Γενικές Ειδήσεις

Γη της Ελιάς 29/5: Ο Στέφανος φεύγει για την Ισπανία σε φορτισμένο κλίμα [trailer]

Γη της Ελιάς 29/5: Ο Στέφανος φεύγει για την Ισπανία σε φορτισμένο κλίμα [trailer]

Γη της Ελιάς 29/5: Ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι η Εύα έφυγε για το Ντουμπάι, καθώς συνειδητοποιεί ότι δεν θα πάρει ποτέ πίσω τα χρήματα που της δάνεισε.

Πολλές είναι οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς, που προβάλλεται όπως κάθε Κυριακή μέχρι και Παρασκευή στις 21:00 από τους τηλεοπτικούς δέκτες του MEGA. Απόψε λοιπόν ο Μάνος και η Μαρίνα ανακοινώνουν στον Ισίδωρο ότι το μωρό είναι αγόρι και σκοπεύουν να του δώσουν το όνομά του. Ο Γιώργης πηγαίνει βόλτα με το φουσκωτό του Ορέστη, η Ευτυχία ζηλεύει και ο εκνευρισμός της είναι έκδηλος. Ο Στέφανος φεύγει για την Ισπανία και ο Φίλιππος με τη Βασιλική τον συνοδεύουν στο αεροδρόμιο.

Ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι η Εύα έφυγε για το Ντουμπάι, καθώς συνειδητοποιεί ότι δεν θα πάρει ποτέ πίσω τα χρήματα που της δάνεισε. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος των Βρεττάκων κάνει σύσκεψη χωρίς την παρουσία της Μαργαρίτας, η οποία λείπει στο Σούνιο, γεγονός που εξοργίζει την Ιουλία. Ο Λυκούργος, όμως, την απειλεί πως, αν συνεχίσει με αυτή τη στάση, θα δηλώσει παραίτηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Γη της Ελιάς 28/5: Ένας νέος έρωτας γεννιέται στη Μάνη [trailer]

Γη της Ελιάς 26/5: Θα εγκαταλείψει η Μαργαρίτα τη Μάνη; [trailer]

Γη της Ελιάς 25/5: Η αυτοκτονία του Αλέξη συνταράσσει τη Μάνη [trailer]

Γη της Ελιάς 24/5: Συγκίνηση στην κηδεία της Μυρτάλης [trailer]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα