Γενικές Ειδήσεις

Εστίαση κέντρα διασκέδασης : Πλέον θα λειτουργούν με ελεύθερο ωράριο

Εστίαση κέντρα διασκέδασης : Πλέον θα λειτουργούν με ελεύθερο ωράριο

Εστίαση κέντρα διασκέδασης : Η ΠΑΝΣΕΚΤΕ, ανακοινώνει και επίσημα την πλήρη απελευθέρωση ωραρίου για εστίαση και κέντρα διασκέδασης.

Η ΠΑΝΣΕΚΤΕ ,εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ενημερώνει τους πολίτες ότι πλέον τόσο οι χώροι της εστίασης, όσο και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης ανοίγουν με πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου, γεγονός που δίνει μεγάλη χαρά γιατί πλέον οδεύουμε σε μία κανονικότητα που είχαμε πριν ξεκινήσει όλη αυτή η ιστορία με τον Κορωνοιό και που όλοι ανυπομονούμε μήνες τώρα για την στιγμή αυτή.

Παρακάτω ακολουθεί η πλήρη ανακοίνωση όπως δόθηκε στην δημοσιότητα από την ΠΑΝΣΕΚΤΕ

 • Γνωστοποιούμε σε όλους τους συνάδελφους, των καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης, την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων. Το μέτρο ισχύει από σήμερα 28-06-2021.
 • Υπενθυμίζουμε την ΑΥΣΤΗΡΗ τήρηση του Υγειονομικού Πρωτόκολλου.

Υπενθυμίζουμε το Υγειονομικό πρωτόκολλο για τα κέντρα διασκέδασης

 • Όλοι οι θαμώνες να κατέχουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μια δόση καινοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία
  εμβολιασμού, είτε αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν από την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης.
 •  Όλο το προσωπικό της επιχείρησης θα υποβάλλεται σε τεστ αντιγόνου επί εβδομαδιαίας βάσεως
 •  Θα εφαρμόζεται σύστημα κρατήσεων.

 •  Ορίζονται τα 2 τ.μ. ανά άτομο για όλους τους χώρους με μέγιστο αριθμό ατόμων τα 500.
 •  Από 1η Ιουλίου, επιτρέπεται η λειτουργία των μπαρ που είναι μέρος της υπηρεσίας ενός Κέντρου Διασκέδασης για να κάθονται ή να στέκονται 5 άτομα με απόσταση 1 μ. από την επόμενη παρέα με ανάλογη δυνατότητα και με ενδιάμεση απόσταση 1 μ.. Για παράδειγμα, αν κάποιος είναι μόνος του, το κάθισμα δίπλα του θα έχει 1 μ. απόσταση. Το ίδιο θα ισχύει από το τελευταίο
  άτομο μιας παρέας, κοκ.
 •  Δεν θα υπάρχει προκαθορισμένος χώρος χορού στην εκδήλωση (πίστα). Οι θαμώνες θα μπορούν να διασκεδάζουν περιμετρικά του χώρου, στον οποίο ανήκει το τραπέζι που έχει οριστεί η θέση του.

Ακολουθεί βίντεο για την ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μετά την κάρτα ελευθερίας για τους νέους, έρχονται exra προνόμια για εμβολιασμένους

Μπορεί να εκκενωθεί το «όμορο κτίριο» αυτου που κατέρρευσε στο Μαϊάμι

H υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ ανακοινώνει έρευνα για τα οικοτροφεία γηγενών της Αμερικής

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το Run Greece 2021 στην Αλεξανδρούπολη φέρνει μαζί του κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Run Greece 2021: Ο αγώνας διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, σε μια προσπάθεια επιστροφής στην κανονικότητα. Μαζί του έρχονται και οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Εορτολόγιο-Το μαρτύριο της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων της Πίστης, Ελπίδας και Αγάπης

Γιορτή σήμερα: Αγίες της χριστιανικής εκκλησίας η μνήμη των οποίων γιορτάζεται σήμερα 17 Σεπτεμβρίου από την Ορθόδοξη Εκκλησία. Στην καθολική παράδοση ο εορτασμός τους γίνεται στις 15 Μαΐου.

Η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι παρακολουθούσε τη δίκη από το κελί της στον Κορυδαλλό

Είτε την τελευταία στιγμή είτε λίγα 24ώρα νωρίτερα εξουσιοδότησε το δικηγόρο της για όλες τις διαδικασίες, καθώς αποφάσισε να μην αντικρίσει την Ιωάννα, τη νέα γυναίκα που «έλουσε» με βιτριόλι στο πρόσωπο και το σώμα.

Big Brother spoiler 15/9: H έλξη ανάμεσα σε Ανχελίτα και Παναγιώτη δυναμώνει-Μέχρι πού θα φτάσουν;

Big Brother spoiler 15/9: Η ώρα της ψηφοφορίας των συγκατοίκων έχει έρθει και ίσως είναι η πρώτη φορά που όλοι έχουν στο μυαλό τους περισσότερες από μία επιλογές…Ποιοι τρεις θα βρεθούν υποψήφιοι;