Γενικές Ειδήσεις

Γη της ελιάς 1/6/23: H Αθηνά θέλει να υιοθετήσει τη Φιλιώ [trailer]

Γη της ελιάς 1/6/23: H Αθηνά θέλει να υιοθετήσει τη Φιλιώ [trailer]

Γη της ελιάς 1/6/23: Η Αντωνία χτυπά στο κεφάλι, η Αθηνά θέλει να υιοθετήσει την Φιλιώ, η Άννα θαυμάζει τον Βαγιάκο και πολλά ακόμα θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας μέχρι και το τελευταίο λεπτό. 

Οι συγκινήσεις και οι ανατροπές δεν σταμάτησαν με τον θάνατο της Μυρτάλης και την αυτοκτονία του Αλέξη, καθώς συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον ακόμα και στο σημερινό επεισόδιο. Η Αντωνία χτυπά στο κεφάλι, η Αθηνά θέλει να υιοθετήσει την Φιλιώ, η Άννα θαυμάζει τον Βαγιάκο και πολλά ακόμα θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Γη της Ελιάς 1/6: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Βασιλική πείθει τον Φίλιππο να μη μιλήσει στην Ειρήνη για τη συγγένειά τους, ενώ ο Δημοσθένης έχει παρεξηγήσει εντελώς το ενδιαφέρον του και θεωρεί πως κρύβεται κάτι ερωτικό πίσω από αυτό. Η Αντωνία συνέρχεται στο νοσοκομείο, αλλά λόγω βαριάς διάσεισης, αναγκάζεται να διανυκτερεύσει εκεί. Η Αλκμήνη ταράζεται πολύ από το ατύχημά της και αναθεωρεί τη σχέση τους. Ο Ορέστης κάνει μαθήματα πλοήγησης σκάφους στη Δήμητρα κι εκείνη δείχνει να απολαμβάνει την παρέα του. Η Μαρία, η Αθηνά και η Χάιδω προσπαθούν να κάνουν τη Μαργαρίτα να ξεχαστεί, ενώ ο Λυκούργος μετράει τις ώρες μέχρι να γυρίσει η Χάιδω στη Μάνη. Η Ρένα και ο Χάρης έρχονται πιο κοντά με τον Μάνο και τη Μαρίνα, αγνοώντας πως ο Χάρης έχει παράλληλο δεσμό με την ξαδέλφη της Ρένας, τη Στέλλα. Η Άννα συνειδητοποιεί πως ο Βαγιάκος είναι πολύ αξιόλογος άντρας, προκαλώντας τη ζήλια του Πότη. Οι εγγραφές στο γυμναστήριο του Ορέστη ξεκινούν. Πρώτος ξεκινά την προπόνηση ο Κουράκος. Η Αθηνά εξομολογείται στη Μαρία πως σκέφτεται να υιοθετήσει τη μικρή Φιλιώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Ιουλία δείχνει τον κακό της εαυτό στα νέα επεισόδια της Γης της Ελιάς

Γη της Ελιάς 30/5: Η Μαργαρίτα, η Αθηνά και η Χάιδω φτάνουν στο Σούνιο [trailer]

Γη της Ελιάς 29/5: Ο Στέφανος φεύγει για την Ισπανία σε φορτισμένο κλίμα [trailer]

Γη της Ελιάς 26/5: Θα εγκαταλείψει η Μαργαρίτα τη Μάνη; [trailer]

Γη της Ελιάς 28/5: Ένας νέος έρωτας γεννιέται στη Μάνη [trailer]

Γη της Ελιάς 25/5: Η αυτοκτονία του Αλέξη συνταράσσει τη Μάνη [trailer]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα