Γενικές Ειδήσεις

Η Παραλία 7/11: Ο Χάρι μαθαίνει αγγλικά στον Δημητρό – απόψε στην ΕΡΤ

Η Παραλία 7/11: Ο Χάρι μαθαίνει αγγλικά στον Δημητρό – απόψε στην ΕΡΤ

Η Παραλία 7/11: Ο Καραχάλιος προσπαθεί να επαναφέρει τις έρευνες για τον φόνο της Ρηνιώς, με τη βοήθεια του Αρβανιτάκη, όντας πεπεισμένος ότι ο ένοχος κρύβεται πιθανώς στην κοινότητα των Ματάλων.

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία». Ο Δημητρός ξαναβρίσκει τη χαρά για ζωή και πείθει τον Χάρι να του διδάξει αγγλικά. Όλα αυτά προκαλούν ανησυχία στη Νικολίνα.

Η Παραλία

Ο Καραχάλιος, με τη βοήθεια του Αρβανιτάκη, προσπαθεί να αρχίσουν και πάλι οι έρευνες για τον φόνο της Ρηνιώς. Τέλος, το κοινόβιο των χίπηδων αντιμετωπίζει μια κρίση επιβίωσης και έρχεται σε σύγκρουση με τον Χάρι, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από την κοινότητα και δείχνει αφοσιωμένος στον έρωτά του με την Υπατία.

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, ώρα 22:45

Ο Δημητρός, μετά τη γνωριμία του με τη Ναταλί, ανακτά τη χαμένη του χαρά για τη ζωή και πείθει τον Χάρι να του διδάξει αγγλικά. Ωστόσο, οι νέες φιλίες του Δημητρού με τους χίπηδες και η ιδιαίτερη σχέση του με τη Ναταλί, προκαλούν ανησυχία στη Νικολίνα και τη φέρνουν σε δύσκολη θέση, όσον αφορά τις νέες συνήθειες του γιου της.

Ο Καραχάλιος προσπαθεί να επαναφέρει τις έρευνες για τον φόνο της Ρηνιώς, με τη βοήθεια του Αρβανιτάκη, όντας πεπεισμένος ότι ο ένοχος κρύβεται πιθανώς στην κοινότητα των Ματάλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο στην Παραλία;

Η πρώτη μέρα του χρόνου έφτασε στα Μάταλα - απόψε στην ΕΡΤ [trailer]

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στην Παραλία; [trailer]

Όλοι προετοιμάζονται για την Πρωτοχρονιά στο σημερινό επεισόδιο της Παραλίας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Google Doodle: Ημέρα της Γης σήμερα 22 Απριλίου 2024

Google Doodle: Κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου, περισσότεροι από ένα δισ. άνθρωποι γιορτάζουν την Ημέρα της Γης για να προστατεύσουν τον πλανήτη από πράγματα όπως η ρύπανση και η αποψίλωση των δασών.