος στην Ελισάβετ;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μαύρο Ρόδο 12/2: Έξαλλος ο Γεράσιμος, Πέτρος & Ελισάβετ έρχονται όλο και πιο κοντά [trailer]

Μυστικά έρχονται στο φως στην αγαπημένη σειρά "Μαύρο Ρόδο" [trailer]

Μαύρο Ρόδο 05/02: Ο Πέτρος επιστρέφει στη Γερακιανή [trailer]

Στο Μαύρο Ρόδο ο Γεράσιμος φτάνει στα άκρα για χάρη της Ελισάβετ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα