Γενικές Ειδήσεις

Γη της Ελιάς 26/5: Θα εγκαταλείψει η Μαργαρίτα τη Μάνη; [trailer]

Γη της Ελιάς 26/5: Θα εγκαταλείψει η Μαργαρίτα τη Μάνη; [trailer]

Γη της Ελιάς 26/5: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση. Στο αποψινό επεισόδιο, η Βασιλική αρχίζει να υποψιάζεται τις υποτιθέμενες προσπάθειες συμφιλίωσης της Αρετής, ενώ εκείνη συνεχίζει τα μάγια με τη βοήθεια της Χρυσούλας. Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος παραχωρεί στην Ισμήνη το υπόλοιπο 20% της εταιρείας τής Μυρτάλης.

Ο Στέφανος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό της Μυρτάλης. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Αθηνά δεν συμφωνούν με την παραίτηση της Μαργαρίτας, και αναλαμβάνουν να ηρεμήσουν την Ιουλία η οποία προσπαθεί να την απομακρύνει. Η Βασιλική αρχίζει να υποψιάζεται τις υποτιθέμενες προσπάθειες συμφιλίωσης της Αρετής, ενώ εκείνη συνεχίζει τα μάγια με τη βοήθεια της Χρυσούλας.Η Μαργαρίτα νιώθει άβολα από τη στάση των συγχωριανών της και σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Μάνη.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Γη της Ελιάς 25/5: Η αυτοκτονία του Αλέξη συνταράσσει τη Μάνη [trailer]

Γη της Ελιάς 24/5: Συγκίνηση στην κηδεία της Μυρτάλης [trailer]

Ο Στέφανος επιστρέφει στην Αρεόπολη

Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της Μαργαρίτας στην Γη της Ελιάς;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα