Γενικές Ειδήσεις

Η Παραλία 8/11: Η σχέση της Υπατίας με τον Διονύση είναι τεταμένη [trailer]

Η Παραλία 8/11: Η σχέση της Υπατίας με τον Διονύση είναι τεταμένη [trailer]

Η Παραλία 8/11: Ο Καραχάλιος προσπαθεί να επαναφέρει τις έρευνες για τον φόνο της Ρηνιώς, με τη βοήθεια του Αρβανιτάκη, όντας πεπεισμένος ότι ο ένοχος κρύβεται πιθανώς στην κοινότητα των Ματάλων.

Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Δημητρός, μετά τη γνωριμία του με τη Ναταλί, ανακτά τη χαμένη του χαρά για τη ζωή και πείθει τον Χάρι να του διδάξει αγγλικά. Ωστόσο, οι νέες φιλίες του Δημητρού με τους χίπηδες και η ιδιαίτερη σχέση του με τη Ναταλί, προκαλούν ανησυχία στη Νικολίνα και τη φέρνουν σε δύσκολη θέση, όσον αφορά τις νέες συνήθειες του γιου της.

Ο Καραχάλιος προσπαθεί να επαναφέρει τις έρευνες για τον φόνο της Ρηνιώς, με τη βοήθεια του Αρβανιτάκη, όντας πεπεισμένος ότι ο ένοχος κρύβεται πιθανώς στην κοινότητα των Ματάλων.

Η παραλία απόψε στην ΕΡΤ

Η Υπατία επισκέπτεται μαζί με τον Παύλο το Ηράκλειο, προκειμένου να του ζητήσει βοήθεια σχετικά με τα οικονομικά της. Στο μεταξύ, η σχέση της με τον Διονύση παραμένει φορτισμένη – πατέρας και κόρη αδυνατούν να επικοινωνήσουν. Η πρωτοχρονιάτικη περιπέτεια του Γράντου και του Σήφη, τους φέρνει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις και προκλήσεις που θα πρέπει να ξεπεράσουν.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ο Χάρι μαθαίνει αγγλικά στον Δημητρό - απόψε στην ΕΡΤ

Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο στην Παραλία;

Η πρώτη μέρα του χρόνου έφτασε στα Μάταλα - απόψε στην ΕΡΤ [trailer]

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στην Παραλία; [trailer]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Google Doodle: Ημέρα της Γης σήμερα 22 Απριλίου 2024

Google Doodle: Κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου, περισσότεροι από ένα δισ. άνθρωποι γιορτάζουν την Ημέρα της Γης για να προστατεύσουν τον πλανήτη από πράγματα όπως η ρύπανση και η αποψίλωση των δασών.