Γενικές Ειδήσεις

Γη της Ελιάς 27/11: Παντρεύονται η Αφροδίτη και ο Χρήστος

Γη της Ελιάς 27/11: Παντρεύονται η Αφροδίτη και ο Χρήστος

Γη της Ελιάς 27/11: Στο σημερινό επεισόδιο στην Γη της Ελιάς, ο Δημοσθένης, ικανοποιημένος που η Ξένια κυοφορεί το παιδί του, προετοιμάζεται για την «έκπληξη» που θα κάνει στην Ασπασία όταν της φέρει το μωρό να το μεγαλώσει σε μία πράξη εκδίκησης.

Στα προηγούμενα επεισόδια στην Γη της Ελιάς είδαμε πως ο Δημοσθένης αναθέτει στον Βαγιάκο να ψάξει ποια είναι η γυναίκα στην οποία ο Ισίδωρος σκοπεύει να αφήσει ένα εκατομμύριο ευρώ μετά θάνατον. Η Χάιδω ανακαλύπτει ότι η Λουκία γύρισε στο χωριό και γίνεται έξαλλη. Τι θα γίνει στο αποψινό συγκλονιστικό επεισόδιο; Ποιες θα είναι οι επόμενες συγκλονιστικές εξελίξεις; Θα πάνε όλα καλά με τον γάμο της Αφροδίτης και του Χρήστου;

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Στο σημερινό επεισόδιο στην Γη της Ελιάς, ο Δημοσθένης, ικανοποιημένος που η Ξένια κυοφορεί το παιδί του, προετοιμάζεται για την «έκπληξη» που θα κάνει στην Ασπασία όταν της φέρει το μωρό να το μεγαλώσει σε μία πράξη εκδίκησης. Η Ασπασία, ωστόσο, δεν έχει ιδέα για το διεστραμμένο σχέδιο του Δημοσθένη και νομίζει ότι εκείνος την έχει συγχωρήσει. Η Άννα, ενόψει του γάμου, τρομάζει στη σκέψη ότι θα χάσει την ελευθερία της αλλά και ο Πότης έχει τους δικούς του φόβους, τους οποίους μοιράζεται με τον Λυκούργο και τον Στάθη. Η Δήμητρα και ο Κουράκος έχουν αποφασίσει πως είναι αδύνατο να είναι μαζί και η συνεργασία τους αποδεικνύεται όλο και πιο δύσκολη, στη σκιά των κρυφών τους συναισθημάτων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Γη της Ελιάς 26/11: Ο Κουράκος και η Δήμητρα έρχονται και πάλι κοντά [trailer]

Εισβολή στο σπίτι του Ισίδωρου στο σημερινό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς 23/11: Η Αμαλία συγκρούεται με την Αθηνά [trailer]

Έντονες εξελίξεις προκύπτουν στη Γη της Ελιάς

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Google Doodle: Ημέρα της Γης σήμερα 22 Απριλίου 2024

Google Doodle: Κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου, περισσότεροι από ένα δισ. άνθρωποι γιορτάζουν την Ημέρα της Γης για να προστατεύσουν τον πλανήτη από πράγματα όπως η ρύπανση και η αποψίλωση των δασών.