Γενικές Ειδήσεις

Γη της Ελιάς 26/11: Ο Κουράκος και η Δήμητρα έρχονται και πάλι κοντά [trailer]

Γη της Ελιάς 26/11: Ο Κουράκος και η Δήμητρα έρχονται και πάλι κοντά [trailer]

Γη της Ελιάς 26/11: Ο Λυκούργος δίνει την πράξη υιοθεσίας της Αριάδνης σε γραφολόγο για να διαπιστωθεί αν είναι φέρει την υπογραφή της Ιουλίας ή κάποιος έχει κάνει πλαστογραφία.

Ο Δημοσθένης αναθέτει στον Βαγιάκο να ψάξει ποια είναι η γυναίκα που θα κληρονομήσει ένα εκατομμύριο ευρώ από τον Ισίδωρο μετά θάνατον. Η Χάιδω ανακαλύπτει ότι η Λουκία γύρισε στο χωριό και γίνεται έξαλλη. Ο Στάθης ενημερώνει τον Ισίδωρο και την Ιουλία ότι η Αριάδνη έκανε αίτηση αλλαγής επωνύμου. Την ίδια ώρα, η Αριάδνη ξεκαθαρίζει στην Ιουλία ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της. Οι σχέσεις ανάμεσα στην Αμαλία και την Αθηνά εξακολουθούν να είναι τεταμένες.

Ο Κουράκος και η Δήμητρα έρχονται και πάλι κοντά, κι αυτή τη φορά δείχνουν αποφασισμένοι να πετύχει η σχέση τους. Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Αφροδίτης και του Χρήστου κορυφώνονται. Ο Παρασκευάς παίρνει αναβολή για δύο χρόνια από τον στρατό και γυρνάει στη Μάνη. Ο Λυκούργος δίνει την πράξη υιοθεσίας της Αριάδνης σε γραφολόγο για να διαπιστωθεί αν είναι φέρει την υπογραφή της Ιουλίας ή κάποιος έχει κάνει πλαστογραφία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Εισβολή στο σπίτι του Ισίδωρου στο σημερινό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς 23/11: Η Αμαλία συγκρούεται με την Αθηνά [trailer]

Έντονες εξελίξεις προκύπτουν στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς 20/11: Ανησυχία φέρνει η εξαφάνιση της Άννας και του Πότη [trailer]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα