Γενικές Ειδήσεις

Η Παραλία 20/2: Η Νάταλι και η Μέλανι έρχονται σε δύσκολη θέση στο χωριό για την σχέση τους

Η Παραλία 20/2: Η Νάταλι και η Μέλανι έρχονται σε δύσκολη θέση στο χωριό για την σχέση τους

Η Παραλία 20/2: Ο Χάρι σε μια ειλικρινή συζήτηση με τον Γράντο μοιράζεται μαζί του το παρελθόν του και την πρόσφατη ανακάλυψη του βιολογικού του πατέρα

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε ότι ο Γράντος σε μια στιγμή αδυναμίας αποκαλύπτει στον Χάρι πληροφορίες σχετικά με τον δολοφόνο της Υπατίας και ο Χάρι με τη σειρά του βρίσκει τον Διονύση απαιτώντας να μάθει περισσότερες πληροφορίες. Παράλληλα, η Τες βρίσκεται σε απόγνωση με τη συμπεριφορά του Γράντου και παρακαλεί τον Χάρι να μεσολαβήσει λόγω των γλωσσικών δυσκολιών που υπάρχουν ανάμεσά τους. Η Μαρία επισκέπτεται τον πατέρα της για πρώτη φορά από τότε που μετακόμισε στο κοινόβιο, όμως η συνάντησή τους δεν έχει θετική εξέλιξη καθώς οι σχέσεις τους και τα συναισθήματά τους είναι τεταμένα.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;
Η καινούργια σχέση της Νάταλι με την Μέλανι έχει προσελκύσει τα μάτια των ανθρώπων του χωριού πάνω τους κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση και τις δύο. Με αφορμή την επικείμενη συναυλία των χίπηδων δημιουργείται μια ομάδα προστασίας, η οποία επαναφέρει σκληρές αναμνήσεις στον Στιβ από τον πόλεμο του Βιετνάμ αλλά η Νάταλι συμπαραστέκεται στον φίλο της και τον ηρεμεί με τον δικό της τρόπο. Το ίδιο βράδυ, ο Χάρι σε μια ειλικρινή συζήτηση με τον Γράντο μοιράζεται μαζί του το παρελθόν του και την πρόσφατη ανακάλυψη του βιολογικού του πατέρα φέρνοντας στο προσκήνιο την ανάγκη του Γράντου να μάθει για τους βιολογικούς του γονείς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ο Χάρι ζητάει απαντήσεις από τον Διονύση για τον θάνατο της Υπατίας στο σημερινό επεισόδιο της Παραλίας

Η Ελένη ανακαλύπτει νέες παράνομες δραστηριότητες του Παπαγιαννάκη στη σειρά H Παραλία

O Διονύσης θέλει να σκοτώσει τον Παπαγιαννάκη στο σημερινό επεισόδιο της Παραλίας

Η Ελένη βρίσκεται προ εκπλήξεως μαθαίνοντας για τις παρανομίες του Παπαγιαννάκη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μειώνεται η αφρικανική σκόνη από το μεσημέρι

Καιρός 24/04: Η μεταφορά αφρικανικής σκόνης που επηρεάζει τη χώρα μας βαθμιαία από το πρωί θα αρχίσει να μειώνεται. Επισημαίνεται όμως ότι αξιόλογη μείωση των συγκεντρώσεων προβλέπεται από το μεσημέρι και μετά οπότε και θα περιοριστεί στα ανατολικά.