Γενικές Ειδήσεις

Γη της Ελιάς 26/2: Ο Χρήστος και η Αριάδνη δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ [trailer]

Γη της Ελιάς 26/2: Ο Χρήστος και η Αριάδνη δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ [trailer]

Γη της Ελιάς 26/2: Ο Χρήστος δεν θέλει πλέον να κοροϊδεύει τη γυναίκα του και γενικά πιέζεται πάρα πολύ συναισθηματικά, λέγοντας δικαιολογίες και ψέματα παντού.

Στο σημερινό 26/2 επεισόδιο της σειράς η Γη της Ελιάς ο Χρήστος είναι έτοιμος να χωρίσει την Αφροδίτη, λίγο πριν το ξεστομίσει όμως, η κοπέλα θα μάθει για έναν δικό της άνθρωπος που δυστυχώς έφυγε από την ζωή. Η Φιλιώ συνεχίζει να αντιδρά στη σχέση του Τζον και της Αθηνάς και μετακομίζει προσωρινά στο σπίτι της Μαργαρίτας. Την ίδια στιγμή ο Τζον πιέζει την Αθηνά να σκεφτεί σοβαρά την πρότασή του να μετακομίσουν μαζί στην Αμερική. Παράλληλα ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη προσπαθούν να πείσουν τον Χρήστο να μην προχωρήσει σε διαζύγιο με την Αφροδίτη, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος: «Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω έτσι με την Αφροδίτη. Δεν τον αντέχω και δεν της αξίζει», τους δηλώνει. H Aριάδνη βιώνει απίστευτο συναισθηματικό πόνο, καθώς ο Χρήστος της έχει ζητήσει να μείνει μακριά του και να σταματήσουν να βλέπονται. Ωστόσο το πάθος τους είναι πιο δυνατό από τη λογική και η απόσταση που κρατάνε χάνεται και εκεί που ετοιμάζονται για τη μεγάλη ανατροπή, μια άλλη πιο μεγάλη τούς σταματάει.

Όσο κι αν προσπαθούν, ο Χρήστος και η Αριάδνη παραδέχονται ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον και το παράνομο ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Μάλιστα ο Χρήστος αθετεί για μια ακόμα φορά τον λόγο του κι ενδίδει στον έρωτά του για την Αριάδνη και όχι μόνο αυτό. Της ανοίγεται πιο πολύ συναισθηματικά και παραδέχεται ότι είναι κι αυτός ερωτευμένος μαζί της. Έτσι συνεχίζουν να ζουν τον παράνομο έρωτά τους, με τον Χρήστο να αρχίζει να παίρνει αποστάσεις από την Αφροδίτη και να την αποφεύγει ερωτικά. Όπως θα δούμε στη συνέχεια, ο Χρήστος δεν θέλει πλέον να κοροϊδεύει τη γυναίκα του και γενικά πιέζεται πάρα πολύ συναισθηματικά, λέγοντας δικαιολογίες και ψέματα παντού. Γι’ αυτό, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να δώσει τέλος στον γάμο του. Ο Χρήστος λοιπόν ετοιμάζεται να μιλήσει ειλικρινά για όσα του συμβαίνουν και να χωρίσει με την Αφροδίτη. Τη στιγμή όμως που πάει να της το πει, χτυπάει το τηλέφωνο και ανακοινώνουν στην Αφροδίτη ότι η γιαγιά Ευτέρπη, που την περιέθαλπε, της έκανε παρέα και την αγαπούσε, έφυγε από τη ζωή! Στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης του θανάτου η Αφροδίτη καταρρέει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η σχέση του Χρήστου και της Αριάδνης συνεχίζεται και στο σημερινό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς

Ο Λυκούργος τσακώνεται πολύ άσχημα με τον Στάθη στο σημερινό επεισόδιο της σειράς η Γη της Ελιάς

Η Θεοδώρα δείχνει ότι έχει μετανοήσει για ότι είπε στην Μαργαρίτα στο σημερινό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς

Η Άννα πείθεται να σταματήσει τα extreme sports από τον Ορέστη στο σημερινό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μειώνεται η αφρικανική σκόνη από το μεσημέρι

Καιρός 24/04: Η μεταφορά αφρικανικής σκόνης που επηρεάζει τη χώρα μας βαθμιαία από το πρωί θα αρχίσει να μειώνεται. Επισημαίνεται όμως ότι αξιόλογη μείωση των συγκεντρώσεων προβλέπεται από το μεσημέρι και μετά οπότε και θα περιοριστεί στα ανατολικά.