Γενικές Ειδήσεις

Η Μάγισσα 29/01: Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο στη Μάγισσα;

Η Μάγισσα 29/01: Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο στη Μάγισσα;

Η Μάγισσα 29/01: Ο Μάρκος εξοργίζεται, ενώ ο Τζανής προσπαθεί να αποδείξει πως τα λόγια της Κερασίνας δεν έχουν καμία βάση.

Μυστικό που το ξέρουν πάνω από δύο, παύει να είναι μυστικό, λέει ο λαός μας και έτσι συνέβη στη σειρά Η Μάγισσα και στην περίπτωση του Τζανή και της Μεταξίας, καθώς όλος ο πύργος της οικογένειας Λάσκαρη έχει καταλάβει τον παράνομο δεσμό τους.
Ομως, κανείς από τους δύο δεν υπολόγιζε την αντίδραση της Κερασίνας, η οποία πληγωμένη και θυμωμένη από την απιστία του άντρα της θα άνοιγε το στόμα της και θα αποκάλυπτε την τραγική αλήθεια. Ήδη ο Τζανής προσπάθησε με άσχημο τρόπο και με απειλές να της κλείσει το στόμα, αλλά η γυναικεία διαίσθησή της ήταν σίγουρη πως αυτοί οι δύο έχουν παράνομη σχέση.

Η Μάγισσα

Μέχρι που βλέπει ιδίοις όμμασι την αλήθεια και το μυστικό για το οποίο χάθηκαν πολλές ζωές και η κόλαση είναι έτοιμη να εκραγεί. Η κόντρα ανάμεσα σ’ εκείνη και τη Μεταξία φτάνει στα άκρα! Της λέει ότι τους είδε και μην τολμήσει να τη βγάλει ψεύτρα αφού ξέρει καλά πως κοιμάται με τον άντρα της! Τότε η Μεταξία της λέει απροκάλυπτα ότι αγαπιούνται με τον Τζανή και κανείς δεν θα τους χωρίσει ενώ αν τολμήσει να πει λέξη για όλα αυτά, θα τη σκοτώσει!

Όμως, η Κερασίνα, ως κόρη ισχυρού καπεταναίου, δεν παίρνει από απειλές και στο δείπνο της οικογένειας Λάσκαρη ρίχνει τη βόμβα ότι η Μεταξία και ο Τζανής έχουν σχέση ενώ αποκαλύπτει ότι τους έπιασε στο κελάρι να ερωτοτροπούν! Το σοκ για όλους είναι τεράστιο. Η Μεταξία βράζει από θυμό και φωνάζει: «Ψεύτρα, θα σε σκοτώσω», ενώ όλοι προσπαθούν να την εμποδίσουν από το να επιτεθεί στην Κερασίνα.

Ο Μάρκος εξοργίζεται, ενώ ο Τζανής προσπαθεί να αποδείξει πως τα λόγια της Κερασίνας δεν έχουν καμία βάση. Μέχρι που επεμβαίνει η Ρηνιώ και του λέει να σταματήσει να μιλάει έτσι γιατί η Κερασίνα λέει την αλήθεια αφού τους έχει δει και η ίδια! Η αποκάλυψη αυτή θα φέρει ανυπολόγιστες συνέπειες, ενώ ο Μάρκος δίνει εντολή να κλείσουν στο μπουντρούμι τη Μεταξία ως τιμωρία για την απιστία της και την ντροπή που του έδωσε!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς θα εξελιχθεί το σημερινό επεισόδιο στη Μάγισσα;

Νέο καθηλωτικό επεισόδιο έρχεται απόψε στη Μάγισσα

Τι θα γίνει απόψε το βράδυ στη Μάγισσα;

Τι θα γίνει ανάμεσα στη Θεοφανώ και τον Μάρκο;

H Μάγισσα επιστρέφει δυναμικά με επεισόδια που θα αφήσουν εποχή

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο Τζον θα εγκατασταθεί μόνιμα στη Μάνη στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Γη της Ελιάς 12/4: Στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς, ανακοίνωση του Τζον προς την Αθηνά ότι πλέον γυρνάει στην Μάνη για την μόνιμη εγκατάστασή του κάνουν την Αθηνά να πετάει από χαρά.